IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
728
8.4.13 17:19
Dik moc tak to asi pujdu mezi prvnima ja mam jen 4 tak jsem z toho trochu spatna ale i tak mi dr rekl ze sance je tak doufam
@marculi píše:
@snažilka27 my tam dnes přijeli před sedmou a ještě jsme čekali - sestry a doktoři chodí teprve v těch sedm. jinak na odběry - to jsem se ptala sestry - si pořadí určuje MUDra podle co máš z posledního vyšetření psanej počet foliků. Prý se to bere od těch co maj nejmíň, aby pak nebyla zahlcená laboratoř.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
8.4.13 18:47

@snažilka27 Taky jsem se toho bála, ale neboj, oni vědí co dělají ;) A navíc sis píchla v 20:30 a vajíčka dozrávají po 36 hod, takže až o půl deváté ráno ;)
Držím pěstičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
8.4.13 18:49

@Baby1987 Ty kokos 8o Takový počet, to je teda ale snůšečka :mrgreen:
Teď by ET opravdu nebyl vhodný, vždy po zahnízdění embryjka se to ještě více rozjede, takže bys pak taky mohla skončit ve špitále na dlouhou dobu…
Takhle se z toho dostaneš, otřepeš se, oslavíš svoji úrodičku a budeš se těšit za měsíc na bublinku/y :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Přeji brzké uzdravení a spoustu bojovníčků :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
8.4.13 18:57

Dekuji za povzbuzeni momentalne jsem k. o. Ted doufam ze se kety povedou a nebudu muset vse zazit znovu mam totalne dopichane ruce bo nemam vubec zily hrozi mi to ohss a caru jsem ppo opu zvracela a snkocila na kapaku ted jsem rada ze lezim a stukam pri kazdem pohybu jinak super den :(alespon ze jich je 28 a ve st musim volat kolik prezilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
8.4.13 19:17

@Baby1987 přesně vím jak se cítíš, co ti mohu jenom doporučit fakt hodně pij co to jde min 3 až 4 litry. Jinak dopadneš jak já. Také mě čeká KET až se dám do kupy.Sice už jsem ze špitálu doma, ale zatím tady ležim jak lazar. Pořád mám dost zvětšené břicho a bolejí mě vaječníky jako čert. Ale už je vidět aspoň trochu zlepšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
8.4.13 19:22

No mi pro jistotu daly hned i kapacku a doma taky furt piju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
8.4.13 19:25

@Baby1987 mě jí také hned dali, tak uvidíš, snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
8.4.13 19:32

@Hanesi dekuji jo asi vi co delaji ale to vis je to moje prvni ivf tak mam trochu nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
8.4.13 19:37
@snažilka27 píše:
@Hanesi dekuji jo asi vi co delaji ale to vis je to moje prvni ivf tak mam trochu nervy

Naprosto tě chápu, ani nevíš jak… :hug:
Já jsem byla na opu 28.3. a byl jsem objednána na 10:30 a Pregnyl (to je to samé jako ovitrel) jsem píchala v 23:00. Samozřejmě jsem byla poslední ten den, měli skluz a na řadu jsem přišla až těsně před jedenáctou a celou dobu jsem se klepala, že už tam nic nebude…a bylo 13 vajuch :mrgreen: a z toho krásný 4 embéčka až do fáze hatchující blastocysta :mrgreen:
Takže se neboj a nech si zítra něco pěkného během OPU zdát :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
8.4.13 20:02

@Hanesi co testík? nesílí? :andel:
@Baby1987 :* hodně pít a bílkoviny, doporučují se nutridrinky, ať je ti brzo lépe
KET pak dopadne na jedničku, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
8.4.13 20:52

Marculi díky :hug: Zítra si budu volat jak to dopadlo. A ve středu jdu do CARu na UTZ před stimulací a vyzvednout si stimulační plán.
Držím palce, aby se ti ta 2 vajíčka oplodnila a hezky vyvíjela :palec: :hug:
Popina, to je krásný počet,12 vajíček :potlesk:
Baby, neboj, měsíc si odpočineš, embryjka ti zmrazí a pak hurá na KET! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
8.4.13 21:03
@annagabriela píše:
@Hanesi co testík? nesílí? :andel:
@Baby1987 :* hodně pít a bílkoviny, doporučují se nutridrinky, ať je ti brzo lépe
KET pak dopadne na jedničku, neboj :hug:

I sílí, sílí :mrgreen: ale zatím jen o kousek… přikládám aktuální foto z rána (ten dole je poslední), ale ještě se neraduji, mám bolesti jako na MS, tak se bojím :? ale zatím pevně věřím bublince, že to všechno zvládne, když to zvládla až sem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
8.4.13 21:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
8.4.13 21:11
@Hanesi píše:
I sílí, sílí :mrgreen: ale zatím jen o kousek… přikládám aktuální foto z rána (ten dole je poslední), ale ještě se neraduji, mám bolesti jako na MS, tak se bojím :? ale zatím pevně věřím bublince, že to všechno zvládne, když to zvládla až sem :hug:

krásnáááá :lol: :hug: kdy bylo ET? :-)

• Citovat
  • Upravit
14367
8.4.13 21:12

@Hanesi potichounku gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie