Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@popina píše:
hlavně byla špatná morfologie spermií :-/ Achjo. Nikdy to neměl, teď poprvé. Celou dobu spg v normě a teď zrovna tohle. Ale dr. říkala, že norma je 4% normáních a on má 3% a že to není zas tak hrozný. Takže snad ok.
spíš co berou ty předchozí za OK SPG dělali vám ho taky tady v tom CARu? ty jsi nikdy nevěděla hodnoty, tak nevíš jaký byl předtím
nebooj jsou oplodněný a je to dobrý ![]()
Nevim bylo mi jem receno ze jich je 28takze mozna ze zralych dr prisel uz z laborky no uvidime zitra
No hybat no uz trochu jo jen narovnat jeste moc ne a zachod mi dela problem obcas se mi zatoci hlava jak trichu dyl stojim
@Hanesi ale máš v bříšku 5denní embrya a 7dní po ET (dneska) takže to je 12dpo
držím na zítra moc palečky, at je tam pořádná //
![]()
a všem ostatním taky držím palečky ![]()
No hybat no uz trochu jo jen narovnat jeste moc ne a zachod mi dela problem obcas se mi zatoci hlava jak trichu dyl stojim a tech 28vajuch asi uz bylo zrale bo se dr prisel rovnou zeptat kolik jich chcem a jak oplodnit
@Hanesi ale máš v bříšku 5denní embrya a 7dní po ET (dneska) takže to je 12dpo
držím na zítra moc palečky, at je tam pořádná //
![]()
a všem ostatním taky držím palečky ![]()
No hybat no uz trochu jo jen narovnat jeste moc ne a zachod mi dela problem obcas se mi zatoci hlava jak trichu dyl stojim a tech 28vajuch asi uz bylo zrale bo se dr prisel rovnou zeptat kolik jich chcem a jak oplodnit
@Baby1987 píše:úplně vím, jak se cítíš
@annagabriela fraxiparin mám také - 20 injekcí. Prý to dávají jako prevenci nebo co
Nestras ze se to ohss rozjede o kousek min jak vcera to boli a je trochu tvrde a nafoukle tak snad to bude ok snazim se i dostat tekutiny do sebe
hlavně byla špatná morfologie spermií :-/ Achjo. Nikdy to neměl, teď poprvé. Celou dobu spg v normě a teď zrovna tohle. Ale dr. říkala, že norma je 4% normáních a on má 3% a že to není zas tak hrozný. Takže snad ok.