IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
165
9.4.13 15:14

Utrogestan neberu. Píchám si Agolutin každý večer a 3× denně beru Estrofem.

@Baby1987 Hihihi. :lol: Bohužel to nemohu na tu krev musím a výsledek pak musím zavolat do CARu. Podle toho mi řeknou jestli vysadit léky nebo si přijet pro další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
9.4.13 15:15
@Dzedzy píše:
Utrogestan neberu. Píchám si Agolutin každý večer a 3× denně beru Estrofem.@Baby1987 Hihihi. :lol: Bohužel to nemohu na tu krev musím a výsledek pak musím zavolat do CARu. Podle toho mi řeknou jestli vysadit léky nebo si přijet pro další.

ty nejdeš na krev do caru? a proč si neuděláš test?

• Citovat
  • Upravit
165
9.4.13 15:22

Nejdu. Prý to stačí ke svému gynekologovi. Mám CAR 80km daleko. Test bych si udělala, ale čekáme každým dnem výplatu a jsem úplně bez koruny. :oops: Teď ke mně jede máma a veze mi nějaké jídlo a tak. Umělko nám docela zamávalo s rozpočtem vzhledem k tomu, že jsme přišli o ty peníze, které na něj byly určené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
9.4.13 15:37
@Dzedzy píše:
Nejdu. Prý to stačí ke svému gynekologovi. Mám CAR 80km daleko. Test bych si udělala, ale čekáme každým dnem výplatu a jsem úplně bez koruny. :oops: Teď ke mně jede máma a veze mi nějaké jídlo a tak. Umělko nám docela zamávalo s rozpočtem vzhledem k tomu, že jsme přišli o ty peníze, které na něj byly určené.

ale vždyt jsi psala že vás nic nestálo :nevim: a ty už máš děti?

• Citovat
  • Upravit
12247
9.4.13 15:37

Utroš může fakt ms seknout, ale zas nezastaví uplne, krvácet můžeš i přes utroš :think:

a mmch, ja taky nejezdim na krev do caru, ale ke svemu gyndrovi - on totiz dela i v mem centru, takze mi setri cas a koruny a resim si to pres nej v caru :palec: coz je mega vyhoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
9.4.13 15:39
@maacek píše:
Utroš může fakt ms seknout, ale zas nezastaví uplne, krvácet můžeš i přes utroš :think:a mmch, ja taky nejezdim na krev do caru, ale ke svemu gyndrovi - on totiz dela i v mem centru, takze mi setri cas a koruny a resim si to pres nej v caru :palec: coz je mega vyhoda :palec:

vy v caru platíte za krev, že Vám šetří koruny? :-) tak já mám gynekologa v praze a i Car :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
9.4.13 15:41

@maacek tobě držím pěstičky na KET :*

• Citovat
  • Upravit
1116
9.4.13 15:43

Ja mam gynekologa i car kousek od sebe takze ok a za krev neplatime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
9.4.13 15:51
@maacek píše:
Huráááááááá poslední bojovníček zabojoval tak, že je vhodný k transferu, takže zítra si pro něj jedu :dance:

to je skvělé!! držím palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
12247
9.4.13 15:53
@LuciTau píše:
vy v caru platíte za krev, že Vám šetří koruny? :-) tak já mám gynekologa v praze a i Car :mrgreen:

ne, ale jezdit na vsechny kontroly, ultrazvuky, zmeny davkovani, tak vse projedu - jelikoz mam centrum taky hodne daleko :palec: takže v tom mi doktor právě pomáhá :palec: nehledě na to, že třeba pregnyl stojí 150,– a já ho mám za 30,– :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
9.4.13 15:53
@popina píše:
to je skvělé!! držím palce :hug:

díky :dance: těším sse na prcka, že mu dám zas šanci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
9.4.13 15:54
@LuciTau píše:
@maacek tobě držím pěstičky na KET :*

díky - když nic jiného, tak apson nadeje na 14 dní že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
9.4.13 15:57

Zadna nadeje kdyz uveris se stane zkus verit ne v to doufat taky se zkousim presvedcovat ze bude vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
9.4.13 16:14

Tak dnes jsem byla na opu ze 4 folikulu 2 vajicka zitra mam volat jestli se oplodnili jelikoz jsme radeji dalu isci doufam ze to bude ok ale ted resim ze kdyz se obe oplodni a daji mi pak zpet 1 a to druhy zamrazim je pak sance ze kdyz nevyjde 1 pokus ze jde ket jen z 1 embrya? cetla jsem ze pri ket se to rozmrazuje po 2 a nikde jsem o tom nic moc nenasla nevite nekdo neco o tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
9.4.13 16:19

@snažilka27 tak držím palce :palec:
Proč by KET nešel? Prostě ti zmrazí jen to 1 a pak rozmrazí a když bude vše OK tak ti ho zavedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí