Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@snažilka27 Taky jsem se toho bála, ale neboj, oni vědí co dělají
A navíc sis píchla v 20:30 a vajíčka dozrávají po 36 hod, takže až o půl deváté ráno ![]()
Držím pěstičky ![]()
@Baby1987 Ty kokos
Takový počet, to je teda ale snůšečka ![]()
Teď by ET opravdu nebyl vhodný, vždy po zahnízdění embryjka se to ještě více rozjede, takže bys pak taky mohla skončit ve špitále na dlouhou dobu…
Takhle se z toho dostaneš, otřepeš se, oslavíš svoji úrodičku a budeš se těšit za měsíc na bublinku/y
![]()
Přeji brzké uzdravení a spoustu bojovníčků ![]()
Dekuji za povzbuzeni momentalne jsem k. o. Ted doufam ze se kety povedou a nebudu muset vse zazit znovu mam totalne dopichane ruce bo nemam vubec zily hrozi mi to ohss a caru jsem ppo opu zvracela a snkocila na kapaku ted jsem rada ze lezim a stukam pri kazdem pohybu jinak super den
alespon ze jich je 28 a ve st musim volat kolik prezilo
@Baby1987 přesně vím jak se cítíš, co ti mohu jenom doporučit fakt hodně pij co to jde min 3 až 4 litry. Jinak dopadneš jak já. Také mě čeká KET až se dám do kupy.Sice už jsem ze špitálu doma, ale zatím tady ležim jak lazar. Pořád mám dost zvětšené břicho a bolejí mě vaječníky jako čert. Ale už je vidět aspoň trochu zlepšení.
@Hanesi dekuji jo asi vi co delaji ale to vis je to moje prvni ivf tak mam trochu nervy
@snažilka27 píše:
@Hanesi dekuji jo asi vi co delaji ale to vis je to moje prvni ivf tak mam trochu nervy
Naprosto tě chápu, ani nevíš jak… ![]()
Já jsem byla na opu 28.3. a byl jsem objednána na 10:30 a Pregnyl (to je to samé jako ovitrel) jsem píchala v 23:00. Samozřejmě jsem byla poslední ten den, měli skluz a na řadu jsem přišla až těsně před jedenáctou a celou dobu jsem se klepala, že už tam nic nebude…a bylo 13 vajuch
a z toho krásný 4 embéčka až do fáze hatchující blastocysta ![]()
Takže se neboj a nech si zítra něco pěkného během OPU zdát ![]()
@Hanesi co testík? nesílí? ![]()
@Baby1987
hodně pít a bílkoviny, doporučují se nutridrinky, ať je ti brzo lépe
KET pak dopadne na jedničku, neboj ![]()
Marculi díky
Zítra si budu volat jak to dopadlo. A ve středu jdu do CARu na UTZ před stimulací a vyzvednout si stimulační plán.
Držím palce, aby se ti ta 2 vajíčka oplodnila a hezky vyvíjela
![]()
Popina, to je krásný počet,12 vajíček ![]()
Baby, neboj, měsíc si odpočineš, embryjka ti zmrazí a pak hurá na KET! ![]()
@annagabriela píše:
@Hanesi co testík? nesílí?
@Baby1987hodně pít a bílkoviny, doporučují se nutridrinky, ať je ti brzo lépe
KET pak dopadne na jedničku, neboj
I sílí, sílí
ale zatím jen o kousek… přikládám aktuální foto z rána (ten dole je poslední), ale ještě se neraduji, mám bolesti jako na MS, tak se bojím
ale zatím pevně věřím bublince, že to všechno zvládne, když to zvládla až sem ![]()
@Hanesi píše:
I sílí, sílíale zatím jen o kousek… přikládám aktuální foto z rána (ten dole je poslední), ale ještě se neraduji, mám bolesti jako na MS, tak se bojím
ale zatím pevně věřím bublince, že to všechno zvládne, když to zvládla až sem
krásnáááá
kdy bylo ET? ![]()