Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LuciTau píše:
ale vždyt jsi psala že vás nic nestáloa ty už máš děti?
No stálo nám minimum oproti ostatním. To ano. Ale co jsme nedali za léčbu jsme dali za benzín při ježdění do Karkových Varů do CARu. 7×600kč jedna cesta tam a zpátky cca 80km. Plus vzhledem k tomu, že to tam neznáme a CAR je blízko lázeňské zóny, tak všude pouze placená parkoviště. CAR nemá vlastní. Sice se tam dá u něj parkovat podél silnice, ale bylo to vždy veeeeelmi nejisté, že by tam bylo volné místo, protože těch míst je jen pár a navíc je to tam samá jednosměrka, takže jsme parkovali na placeném což je vždy cca 100kč plus mínus podle toho na jak dlouho to bylo. Takže celkem nějakých plus mínus 5000kč a 660+125kč léčba. To už je na výplatě docela znát, zejména, když já momentálně nepracuju a pracák mi ještě nevyplatil podporu a kdoví kdy se jí dočkám, protože firma pro kterou jsem pracovala je v insolvenci a nemohu z nich dostat papíry, které pracák potřebuje. Takže to teď všechno táhne můj chlap sám z jedné výplaty. ![]()
@snažilka27 Taky držím pěstičky. Taky jsem měla jen 4 folíky a z nich dvě vajíčka. Ale na isci momentálně nebylo, tak jen standard a jedno z těch vajíček zabojovalo. Zítra se dozvím jestli bojuje i dál ve mně.
Jinak já říkala, že kdyby se náhodou oplodnili obě dvě, tak si je nechám zavést obě. Jedno bych asi nezamražovala.
Tak devcata jsem v nemocnici
rano jsem zvracela a chvili pry ztratila vedomi takze jsem musela sem a ted tu lezim a mam pry i cysty a jedna minimalne praskla asi zas dostanu kapacku
Jo a jinak krom toho ze nemam zadne zily nemam ani tlak jak jsem tu prisla mi ho sestra ani nemohla najit natoz zmerit a po chvili znova merila a byl 90/40
@Dzedzy
tak taky budu drzet palce já tky furt váhám že když se oplodní obě jestli nedat obě ale tím zas ztratíš jeden pokus tím že je to moje 1 ivf tk dnes tam budu volat a zeptam se a měla si PK? já ji puvodně chtěla ale embryoložka mi řekla že se to děkla spíš když je víc vajíček a že mi to nedoporučuje
@Baby1987 píše:
Tak devcata jsem v nemocnicirano jsem zvracela a chvili pry ztratila vedomi takze jsem musela sem a ted tu lezim a mam pry i cysty a jedna minimalne praskla asi zas dostanu kapacku
no to snad ne. Ty máš tak smůly. Sakra. Snad ti všechny ty kapačky udělají líp. Moc na tebe myslím. ![]()
@Baby1987 tak nakonec taky špitál, to mi je líto, ale neboj oni ti tam pomůžou a uleví se ti. Jenom to bude nějaký den trvat.
Tak dneska kontrola v CAR dopadla dobře, sice ještě nějakou volnou tekutinu v břiše mám, ale je to o něco lepší zatím sice nesmím nic dělat to už je dost otrava, ale půlce května asi KET
Mám takovou radost.
@Baby1987 píše:
Tak devcata jsem v nemocnicirano jsem zvracela a chvili pry ztratila vedomi takze jsem musela sem a ted tu lezim a mam pry i cysty a jedna minimalne praskla asi zas dostanu kapacku
sakra zeno, tak te to prece jen skolilo
no je to peknej fekal ten ohss, a to je riziko u kazde z nas
hele tak se drz at te daji do kupy co nejdriv a jedes pro mrazaky ![]()
u vás stojí pregnyl 150,– je zvláštní jak je to všude rozdílné, u nás stojí 7 kč (dokud byl)