IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1116
7.4.13 10:12

No nevysvetlily mozna myslely ze to vim kdyz uz mam za sebou iui ale i pri iui mi to pichaly do svalu na pohotovosti tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
7.4.13 10:14

A jinak v krabicce je jen vodicka a prasek ne strikacka s jehlou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
7.4.13 10:14
@Baby1987 píše:
No nevysvetlily mozna myslely ze to vim kdyz uz mam za sebou iui ale i pri iui mi to pichaly do svalu na pohotovosti tak nevim

jak říkám já si pregnyl píchala asi 7× a pokaždé mi to vysvětlili sestry v CARu, ted si tedy píchám ovitrelle :palec:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
7.4.13 10:15
@Baby1987 píše:
A jinak v krabicce je jen vodicka a prasek ne strikacka s jehlou

já tam měla klasicky 2 jehly, dvě ampule a jednu stříkačku :lol:

• Citovat
  • Upravit
1116
7.4.13 10:17

Mi jen u predchoziho dr u iui rekly at si ho necham pichnout od zdravotniho personalu na pohotovosti do svalu nic vic a daly mi i doporuceni at mi to tam pichnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
7.4.13 10:18

Ne nebyly tam ani jehly ani strikackaa to jsem to otbirala original zalepeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
7.4.13 10:21

I na krabicce je napsane obsahuje jen 2ampule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
7.4.13 10:32
@Baby1987 píše:
Ne nebyly tam ani jehly ani strikackaa to jsem to otbirala original zalepeny

máš jiný já měla vždy se vším a vždy mi řekli píchněte si sama doma do břicha :lol: lepší, ještě abych musela někam jezdit 8)

• Citovat
  • Upravit
3062
7.4.13 10:43

@Dzedzy Jé, tak to obdivuji :potlesk: Já bych nevydržela netestovat. Už mám hotovou sbírku pregnylovek // a teď si plánuji udělat sbírku // od bubulinky. Začnu už zítra, ale tentokrát budu oproti pregylovkám testovat obden :mrgreen:
Takže Po, St, Pá, Ne (to je i můj termín v protokolu).
PS, Já byla na ET 2.4. a testovat mám 14.4. (5ti denní blastocystička), takže pokud i tys měla PK tak bys testovat měla již 6.4. což bylo včera :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.4.13 10:49

@Baby1987 Ahoj, mě k tomu dala sestřička 4× jehlu (2× velkou na míchání a 2× malou na aplikaci) + 2× injekční stříkačku a to jsem měla jen jednu dávku Pregnylu. Jestli to nemáš, tak ti nezbude, než zajít někam k dokotorovi :?

Jinak na netu je pěkné video, jak se ten pregnyl míchá - je to sice anglicky, ale mě to dost pomohlo, tak třeba to pomůže i tobě ;)
 http://www.youtube.com/watch?…

Držím pěstičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
7.4.13 10:49
@Hanesi píše:
@Dzedzy Jé, tak to obdivuji :potlesk: Já bych nevydržela netestovat. Už mám hotovou sbírku pregnylovek // a teď si plánuji udělat sbírku // od bubulinky. Začnu už zítra, ale tentokrát budu oproti pregylovkám testovat obden :mrgreen:
Takže Po, St, Pá, Ne (to je i můj termín v protokolu).
PS, Já byla na ET 2.4. a testovat mám 14.4. (5ti denní blastocystička), takže pokud i tys měla PK tak bys testovat měla již 6.4. což bylo včera :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

máš to krásně naplánované :hug:

• Citovat
  • Upravit
3062
7.4.13 10:52

@Alik.htm souhlas :palec: I v příbalovém letáku je napsáno do břicha nebo do svalu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.4.13 10:53

@MišulaF Nápodobně Mišulo :hug: Pevné nervy a když budou dotazy, neváhat se zeptat, od toho jsou tyto diskuze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
7.4.13 10:53
@Hanesi píše:
@Alik.htm souhlas :palec: I v příbalovém letáku je napsáno do břicha nebo do svalu :lol:

ale já pořád nechápu jak bych si to sama píchla do zadku :-D velkou jí mám dost, ale nevidím si tam :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1116
7.4.13 10:54

Hanesi dik za odkaz mozna se bude hodit pri dalsim pregnylu ted mi pichaly tenhle na pohotovosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí