IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1116
7.4.13 13:06

Maacek budou ok uvidis a hanesi pry je snad 20foliku na kazde strane rikal dr tak snad bude i hodne vajicek z toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
7.4.13 13:08

@Hanesi Protože to bylo těhotenství…večer už byla čárka dvojnásobná…Bohužel v 10tt byl konec :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
7.4.13 13:10

@LuciTau Byl to nádherný pocit…bohužel to dopadlo tak jak to dopadlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.4.13 13:12
@Camiben píše:
@Hanesi Protože to bylo těhotenství…večer už byla čárka dvojnásobná…Bohužel v 10tt byl konec :,(

To je tak nespravedlivý, když už to vyjde, tak pak toto… :,( Čtu to docela často, myslíš, že je to tím IVF, že je vyšší pravděpodobnost SP? :think:
není to fér, když si vezmu, jak čekáme na // a pak přijde něco takového… :,(
Příroda věděla, proč nám početí dítěte dala do vínka, chlapi by to totiž nezvládli a myslím, že po prvním pokusu by to vzdali…
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.4.13 13:13
@Baby1987 píše:
Maacek budou ok uvidis a hanesi pry je snad 20foliku na kazde strane rikal dr tak snad bude i hodne vajicek z toho

Jejda Baby a nemáš strach z OHSS? 40 folíků je fakt hodně :think:
Tak ať jsou z nich ještě dobré vajucha a spousta embéček :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
7.4.13 13:18

No pravdepodobnost nevim :nevim: moje car vyuziva tu setrnejsi metodu rozmrazovani, takze o to strach nemam, spis at jsou silny a pokracujou ve vývinu :palec: jelikož minule jsem takhle o 2 kousky prisla, vse prezily ale druhý den se zastavil vývoj, tak se sáhlo pro další. no a ted už není kam, takže tihle dva prckové musej zabojovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
7.4.13 13:19

No a SP/ZT mi ani nemluvte, ja to mela po prvním IUI :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
7.4.13 13:21

Hanesi mam ale to ted nejak neovlivnim ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
7.4.13 13:34

Ahojda, tak mi byli včera v car - s MUDrou jsme napočítali 7-8 fol., no a prý jich tam v ponděí může být i o 1-2 víc, tak uvidíme. V 20.00 píchnuto ovitrelle a v pondělí v 7.00 nástup do car na odběr. tak jsem zvědavá kolik jich nakonec odsajou.No oproti ostatním tady jsem tedy s folíkama pěknej břídil. no hlavně jsem zvědavá na to naše sperma - manža si byl dnes zazávodit na kole, tak snad ty mršky s ocáskama moc neunavil - ještě že není teplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
7.4.13 13:35

@Hanesi Doktor říkal, že mi nemůže říct na 100% čím to bylo…prý tam mohla být genetická vada… Proto si to tělo vyřešilo po svém. Někde jsem četla, že po IVF je riziko SP dvojnásobné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
7.4.13 13:39

@maacek jak jsi psala že ti na ohss pomohl ten hustej nápoj, tak to fakt má asi něco do sebe, protože u nás v car chtěj ať si na pití po odběru přinesu 100% džus, aby to právě bylo hustý a s vitamínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.4.13 13:48
@Camiben píše:
@Hanesi Doktor říkal, že mi nemůže říct na 100% čím to bylo…prý tam mohla být genetická vada… Proto si to tělo vyřešilo po svém. Někde jsem četla, že po IVF je riziko SP dvojnásobné :nevim:

Takže ani z // se člověk pořádně radovat nemůže :? to není fér… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
7.4.13 14:12

@Hanesi No teď vím, že pokud někdy budou zase //, tak už to bude s velkým strachem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
7.4.13 16:49
@Hanesi píše:
Jo jo a to bylo jen 5000j :mrgreen: Ale stejně bylo pěkný poprvé v životě vidět, jak vypadají moje // :mrgreen:…i když jen pregnylovky :mrgreen:

a je čárka vidět hodně anebo je to už jen pidipidi dušík? ;) jestli už to není mimi :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.4.13 17:19
@annagabriela píše:
a je čárka vidět hodně anebo je to už jen pidipidi dušík? ;) jestli už to není mimi :andel: :lol:

No, je to dušík, je vidět i za šera, ale není tak silný, jako např. v den ET. Můžeš mrknout na fotku, jestli z toho něco uvidíš :mrgreen: ( je to od 2.do 6.4. - dole)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí