IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12247
8.4.13 13:23

No a já už mám info a nic moc teda…

jedno embéčko to stoplo, pár hodin pro rozmražení zastavilo vývoj :-( takže je tam jedno jediný samotný a to chtějí sledovat, jestli pojede dál, aby melo cenu ho zavadet, takze znovu volat zitra ve 13:00 a pokud bude dobrý tak mi ho dají ve středu
:andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
8.4.13 15:30

Hlasim ze jsem po opu a taky me boli bricho fest mam nabeh na ohss nemuzu se poradne hybat a et se mi odklada az budu pristi cyklus ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
8.4.13 15:49
@Baby1987 píše:
Hlasim ze jsem po opu a taky me boli bricho fest mam nabeh na ohss nemuzu se poradne hybat a et se mi odklada az budu pristi cyklus ok

jaj, to me mrzi, ohss je fakt svinstvo ja to rikala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
8.4.13 15:50
@Baby1987 píše:
Hlasim ze jsem po opu a taky me boli bricho fest mam nabeh na ohss nemuzu se poradne hybat a et se mi odklada az budu pristi cyklus ok

Cože? To už víš že se ti ET oklada? To je mi moc líto. Kolik ti jich vzali?

• Citovat
  • Upravit
12247
8.4.13 15:51
@popina píše:
Cože? To už víš že se ti ET oklada? To je mi moc líto. Kolik ti jich vzali?

jj, pokud je tam fakt extra nabeh na ohss tak to odkladaji. to vzdycky reknou hned po opu, jelikoz to videj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
8.4.13 16:15

Jj to uz vim musely mi dat kapak jako pprevenci ohss jsem rada ze lezim jem otoceni mi dela problem mely jsem 28vajicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
8.4.13 16:44
@Baby1987 píše:
Jj to uz vim musely mi dat kapak jako pprevenci ohss jsem rada ze lezim jem otoceni mi dela problem mely jsem 28vajicek

hele kdo si počká ten si počká, navíc sama vidíš, že nejsi 100% a to taky dělá hodně tak netruchli a těš se :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
8.4.13 16:48

Jaka je sance uspesnosti ketu proti et nevite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
8.4.13 16:50
@Baby1987 píše:
Jaka je sance uspesnosti ketu proti et nevite?

no z cerstvych je vzdy o trosku vyssi, ale je to par %… z toho si hlavu nedelej… pokud embecka zvladnou rozmrazeni a pokracuji ve vyvoji, tak jsou sance skoro vyrovnane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
8.4.13 16:53

A znate nekoho kdo otehotnel po ketu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
8.4.13 16:56
@Baby1987 píše:
A znate nekoho kdo otehotnel po ketu??

ja jich znam spoustu :palec: proto to absolvuji sama, navic nekdo spis otehotni z ketu nez z cerstvych je to fakt individualni a hodne hodne zalezi na kvalite embryi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
8.4.13 16:57

Ahoj muzu se na neco zeptat zitra jdu na ober vajicek a ovitrelle jsem si le instrukci oktora pichla vcera v 20:30 a nes mam trochu bolesti v pobrisku a takovy lehky bily vytok neni mozne ze by mi folikulz prasklz precasne? zitra mam byt v iscare na 7 ale nevim presne v kolik zacinaji a kolik nas tam na odber bue bojim se ze hodne bude treba pree mnou a mezitim mi prasknou? nebo se bojim zbytecne? preem dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
8.4.13 17:10

@Baby1987, @popina tiše závidím ten počet - budete mít z čeho vybírat

mě nebylo od začátku stimulky nic a teď po odběru mě tlačí břicho jak na MS. odebráno pět, k oplodnění jdou dvě a to je ještě hodně na pytel spermoš, chjo…
kam se vytratil ten zbytek je mi záhadou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
8.4.13 17:12

@maraida ahojda, tak ať to máš zítra dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
8.4.13 17:17

@snažilka27 my tam dnes přijeli před sedmou a ještě jsme čekali - sestry a doktoři chodí teprve v těch sedm. jinak na odběry - to jsem se ptala sestry - si pořadí určuje MUDra podle co máš z posledního vyšetření psanej počet foliků. Prý se to bere od těch co maj nejmíň, aby pak nebyla zahlcená laboratoř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí