IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
7.4.13 10:54
@maacek píše:
No zeny tak bacha, u pregnyl prave není jedno kam a jak je pichnut, musí byt do svalu, nejlepe prdelniho, do bricho to nemá takovy efekt, jaky to ma mit nevim - nevim proc, ale i ted me na to doktor upozornoval, ze pregnyl včas a do svalu - zkousela jsem ho, jestli bych nemohla sama do bricha a nebo do stehna, a ten me hnal, ze prej pregnyl je fakt previt a musí byt bodnut jen do te prdele, takze jsem taky musela do nemocnice v 9 vecer. a vim to, jelikož mi to rikaji fakt vždycky…
a na michani nic není, ja si ted fet michala - ten merional se taky musí komplet michat :palec:

Já jsem si píchala pregnyl jen při IUI a poprvé jsem byla srab a ještě ke všemu jsem byla na sportovkách od práce, takže mi to píchnul úplně cizí pán do zadku :mrgreen: :mrgreen: A když jsme se dostali k tomu, nač že to mám, tak říkal, že oni s manželkou řeší totéž, takže v tom byl zběhlý :mrgreen: :mrgreen: Tak jsem pak v práci aspoň měla zpřízněnou duši. Ale to už je několik let…No a možná, že jsem si to taky někdy píchla do břicha. To už si nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.4.13 10:54

@LuciTau Jo jo, to jo, plánovat já umím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
7.4.13 10:55
@LuciTau píše:
u nás mi pregnyl nikdo nikdo nepíchl do zadku a prý se má píchat 10cm od pupíku do břicha :pankac:

hele jak jsem koupila tak prodavam, za ty 4 roky mi to nikdo nedovolil pichnout jinam, nevim co na tom je, nebo proc ale udajne to tak ma byt a na pregnylu je to napsany, ze ma jit do svalu a ne do podkozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
7.4.13 10:56
@maacek píše:
hele jak jsem koupila tak prodavam, za ty 4 roky mi to nikdo nedovolil pichnout jinam, nevim co na tom je, nebo proc ale udajne to tak ma byt a na pregnylu je to napsany, ze ma jit do svalu a ne do podkozi.

na letáku co mi v Caru dávali je ukázka píchání a je do břicha, 90 stupnu :palec: to je jedno, já ho už ted při IVF nepíchám, mám ovitrelle ale asi je to jednio :dance:

• Citovat
  • Upravit
3062
7.4.13 10:56

@LuciTau Trochu komplikované, páč musíš mít tu nohu na straně kam pícháš uvolněnou, ale prý to jde :nevim: Já jsem taky volila břicho - mám tam sice již 14 dní modřinu, ale co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
7.4.13 10:57
@LuciTau píše:
u nás to vždy píchají do břicha a účinek má stejný, by mě zajímalo jak bych si to asi sama píchla do zadku :zed:

no obtizne, ale někdo picha fraxik do zadku cele tehu a pak do konce sestinedeli, naucis se vykroutit tak aby sis to do zadku prdla, to si nemysli… a navíc na protokolech k oplodneni mas vždy nebo bys mela mit kolonku na podani pregnylu v kolik a doporuceni ze ti to ma dat zdravotnik na pohotovosti a tak, jelikož injekce s hormonama je něco jiného to si pichat muzes sama ale ten pregnyl je v necem jinej a dost zasadni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.4.13 10:57
@Baby1987 píše:
Hanesi dik za odkaz mozna se bude hodit pri dalsim pregnylu ted mi pichaly tenhle na pohotovosti

Dočetla jsem to do konce až teď, tak nic, ale může se hodit jiným :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
7.4.13 10:58
@maacek píše:
no obtizne, ale někdo picha fraxik do zadku cele tehu a pak do konce sestinedeli, naucis se vykroutit tak aby sis to do zadku prdla, to si nemysli… a navíc na protokolech k oplodneni mas vždy nebo bys mela mit kolonku na podani pregnylu v kolik a doporuceni ze ti to ma dat zdravotnik na pohotovosti a tak, jelikož injekce s hormonama je něco jiného to si pichat muzes sama ale ten pregnyl je v necem jinej a dost zasadni…

jednou poprvé mi ho píchla sestra, od té doby jsem si ho píchala sama vždy ve 21:00h :-) ale jak píšu pregnyl už u nás není k dostání takže se tu používá prý „kvalitnější“ ovitrelle :palec:vždy splnil funkci :lol: mám bobky v bříšku už to fakt neřeším :P

• Citovat
  • Upravit
3062
7.4.13 11:00
@maacek píše:

Jiný CAR, jiný mrav :lol: Asi se nemá cenu dohadovat děvčata :lol: Funguje to oboje a to je důležitý. Každá si zvolí cestu, která je ji více příjemná ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
7.4.13 11:01

Hlavne když nas to všechny dovede k tehu ne? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
7.4.13 11:01
@Hanesi píše:
Jiný CAR, jiný mrav :lol: Asi se nemá cenu dohadovat děvčata :lol: Funguje to oboje a to je důležitý. Každá si zvolí cestu, která je ji více příjemná ;) :hug:

jasný, já se ndohaduji, říkám tady už k dostání není a prý zřejmě ani nebude, takže pregnyl se mě už netýká :pankac:

• Citovat
  • Upravit
12247
7.4.13 11:03
@LuciTau píše:
jasný, já se ndohaduji, říkám tady už k dostání není a prý zřejmě ani nebude, takže pregnyl se mě už netýká :pankac:

no oponuju, ja ho pichala ve čtvrtek a v lekarne ho bylo plny suple :mrgreen: ale to je jedno…
k dostani není vigantol… ale pregnylu jsou tri prdele :mrgreen:

nic, pecu masu tak to jdu omrknout :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.4.13 11:03
@LuciTau píše:
jasný, já se ndohaduji, říkám tady už k dostání není a prý zřejmě ani nebude, takže pregnyl se mě už netýká :pankac:

Jak to, že není? Já ho měla před 14 dny? Kde jsi to slyšela? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
7.4.13 11:04

@Hanesi V Praze :lol:

• Citovat
  • Upravit
12247
7.4.13 11:04
@Hanesi píše:
Jak to, že není? Já ho měla před 14 dny? Kde jsi to slyšela? :think:

ale jeeeeeeeeeeeeee :palec: ovitrele je náhražka, stejny ucinek, ale pregnyl je normalne k dostani. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí