IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1116
7.4.13 18:36

Hanesi a kdy ze si to mela et? mozna uz to je mimi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
7.4.13 19:18

@Hanesi to mizí pregnyl taky jsme to tak při minulém IVF měla :-) ted netestuji ;)

• Citovat
  • Upravit
871
7.4.13 19:37

@Hanesi aha, tak zatím slábne, to bude ještě pregnylovka, ale moc moc držím palečky, ať začne sílit a to už bude mimi :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.4.13 19:41

@annagabriela @LuciTau Jo jo, vím, že je to Pregnyl :mrgreen: Ale za pár dnů tam už budou // z jiného důvodu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
7.4.13 22:14

@Hanesi držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
7.4.13 22:50

Holky, co jste teď po ET pícháte si taky nyní Agolutin a berete Estrofem??? Ten Agolutin vím na co je, ale na co je ten Estrofem??? Vím jen, že jsou to nějaké hormony, ale k čemu jsou dobré jsem tam moc nevyčetla. Já ho mám brát 3× denně a snažím se, ale sem tam jeden za ten den zapomenu. Obvykle zejména ten večerní. Nevíte jestli to tak moc vadí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
8.4.13 00:29

Baby, Popina, Marculi-držím na zítra palce :palec:
Jinak mě dělali genetiku hned před 1.IVF a imunologii ted před 3.IVF.Ta mi vyšla špatně, tak už měsíc beru léky a zítra jedu na kontrolní odběry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
8.4.13 07:13

@maraida děkuji. Pak se ozvu :hug:

• Citovat
  • Upravit
610
8.4.13 07:45

@popina Držím pěstičky na dnešní OPU. Dej, prosím, vědět jak to probíhalo.
já budu muset ještě měsíc čekat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
8.4.13 08:28
@Dzedzy píše:
Holky, co jste teď po ET pícháte si taky nyní Agolutin a berete Estrofem??? Ten Agolutin vím na co je, ale na co je ten Estrofem??? Vím jen, že jsou to nějaké hormony, ale k čemu jsou dobré jsem tam moc nevyčetla. Já ho mám brát 3× denně a snažím se, ale sem tam jeden za ten den zapomenu. Obvykle zejména ten večerní. Nevíte jestli to tak moc vadí???

to je blbý že zapomínáš je to nas liznici, já teda nemám ni jedno, mám místo toho na zavádění Utr @popina ogestan :lol:
@popina držím pěsti

• Citovat
  • Upravit
12247
8.4.13 09:08

Krásné dobré slunečné ráno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
8.4.13 09:17

@maacek taky přeju :-D snídala jsme s židlí otočenou k oknu abych se mohla kochat té krásy co venku jééééééééé :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
12247
8.4.13 10:27
@LuciTau píše:
@maacek taky přeju :-D snídala jsme s židlí otočenou k oknu abych se mohla kochat té krásy co venku jééééééééé :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

já s kávičkou na zahradě :palec: miluju to a vyhrožujou že příští týden by mohlo být ke 20 stupnům, což by bylo supéééééééééééér :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
8.4.13 10:29

Tak mám 20 vajec. Narkoza byla super. Že začátku jak kdybych měla v sobě 3 dvojky vína. Teď břicho bolí fest.

• Citovat
  • Upravit
12247
8.4.13 10:42
@popina píše:
Tak mám 20 vajec. Narkoza byla super. Že začátku jak kdybych měla v sobě 3 dvojky vína. Teď břicho bolí fest.

tak super, a zralý jsou všechny??? takže už je oplodnujou :pankac: tak koukej odpočívat at jsi do ET po kupě :pankac: dáváte si prodlouženou kultivaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí