IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
popina
9.4.13 11:10
@maacek píše:
ICSI je sazka na jistotu :palec:

hlavně byla špatná morfologie spermií :-/ Achjo. Nikdy to neměl, teď poprvé. Celou dobu spg v normě a teď zrovna tohle. Ale dr. říkala, že norma je 4% normáních a on má 3% a že to není zas tak hrozný. Takže snad ok.

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
9.4.13 11:12
@popina píše:
hlavně byla špatná morfologie spermií :-/ Achjo. Nikdy to neměl, teď poprvé. Celou dobu spg v normě a teď zrovna tohle. Ale dr. říkala, že norma je 4% normáních a on má 3% a že to není zas tak hrozný. Takže snad ok.

spíš co berou ty předchozí za OK SPG dělali vám ho taky tady v tom CARu? ty jsi nikdy nevěděla hodnoty, tak nevíš jaký byl předtím :-) nebooj jsou oplodněný a je to dobrý :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
popina
9.4.13 11:13

@LuciTau dělali to vždy tady a vždy mi řekli, že morfologie je dobrá.

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
9.4.13 11:15

@popina byl třeba nervozní dělá to hodně :-)

• Citovat
  • Upravit
1116
9.4.13 11:15

Nevim bylo mi jem receno ze jich je 28takze mozna ze zralych dr prisel uz z laborky no uvidime zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
9.4.13 11:16

@Baby1987 a co břicho? Už se můžeš alespoň drobet hýbat??

• Citovat
  • Upravit
1116
9.4.13 11:25

No hybat no uz trochu jo jen narovnat jeste moc ne a zachod mi dela problem obcas se mi zatoci hlava jak trichu dyl stojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
9.4.13 11:26

@Hanesi ale máš v bříšku 5denní embrya a 7dní po ET (dneska) takže to je 12dpo :andel: držím na zítra moc palečky, at je tam pořádná // :kytka: :kytka:

a všem ostatním taky držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
9.4.13 11:27

No hybat no uz trochu jo jen narovnat jeste moc ne a zachod mi dela problem obcas se mi zatoci hlava jak trichu dyl stojim a tech 28vajuch asi uz bylo zrale bo se dr prisel rovnou zeptat kolik jich chcem a jak oplodnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871

@Hanesi ale máš v bříšku 5denní embrya a 7dní po ET (dneska) takže to je 12dpo :andel: držím na zítra moc palečky, at je tam pořádná // :kytka: :kytka:

a všem ostatním taky držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116

No hybat no uz trochu jo jen narovnat jeste moc ne a zachod mi dela problem obcas se mi zatoci hlava jak trichu dyl stojim a tech 28vajuch asi uz bylo zrale bo se dr prisel rovnou zeptat kolik jich chcem a jak oplodnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
9.4.13 11:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
9.4.13 11:34
@Baby1987 píše:
úplně vím, jak se cítíš :hug: měla jsem při druhém pokusu na každé straně 30folikulů, ale jen 3vajíčka, brutální ohss, týden kapačky v nemocnici… jakmile ti bude hodně blbě, omdlívala by si, břicho se nelepšilo, tak okamžitě jet do nem. :hug: musí se hlídat, že to co vypiješ, musíš i vyčůrat, jakmile málo čůráš, zadržuješ to a ohss se pak více rozjíždí.
já měla tenkrát opu v neděli, pak v úterý jsem už omdlívala, pořád jsem jakoby hlad a tlačil mě žaludek, skoro jsem nepila a ve středu směr nemocnice, kde mi okamžitě dali kapačku a taky fraxiparin, protože se mě už zhušťovala krev…
proto moje obava ze třetího ivf… proto taky jen tak malé dávky a počet folíků,..sice jsem tedka neměla ohss, ale nemám ani vajíčka :(
ty se vylež, dáš se do pořádku a pak už si jen půjdeš pro embryjka do bříška a budeš se radovat ze // ;) :kytka: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
9.4.13 11:54

@annagabriela fraxiparin mám také - 20 injekcí. Prý to dávají jako prevenci nebo co

• Citovat
  • Upravit
1116
9.4.13 11:58

Nestras ze se to ohss rozjede o kousek min jak vcera to boli a je trochu tvrde a nafoukle tak snad to bude ok snazim se i dostat tekutiny do sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí