Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Utrogestan neberu. Píchám si Agolutin každý večer a 3× denně beru Estrofem.
@Baby1987 Hihihi.
Bohužel to nemohu na tu krev musím a výsledek pak musím zavolat do CARu. Podle toho mi řeknou jestli vysadit léky nebo si přijet pro další.
@Dzedzy píše:
Utrogestan neberu. Píchám si Agolutin každý večer a 3× denně beru Estrofem.@Baby1987 Hihihi.Bohužel to nemohu na tu krev musím a výsledek pak musím zavolat do CARu. Podle toho mi řeknou jestli vysadit léky nebo si přijet pro další.
ty nejdeš na krev do caru? a proč si neuděláš test?
Nejdu. Prý to stačí ke svému gynekologovi. Mám CAR 80km daleko. Test bych si udělala, ale čekáme každým dnem výplatu a jsem úplně bez koruny.
Teď ke mně jede máma a veze mi nějaké jídlo a tak. Umělko nám docela zamávalo s rozpočtem vzhledem k tomu, že jsme přišli o ty peníze, které na něj byly určené.
@Dzedzy píše:
Nejdu. Prý to stačí ke svému gynekologovi. Mám CAR 80km daleko. Test bych si udělala, ale čekáme každým dnem výplatu a jsem úplně bez koruny.Teď ke mně jede máma a veze mi nějaké jídlo a tak. Umělko nám docela zamávalo s rozpočtem vzhledem k tomu, že jsme přišli o ty peníze, které na něj byly určené.
ale vždyt jsi psala že vás nic nestálo
a ty už máš děti?
Utroš může fakt ms seknout, ale zas nezastaví uplne, krvácet můžeš i přes utroš ![]()
a mmch, ja taky nejezdim na krev do caru, ale ke svemu gyndrovi - on totiz dela i v mem centru, takze mi setri cas a koruny a resim si to pres nej v caru
coz je mega vyhoda ![]()
@maacek píše:
Utroš může fakt ms seknout, ale zas nezastaví uplne, krvácet můžeš i přes utroša mmch, ja taky nejezdim na krev do caru, ale ke svemu gyndrovi - on totiz dela i v mem centru, takze mi setri cas a koruny a resim si to pres nej v caru
coz je mega vyhoda
vy v caru platíte za krev, že Vám šetří koruny?
tak já mám gynekologa v praze a i Car ![]()
Ja mam gynekologa i car kousek od sebe takze ok a za krev neplatime ![]()
@maacek píše:
Huráááááááá poslední bojovníček zabojoval tak, že je vhodný k transferu, takže zítra si pro něj jedu
to je skvělé!! držím palce ![]()
@LuciTau píše:
vy v caru platíte za krev, že Vám šetří koruny?tak já mám gynekologa v praze a i Car
ne, ale jezdit na vsechny kontroly, ultrazvuky, zmeny davkovani, tak vse projedu - jelikoz mam centrum taky hodne daleko
takže v tom mi doktor právě pomáhá
nehledě na to, že třeba pregnyl stojí 150,– a já ho mám za 30,– ![]()
@popina píše:
to je skvělé!! držím palce
díky
těším sse na prcka, že mu dám zas šanci ![]()
@LuciTau píše:
@maacek tobě držím pěstičky na KET
díky - když nic jiného, tak apson nadeje na 14 dní že? ![]()
Zadna nadeje kdyz uveris se stane zkus verit ne v to doufat taky se zkousim presvedcovat ze bude vse ok
Tak dnes jsem byla na opu ze 4 folikulu 2 vajicka zitra mam volat jestli se oplodnili jelikoz jsme radeji dalu isci doufam ze to bude ok ale ted resim ze kdyz se obe oplodni a daji mi pak zpet 1 a to druhy zamrazim je pak sance ze kdyz nevyjde 1 pokus ze jde ket jen z 1 embrya? cetla jsem ze pri ket se to rozmrazuje po 2 a nikde jsem o tom nic moc nenasla nevite nekdo neco o tom?
@snažilka27 tak držím palce ![]()
Proč by KET nešel? Prostě ti zmrazí jen to 1 a pak rozmrazí a když bude vše OK tak ti ho zavedou.