IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciTau
7.4.13 11:06
@maacek píše:
ale jeeeeeeeeeeeeee :palec: ovitrele je náhražka, stejny ucinek, ale pregnyl je normalne k dostani. :palec:

ježiší holky, jsem snad debil? nebo si to vymýšlím? už od prosince u nás je nedostatkové zboží pregnyl a v žádné lékarně a ani v gennetu ho prostě nemají…jak to mám jinak vysvětlit, když přijdu do lékarny s receptem a pošlou mě domů, že ho nestačí vyrábět že někde mají staré zásoby, ale ted se do čech nedostává?

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
7.4.13 11:07

Jedna jste z Brna druhá z HK, u vás asi je, ale v Praze mi řekli toto

• Citovat
  • Upravit
3062
7.4.13 11:08
@LuciTau píše:
Jedna jste z Brna druhá z HK, u vás asi je, ale v Praze mi řekli toto

Důvod zajet na Moravu na návštěvu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
7.4.13 11:09

@Hanesi děkuji, kvůli pregnylu asi ne :-) Ovitrelle jednoduší aplikace, nic nemícháš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
7.4.13 11:09

@Hanesi ale je tam krásně to je pravda, v létě jsme tam jezdívali do mikulova 8) a do Březí :pankac:

• Citovat
  • Upravit
3062
7.4.13 11:11
@LuciTau píše:
@Hanesi děkuji, kvůli pregnylu asi ne :-) Ovitrelle jednoduší aplikace, nic nemícháš :mrgreen:

Fakt ne? Tak to je bomba :pankac: To míchání mě totiž nejvíc děsilo. Nemám ráda, když mám jen jeden pokus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
7.4.13 11:12

Spis bych to videla na dodavky :think: ale to je jedno, tady zatím je… a nikdo nepanikari…

jinak tady něco k lekum, proc třeba pregnyl do svalu a tak…

http://rodina.cz/…/journal.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
@Hanesi píše:
Fakt ne? Tak to je bomba :pankac: To míchání mě totiž nejvíc děsilo. Nemám ráda, když mám jen jeden pokus :mrgreen:

je to namíchané, jen píchneš :lol:

• Citovat
  • Upravit
12247
@Hanesi píše:
Fakt ne? Tak to je bomba :pankac: To míchání mě totiž nejvíc děsilo. Nemám ráda, když mám jen jeden pokus :mrgreen:

neboj na michani nic není, ja ted varila ten merional :mrgreen: nejdriv jsem byla taky vyvalena, ale nic to není fakt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
@maacek píše:
Spis bych to videla na dodavky :think: ale to je jedno, tady zatím je… a nikdo nepanikari…

jinak tady něco k lekum, proc třeba pregnyl do svalu a tak…

http://rodina.cz/…/journal.asp?…

asi bych kvuli pregnylu taky nepanikařila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12247
7.4.13 11:14
@LuciTau píše:
asi bych kvuli pregnylu taky nepanikařila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

když je ho cim nahradit, nevidim v tom problém - třeba je ted Praha v nečem pozadu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.4.13 11:15
@maacek píše:
neboj na michani nic není, ja ted varila ten merional :mrgreen: nejdriv jsem byla taky vyvalena, ale nic to není fakt :palec:

No, nakonec jsem to taky zvládla, já už ho mám 12 dní v sobě :mrgreen:

Jo a holky malý postřeh: včera 11 den od píchnutí byl Pregnyl pořád na testíku :lol: Zkoušela jsem, kdy vyprchá již od ET a ještě včera tam byl. Moc se mu nechce zmizet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
7.4.13 11:15

@maacek spíš je tu hodně CARu tak je vyprodanej, ale už ho prý ani nechtějí navážet, někde mají staré zásoby, nevím co je na tom pravdy, ale jak říkám, asi už bych ho ani nechtěla, většinou ovitrelle píchala v práci, tak to pro mě bylo lepší, nemusela jsem nic míchat :lol:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
7.4.13 11:16
@Hanesi píše:
No, nakonec jsem to taky zvládla, já už ho mám 12 dní v sobě :mrgreen:Jo a holky malý postřeh: včera 11 den od píchnutí byl Pregnyl pořád na testíku :lol: Zkoušela jsem, kdy vyprchá již od ET a ještě včera tam byl. Moc se mu nechce zmizet :mrgreen:

já ho mívám 13 dní v těle jak ovitrelle tak pregnyl :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
3062
7.4.13 11:21
@LuciTau píše:
já ho mívám 13 dní v těle jak ovitrelle tak pregnyl :potlesk:

Jo jo a to bylo jen 5000j :mrgreen: Ale stejně bylo pěkný poprvé v životě vidět, jak vypadají moje // :mrgreen:…i když jen pregnylovky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí