IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
11.4.13 11:01

@snažilka27 Tozní dobře. A kdy budeš vědět výsledek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
11.4.13 11:11

A já už odpočítávám dny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.4.13 11:16

@maacek To znám :mrgreen: ten začátek je úmorný :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
11.4.13 11:18

@Tofik zítra bych měla zas volat jestli bude ET už zítra nebo až v sobotu ale furt mám dilema jestli zavest jen jedno a jedno zkusit zamrazit nebo obě ale to bych zas pripadně přišla o ten 4 pokus ale jsme domluveny s embryoložkou že zatim to necháme otevřený a zítra uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.4.13 11:23

@snažilka27 My jsme si s manželem minulý týden říkali, že bychom možná příště dali 2. Protože se tím zvyšuje šance a vůbec není daný, že tam obě zůstanou. A kdyby byly dvě, tak budou dvě. Kdyby to bylo přirozeně, tak to taky neovlivníme. A 4.IVF je teď nevinka. Dřív taky byly jen 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
11.4.13 11:30
@Tofik píše:
@maacek To znám :mrgreen: ten začátek je úmorný :jazyk:

no hlavně pro mě je to začátek už po xtý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
11.4.13 11:31
@snažilka27 píše:
@Tofik zítra bych měla zas volat jestli bude ET už zítra nebo až v sobotu ale furt mám dilema jestli zavest jen jedno a jedno zkusit zamrazit nebo obě ale to bych zas pripadně přišla o ten 4 pokus ale jsme domluveny s embryoložkou že zatim to necháme otevřený a zítra uvidime

vzhledem k ubytku jednoho hrazeného pokusu bych asi šla do jednoho a jedno dala zamrazit… nevim…
dle novely jsou 2 pokusy s jedním a pak 2 pokusy s více embryema… tak si myslím, že by byla škoda se o jeden zrovna připravit, ale to je každýho věc.
každopádně s mrazením jednoho není problém, měla jsem mraženo 2,2,1 embryo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.4.13 11:44

@maacek Aha. Tak to jsem nevěděla, že je to 2 a 2. Já myslela, že celou dobu musím dávat jen jedno. Tak to bych asi taky počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
11.4.13 11:51

Ne ne,
drív byly 3 pokusy a bylo jedno, kolik si nechas zavest, ale z duvodu vysokeho poctu vícecetných tehotenství pan ministr Heger udelal novelu a zakročil…

takže ted jsou 4 pokusy pokud si pri prvnich dvou nechas zavest vzdy jedno a jedno embryo…

fakt hlava pan ministr, vi houby co to je za trapeni a jeste keca do toho kolik deticek si ma nechat kdo zavest… kvuli tomu ho nenavidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
11.4.13 12:06

Dík za názory ještě to zítra proberu s embryoložkou co by ona doporučovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
11.4.13 14:13

Ženy já vás obdivuju, že máte tu výdrž jít do toho po xté. Já jsem řekla (i doma), že do toho jdu tak 3× max. 4×, když to 4× hradí pojišťovna a pak na to prdím. Já bych na to ty nervy neměla. Mimčo sice chci, ale zas ne za každou cenu. Ale držím vám palce a přeju vám aby vám i nám to vyšlo.
Mimochodem… můžu se vás zeptat jak vám bylo, když jste se dozvěděly, že to nevyšlo??? U mě je to… já nevím. Nehroutím se z toho, nebrečela jsem a nebrečím, ale do zpěvu mi teda zrovna taky není. Jsem spíš teď taková povadlá a nic mě neba. Kdyby alespoň to sluníčko vylezlo, bylo by líp. Ale je tu zataženo a šedivo a myslím, že to koresponduje přesně s mou náladou nyní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
11.4.13 14:23
@Dzedzy píše: Ženy já vás obdivuju, že máte tu výdrž jít do toho po xté. Já jsem řekla (i doma), že do toho jdu tak 3× max. 4×, když to 4× hradí pojišťovna a pak na to prdím. Já bych na to ty nervy neměla. Mimčo sice chci, ale zas ne za každou cenu. Ale držím vám palce a přeju vám aby vám i nám to vyšlo.
Mimochodem… můžu se vás zeptat jak vám bylo, když jste se dozvěděly, že to nevyšlo??? U mě je to… já nevím. Nehroutím se z toho, nebrečela jsem a nebrečím, ale do zpěvu mi teda zrovna taky není. Jsem spíš teď taková povadlá a nic mě neba. Kdyby alespoň to sluníčko vylezlo, bylo by líp. Ale je tu zataženo a šedivo a myslím, že to koresponduje přesně s mou náladou nyní.

nám když se to povedlo/nepovedlo poprvé (potratila jsem dříve než mi vzali krev tak jsme to ořvala slušně..zavřela jsem se pobrečela si a šla jsme dál..
Pokud by to nevyšlo ted bylo by asi hůř…pokud po 3. a ani po 4 tak to nevím…
ale nám to všem jednou vyjde :-)
a kdyby nám to nešlo pomocí IVF tak bychom šli asi do adopce :-)

• Citovat
  • Upravit
12247
11.4.13 14:24
@Dzedzy píše: Ženy já vás obdivuju, že máte tu výdrž jít do toho po xté. Já jsem řekla (i doma), že do toho jdu tak 3× max. 4×, když to 4× hradí pojišťovna a pak na to prdím. Já bych na to ty nervy neměla. Mimčo sice chci, ale zas ne za každou cenu. Ale držím vám palce a přeju vám aby vám i nám to vyšlo.
Mimochodem… můžu se vás zeptat jak vám bylo, když jste se dozvěděly, že to nevyšlo??? U mě je to… já nevím. Nehroutím se z toho, nebrečela jsem a nebrečím, ale do zpěvu mi teda zrovna taky není. Jsem spíš teď taková povadlá a nic mě neba. Kdyby alespoň to sluníčko vylezlo, bylo by líp. Ale je tu zataženo a šedivo a myslím, že to koresponduje přesně s mou náladou nyní.

tak to jsi dobrá :palec: jelikož mně když nevyšlo IVF - tehdy jsem na to hodne spolehala :zed: tak jsem se zhroutila a to na celý jeden rok, kdy jsem se CARu prostě vyhýbala. prostě rok jsem nechtěla nic zkoušet - dnes vím, že to asi byla chyba, ale bylo to pro mě hrozný zklamání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
11.4.13 14:25
@LuciTau píše:
nám když se to povedlo/nepovedlo poprvé (potratila jsem dříve než mi vzali krev tak jsme to ořvala slušně..zavřela jsem se pobrečela si a šla jsme dál..
Pokud by to nevyšlo ted bylo by asi hůř…pokud po 3. a ani po 4 tak to nevím…
ale nám to všem jednou vyjde :-)
a kdyby nám to nešlo pomocí IVF tak bychom šli asi do adopce :-)

jj, přesně :palec: já tohle měla po IUI, vyšlo, radost, pak potrat :,( sebralo mě to hodně, ale dávalo mi naději právě IVF - no a to mi ji pak na dlouuuuuho vzalo :,(
ale ted to beru jinak :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
11.4.13 14:51

Taky jsem na sebe zvědavá nejdřív jsem byla zklamaná že po stimulaci jen 3 folikuly, z toho jen 2 vajička ale ten den tam byly jeste dalši 2 holky co
meli taky jen 2 ted mám zas trochu naději že se zatim dobře drží ale nějak si zatim nepřipouštim neuspěch hlavně manžel si myslim že už to bere jako že už je to jasný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí