Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hanesi to mizí pregnyl taky jsme to tak při minulém IVF měla
ted netestuji ![]()
@Hanesi aha, tak zatím slábne, to bude ještě pregnylovka, ale moc moc držím palečky, ať začne sílit a to už bude mimi
![]()
@annagabriela @LuciTau Jo jo, vím, že je to Pregnyl
Ale za pár dnů tam už budou // z jiného důvodu
![]()
Holky, co jste teď po ET pícháte si taky nyní Agolutin a berete Estrofem??? Ten Agolutin vím na co je, ale na co je ten Estrofem??? Vím jen, že jsou to nějaké hormony, ale k čemu jsou dobré jsem tam moc nevyčetla. Já ho mám brát 3× denně a snažím se, ale sem tam jeden za ten den zapomenu. Obvykle zejména ten večerní. Nevíte jestli to tak moc vadí???
Baby, Popina, Marculi-držím na zítra palce ![]()
Jinak mě dělali genetiku hned před 1.IVF a imunologii ted před 3.IVF.Ta mi vyšla špatně, tak už měsíc beru léky a zítra jedu na kontrolní odběry.
@popina Držím pěstičky na dnešní OPU. Dej, prosím, vědět jak to probíhalo.
já budu muset ještě měsíc čekat. ![]()
@Dzedzy píše:
Holky, co jste teď po ET pícháte si taky nyní Agolutin a berete Estrofem??? Ten Agolutin vím na co je, ale na co je ten Estrofem??? Vím jen, že jsou to nějaké hormony, ale k čemu jsou dobré jsem tam moc nevyčetla. Já ho mám brát 3× denně a snažím se, ale sem tam jeden za ten den zapomenu. Obvykle zejména ten večerní. Nevíte jestli to tak moc vadí???
to je blbý že zapomínáš je to nas liznici, já teda nemám ni jedno, mám místo toho na zavádění Utr @popina ogestan ![]()
@popina držím pěsti
@maacek taky přeju
snídala jsme s židlí otočenou k oknu abych se mohla kochat té krásy co venku jééééééééé
![]()
@LuciTau píše:
@maacek taky přejusnídala jsme s židlí otočenou k oknu abych se mohla kochat té krásy co venku jééééééééé
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já s kávičkou na zahradě
miluju to a vyhrožujou že příští týden by mohlo být ke 20 stupnům, což by bylo supéééééééééééér ![]()
Tak mám 20 vajec. Narkoza byla super. Že začátku jak kdybych měla v sobě 3 dvojky vína. Teď břicho bolí fest.
@popina píše:
Tak mám 20 vajec. Narkoza byla super. Že začátku jak kdybych měla v sobě 3 dvojky vína. Teď břicho bolí fest.
tak super, a zralý jsou všechny??? takže už je oplodnujou
tak koukej odpočívat at jsi do ET po kupě
dáváte si prodlouženou kultivaci?