Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No nevysvetlily mozna myslely ze to vim kdyz uz mam za sebou iui ale i pri iui mi to pichaly do svalu na pohotovosti tak nevim
A jinak v krabicce je jen vodicka a prasek ne strikacka s jehlou
@Baby1987 píše:
No nevysvetlily mozna myslely ze to vim kdyz uz mam za sebou iui ale i pri iui mi to pichaly do svalu na pohotovosti tak nevim
jak říkám já si pregnyl píchala asi 7× a pokaždé mi to vysvětlili sestry v CARu, ted si tedy píchám ovitrelle ![]()
@Baby1987 píše:
A jinak v krabicce je jen vodicka a prasek ne strikacka s jehlou
já tam měla klasicky 2 jehly, dvě ampule a jednu stříkačku ![]()
Mi jen u predchoziho dr u iui rekly at si ho necham pichnout od zdravotniho personalu na pohotovosti do svalu nic vic a daly mi i doporuceni at mi to tam pichnou
Ne nebyly tam ani jehly ani strikackaa to jsem to otbirala original zalepeny
@Baby1987 píše:
Ne nebyly tam ani jehly ani strikackaa to jsem to otbirala original zalepeny
máš jiný já měla vždy se vším a vždy mi řekli píchněte si sama doma do břicha
lepší, ještě abych musela někam jezdit ![]()
@Dzedzy Jé, tak to obdivuji
Já bych nevydržela netestovat. Už mám hotovou sbírku pregnylovek // a teď si plánuji udělat sbírku // od bubulinky. Začnu už zítra, ale tentokrát budu oproti pregylovkám testovat obden ![]()
Takže Po, St, Pá, Ne (to je i můj termín v protokolu).
PS, Já byla na ET 2.4. a testovat mám 14.4. (5ti denní blastocystička), takže pokud i tys měla PK tak bys testovat měla již 6.4. což bylo včera
![]()
@Baby1987 Ahoj, mě k tomu dala sestřička 4× jehlu (2× velkou na míchání a 2× malou na aplikaci) + 2× injekční stříkačku a to jsem měla jen jednu dávku Pregnylu. Jestli to nemáš, tak ti nezbude, než zajít někam k dokotorovi ![]()
Jinak na netu je pěkné video, jak se ten pregnyl míchá - je to sice anglicky, ale mě to dost pomohlo, tak třeba to pomůže i tobě ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
Držím pěstičky ![]()
@Hanesi píše:
@Dzedzy Jé, tak to obdivujiJá bych nevydržela netestovat. Už mám hotovou sbírku pregnylovek // a teď si plánuji udělat sbírku // od bubulinky. Začnu už zítra, ale tentokrát budu oproti pregylovkám testovat obden
Takže Po, St, Pá, Ne (to je i můj termín v protokolu).
PS, Já byla na ET 2.4. a testovat mám 14.4. (5ti denní blastocystička), takže pokud i tys měla PK tak bys testovat měla již 6.4. což bylo včera![]()
![]()
máš to krásně naplánované ![]()
@Alik.htm souhlas
I v příbalovém letáku je napsáno do břicha nebo do svalu ![]()
@MišulaF Nápodobně Mišulo
Pevné nervy a když budou dotazy, neváhat se zeptat, od toho jsou tyto diskuze ![]()
Hanesi dik za odkaz mozna se bude hodit pri dalsim pregnylu ted mi pichaly tenhle na pohotovosti