Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Maacek budou ok uvidis a hanesi pry je snad 20foliku na kazde strane rikal dr tak snad bude i hodne vajicek z toho
@Hanesi Protože to bylo těhotenství…večer už byla čárka dvojnásobná…Bohužel v 10tt byl konec ![]()
@LuciTau Byl to nádherný pocit…bohužel to dopadlo tak jak to dopadlo ![]()
@Camiben píše:
@Hanesi Protože to bylo těhotenství…večer už byla čárka dvojnásobná…Bohužel v 10tt byl konec
To je tak nespravedlivý, když už to vyjde, tak pak toto…
Čtu to docela často, myslíš, že je to tím IVF, že je vyšší pravděpodobnost SP? ![]()
není to fér, když si vezmu, jak čekáme na // a pak přijde něco takového… ![]()
Příroda věděla, proč nám početí dítěte dala do vínka, chlapi by to totiž nezvládli a myslím, že po prvním pokusu by to vzdali…
![]()
@Baby1987 píše:
Maacek budou ok uvidis a hanesi pry je snad 20foliku na kazde strane rikal dr tak snad bude i hodne vajicek z toho
Jejda Baby a nemáš strach z OHSS? 40 folíků je fakt hodně ![]()
Tak ať jsou z nich ještě dobré vajucha a spousta embéček
![]()
No pravdepodobnost nevim
moje car vyuziva tu setrnejsi metodu rozmrazovani, takze o to strach nemam, spis at jsou silny a pokracujou ve vývinu
jelikož minule jsem takhle o 2 kousky prisla, vse prezily ale druhý den se zastavil vývoj, tak se sáhlo pro další. no a ted už není kam, takže tihle dva prckové musej zabojovat…
Ahojda, tak mi byli včera v car - s MUDrou jsme napočítali 7-8 fol., no a prý jich tam v ponděí může být i o 1-2 víc, tak uvidíme. V 20.00 píchnuto ovitrelle a v pondělí v 7.00 nástup do car na odběr. tak jsem zvědavá kolik jich nakonec odsajou.No oproti ostatním tady jsem tedy s folíkama pěknej břídil. no hlavně jsem zvědavá na to naše sperma - manža si byl dnes zazávodit na kole, tak snad ty mršky s ocáskama moc neunavil - ještě že není teplo
@Hanesi Doktor říkal, že mi nemůže říct na 100% čím to bylo…prý tam mohla být genetická vada… Proto si to tělo vyřešilo po svém. Někde jsem četla, že po IVF je riziko SP dvojnásobné ![]()
@maacek jak jsi psala že ti na ohss pomohl ten hustej nápoj, tak to fakt má asi něco do sebe, protože u nás v car chtěj ať si na pití po odběru přinesu 100% džus, aby to právě bylo hustý a s vitamínem.
@Camiben píše:
@Hanesi Doktor říkal, že mi nemůže říct na 100% čím to bylo…prý tam mohla být genetická vada… Proto si to tělo vyřešilo po svém. Někde jsem četla, že po IVF je riziko SP dvojnásobné
Takže ani z // se člověk pořádně radovat nemůže
to není fér…
![]()
@Hanesi No teď vím, že pokud někdy budou zase //, tak už to bude s velkým strachem.
@Hanesi píše:
Jo jo a to bylo jen 5000jAle stejně bylo pěkný poprvé v životě vidět, jak vypadají moje //
…i když jen pregnylovky
a je čárka vidět hodně anebo je to už jen pidipidi dušík?
jestli už to není mimi
![]()
@annagabriela píše:
a je čárka vidět hodně anebo je to už jen pidipidi dušík?jestli už to není mimi
![]()
No, je to dušík, je vidět i za šera, ale není tak silný, jako např. v den ET. Můžeš mrknout na fotku, jestli z toho něco uvidíš
( je to od 2.do 6.4. - dole)