IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12247
8.4.13 10:43

No ženy 13 hodina se blíží a já nevím co s rukama  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
8.4.13 10:48

Ještě nevim kolik zralych. Ještě prijdou rict. Pk nevim. Porad premyslim

• Citovat
  • Upravit
12247
8.4.13 10:51
@popina píše:

tak drzim palce at jich je co nejvic :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
8.4.13 11:00
@popina píše:

já jsem si ji raději zaplatila…kdybych to neudělala, tak by to třeba neklaplo…měla jsem 7 vajíček, z toho 5 vhodných k oplodnění a oplodnili se všechny, ale 4 se zastavili ve vývoji v 72 h…takže zůstalo jedno a to mi zavedli 5 den…v nejvyšším stádiu…blastocysta :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
8.4.13 11:01
@sakalmilion píše:
já jsem si ji raději zaplatila…kdybych to neudělala, tak by to třeba neklaplo…měla jsem 7 vajíček, z toho 5 vhodných k oplodnění a oplodnili se všechny, ale 4 se zastavili ve vývoji v 72 h…takže zůstalo jedno a to mi zavedli 5 den…v nejvyšším stádiu…blastocysta :P

jj, ja bych do PK sla taky znovu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
8.4.13 11:01
@sakalmilion píše:
já jsem si ji raději zaplatila…kdybych to neudělala, tak by to třeba neklaplo…měla jsem 7 vajíček, z toho 5 vhodných k oplodnění a oplodnili se všechny, ale 4 se zastavili ve vývoji v 72 h…takže zůstalo jedno a to mi zavedli 5 den…v nejvyšším stádiu…blastocysta :P

kdy se chystas na test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
8.4.13 11:02
@sakalmilion píše:
říká si že v bříšku jim je líp, taky ti do 5.dne nemuselo zbýt nic, tak by to bylo asi u nás :-(
  • Citovat
  • Upravit
477
8.4.13 11:04
@LuciTau píše: říká si že v bříšku jim je líp, taky ti do 5.dne nemuselo zbýt nic, tak by to bylo asi u nás :-(

no asi jo…ale já byla rozhodnutá už předem, že si ji zaplatím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
8.4.13 11:06
@maacek píše:
kdy se chystas na test?

test říkali nejdříve za 14 dní a ve zprávě mám dokonce až za 3 týdny…ale první zkusím o víkendu…v sobotu to bude 10 dní po ET :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
8.4.13 11:10
@sakalmilion píše:
test říkali nejdříve za 14 dní a ve zprávě mám dokonce až za 3 týdny…ale první zkusím o víkendu…v sobotu to bude 10 dní po ET :P

jj, 10 je akorat :mrgreen: ja nikdy vic nevydrzela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
8.4.13 11:46
@sakalmilion píše:
no asi jo…ale já byla rozhodnutá už předem, že si ji zaplatím… :)

u njás se zaplatpánbůh platí vše až když se to stane, takže my pro ní byli rozhodnutý, ale 3.den po OPU už byli jen 3 tak jsme si 2 nechali dát a žádnou PK jsme platit nemuseli kdyby jsme si jí zaplatili předem tak vyhodíme 3000,– oknem :-(

• Citovat
  • Upravit
165
8.4.13 12:15
@popina píše:
Tak mám 20 vajec. Narkoza byla super. Že začátku jak kdybych měla v sobě 3 dvojky vína. Teď břicho bolí fest.

Jo tak nějak. My jsme se navíc postarali po OPU o vzrůšo s přítelem hihihi. Pustili ho totiž ke mně na pokoj a on si to nějak vysvětlil po svém. Přišel, pohladil mě a říká:,, Tak co, už jsi vzhůru?" A já:,, No asi jo." A on:,, Tak pojď jdem." :mrgreen: Tak jsem se oblíkla, ještě se mi motala šiška a šli jsme a sestra na chodbě:,, Co tu děláte? Vy máte ještě ležet." A já:,, No já myslela, že máme jít do čekárny." A ona:,, Žádný takový, ale marš zpátky. A alespoň 20 minut musíte být v posteli." Tak jsme se vrátili a až pak říkám přítelovi:,, No tak co ti vlastně řekli?" A on:,, No nic, že můžu jít za tebou. Ale já nevěděl, že tu ještě máme být." A já:,, Hmmm dobrý, já myslela, že ti řekli, že mě máš vyzvednout nebo tak nějak, že máme jít." :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
8.4.13 12:18

Já už totiž jednou na analgosedaci byla u zubaře a to mě jí nechávala pak vydejchat v čekárně. Ž8dný lůžko tam neměla. Takže ještě v podstatě spící mě přivedli do čekárny mezi lidi, posadili na židli a já se tam z toho pomalu probírala. Divný to ostatnímlidem nebylo, byli tam v ten den na analgosedaci všichni, to si objednává všechny na jeden den, protože jí tam jezdí anesteziolog. Tak jsem myslela, že tak to je i tam. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
8.4.13 12:34

Tak to je hustý si takhle prchnout, když máš dospávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
8.4.13 12:42

Njn to jsme celý my. Zejména teda přítel no. Já věděla prd, co oni mu řekli. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí