Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky tak já píchala Pregnyl 2× a pokaždé do břicha
A po 10000j jsem 9. den po ET měla // a Pregnylovka to nebyla
Jasný příklad toho, jak je každé tělo opravdu jiné…i reakce na ta kvanta léků ![]()
@Camiben píše:
Holky tak já píchala Pregnyl 2× a pokaždé do břichaA po 10000j jsem 9. den po ET měla // a Pregnylovka to nebyla
Jasný příklad toho, jak je každé tělo opravdu jiné…i reakce na ta kvanta léků
A jak můžeš vědět, že to již nebyla Pregnylovka?
Ja mela // jen jednou v zivote a to urcite pregnylovka nebyla bo jsem otehotnela prirozene a pak jsem sp ![]()
@Baby1987 píše:
Ja mela // jen jednou v zivote a to urcite pregnylovka nebyla bo jsem otehotnela prirozene a pak jsem sp
jéé já měla tolikrát //
po pregnylu, před MS(někdy to tak bývá) a i po minulém IVF, bohužel nevyšlo ![]()
Me dr ale pri odberech primo zjistila ze jsem tehu a mam hcg a pak nahle kleslo teprv potom jsem to zacla resit s dr po tom potratu
@Baby1987 píše:
Me dr ale pri odberech primo zjistila ze jsem tehu a mam hcg a pak nahle kleslo teprv potom jsem to zacla resit s dr po tom potratu
Takové biochemické těhotenství prý normálně plodní partneři v životě zažijí mnohokrát, ale ani to nepostřehnou, když netestují dříve než po vynechání MS ![]()
U nás je přirozné těhotenství naprosto nepřípustné, ale taky jsem jednou lovila dušíka den před MS, možná špatné testy
Nevím, ale to je již jedno, teď se těším, až budu příští týden lovit pravé dušíky…
![]()
My mame spermiogram v poradku ja sla k dr. Bo jsem mela tehdy dlouho vynechanou ms tak jsem sla puvodne pro injekci na vyvolani a ono to bylo tehu
@Baby1987 píše:
My mame spermiogram v poradku ja sla k dr. Bo jsem mela tehdy dlouho vynechanou ms tak jsem sla puvodne pro injekci na vyvolani a ono to bylo tehu
Aha, no to je mi líto, že to tenkrát nedopadlo, ale teď máš před sebou novou naději
Takže myslet pozitivně ![]()
@Camiben píše:
Holky tak já píchala Pregnyl 2× a pokaždé do břichaA po 10000j jsem 9. den po ET měla // a Pregnylovka to nebyla
Jasný příklad toho, jak je každé tělo opravdu jiné…i reakce na ta kvanta léků
moc dobře si na ně pamatuju, na tvé testování ![]()
Jj zitra me ceka opu a foliku je pry moc tak snad bude mezi tim i to vyvolene vajicko ![]()
@LuciTau píše:
moc dobře si na ně pamatuju, na tvé testování
Aha, 9. den od ET, tak to jo, já jsem to samozřjmě blbě přečetla, to sem celá já ![]()
Já jsem psala, že 11 dnů po „píchnutí“ tam pregnyl ještě je(tj. 4dny od ET), ale 9.den po ET, což v mém případě činí 16 dní od píchnutí tam už asi pregnyl nebude ![]()
@Baby1987 píše:
Jj zitra me ceka opu a foliku je pry moc tak snad bude mezi tim i to vyvolene vajicko
Držím pěstičky, ať je úrodička krásná
![]()
No a ja jsem napnuta jak ksandy, dnes nam rozmrazuji - zítra si mam volat ![]()
@maacek píše:
No a ja jsem napnuta jak ksandy, dnes nam rozmrazuji - zítra si mam volat
Tak tfuj tfuj, ať se to pěkně podaří
![]()
A je velká pravděpodobnost, že se ty zmaražený neproberou?
Ještě jsem to nestudovala… ![]()
@maacek Držím pěsti! Taky by mě zajímalo, jaká je pravděpodobnost…Máme zamražený 2 a 3, tak doufám, že všechny neexnou po rozmrznutí