IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3085
7.4.13 11:58

Holky tak já píchala Pregnyl 2× a pokaždé do břicha :nevim: A po 10000j jsem 9. den po ET měla // a Pregnylovka to nebyla :mrgreen: Jasný příklad toho, jak je každé tělo opravdu jiné…i reakce na ta kvanta léků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.4.13 12:04
@Camiben píše:
Holky tak já píchala Pregnyl 2× a pokaždé do břicha :nevim: A po 10000j jsem 9. den po ET měla // a Pregnylovka to nebyla :mrgreen: Jasný příklad toho, jak je každé tělo opravdu jiné…i reakce na ta kvanta léků :mrgreen:

A jak můžeš vědět, že to již nebyla Pregnylovka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
7.4.13 12:13

Ja mela // jen jednou v zivote a to urcite pregnylovka nebyla bo jsem otehotnela prirozene a pak jsem sp :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
7.4.13 12:14
@Baby1987 píše:
Ja mela // jen jednou v zivote a to urcite pregnylovka nebyla bo jsem otehotnela prirozene a pak jsem sp :(((

jéé já měla tolikrát // :lol: po pregnylu, před MS(někdy to tak bývá) a i po minulém IVF, bohužel nevyšlo :cert:

• Citovat
  • Upravit
1116
7.4.13 12:17

Me dr ale pri odberech primo zjistila ze jsem tehu a mam hcg a pak nahle kleslo teprv potom jsem to zacla resit s dr po tom potratu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.4.13 12:19
@Baby1987 píše:
Me dr ale pri odberech primo zjistila ze jsem tehu a mam hcg a pak nahle kleslo teprv potom jsem to zacla resit s dr po tom potratu

Takové biochemické těhotenství prý normálně plodní partneři v životě zažijí mnohokrát, ale ani to nepostřehnou, když netestují dříve než po vynechání MS :(
U nás je přirozné těhotenství naprosto nepřípustné, ale taky jsem jednou lovila dušíka den před MS, možná špatné testy :? Nevím, ale to je již jedno, teď se těším, až budu příští týden lovit pravé dušíky… :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
7.4.13 12:23

My mame spermiogram v poradku ja sla k dr. Bo jsem mela tehdy dlouho vynechanou ms tak jsem sla puvodne pro injekci na vyvolani a ono to bylo tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.4.13 12:25
@Baby1987 píše:
My mame spermiogram v poradku ja sla k dr. Bo jsem mela tehdy dlouho vynechanou ms tak jsem sla puvodne pro injekci na vyvolani a ono to bylo tehu

Aha, no to je mi líto, že to tenkrát nedopadlo, ale teď máš před sebou novou naději :hug: Takže myslet pozitivně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
7.4.13 12:26
@Camiben píše:
Holky tak já píchala Pregnyl 2× a pokaždé do břicha :nevim: A po 10000j jsem 9. den po ET měla // a Pregnylovka to nebyla :mrgreen: Jasný příklad toho, jak je každé tělo opravdu jiné…i reakce na ta kvanta léků :mrgreen:

moc dobře si na ně pamatuju, na tvé testování :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1116
7.4.13 12:31

Jj zitra me ceka opu a foliku je pry moc tak snad bude mezi tim i to vyvolene vajicko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.4.13 12:32
@LuciTau píše:
moc dobře si na ně pamatuju, na tvé testování :srdce:

Aha, 9. den od ET, tak to jo, já jsem to samozřjmě blbě přečetla, to sem celá já :roll:
Já jsem psala, že 11 dnů po „píchnutí“ tam pregnyl ještě je(tj. 4dny od ET), ale 9.den po ET, což v mém případě činí 16 dní od píchnutí tam už asi pregnyl nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.4.13 12:33
@Baby1987 píše:
Jj zitra me ceka opu a foliku je pry moc tak snad bude mezi tim i to vyvolene vajicko ;)

Držím pěstičky, ať je úrodička krásná :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
7.4.13 12:55

No a ja jsem napnuta jak ksandy, dnes nam rozmrazuji - zítra si mam volat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.4.13 12:58
@maacek píše:
No a ja jsem napnuta jak ksandy, dnes nam rozmrazuji - zítra si mam volat :palec:

Tak tfuj tfuj, ať se to pěkně podaří ;) :hug:
A je velká pravděpodobnost, že se ty zmaražený neproberou? :think: Ještě jsem to nestudovala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
7.4.13 13:05

@maacek Držím pěsti! Taky by mě zajímalo, jaká je pravděpodobnost…Máme zamražený 2 a 3, tak doufám, že všechny neexnou po rozmrznutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí