IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
273
5.4.13 23:19

Ahojky holky, jsem tu úplně nová a ráda bych pochytila nějaké rady S manželem budeme podstupovat 1. ivf icsi…zatím jsme prošli konzultací, krevní a hormonální testy byly v pořádku a já tři ultrazvuky, které taky dopadly dobře. Manžel má hodně špatný spermiogram, takže šance počít „mímo“ přirozeně je asi 1% :/ teď čekáme a v květnu 5 dnů před očekávnou MS bych si měla jít pro léky…moc nevím co nás čeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
6.4.13 09:28

@MišulaF Ahojky, vůbec se toho neboj…my jsme na tom úplně stejně. Také máme problém se spermíkama. Já už mám jedno IVF za sebou…mrkni se na stránku 44 v této dikusi, tam jsem popisovala Nunetce, jak to přibližně probíhá. Ale ptej se na cokoliv :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
6.4.13 09:45

Holky mozna hloupy dotaz ale proc se picha pregnyl pred opu kvuli ovulce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
6.4.13 09:55

@Baby1987 To vůbec není hloupý dotaz :D Běžně se používá k tomu, aby došlo k prasknutí folíků. Před OPU slouží k přípravě folíků k punkci…také obsahuje hormon HCG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
6.4.13 10:54

Takze mi foliky diky pregnylu prasknout pred opu to asi ne ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
6.4.13 11:55

Moc děkuju…vše jsem pročetla…doufám, že ty injekce nebudou trvat moc dlouho a co nejdřív půjdem na transfer…jinak mi už asi hrábne…když vidím, jak jsem na tom psychicky teď, a to před 1.pokusem, chci se vidět u těch dalších…moc doufáme že to vyjde hnedka na poprvý, ale vím, že šance je malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
6.4.13 12:18

@MišulaF nestresuj se, opravdu nejlepší je být v pohodičce, žádný stres :-) na transfer nechvátej, pak to jsou nervy ještě větší :mrgreen: držím pěstičky :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
273
6.4.13 12:27

Když ono to samo „být v pohodě“ moc nejde ;) ale vím, že se musím aspoň pokusit, už kvůli vytouženýmu „mímu“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
6.4.13 12:31

@MišulaF mě v Caru řekli at se nepouštím do IVF pokud nejsme psychicky vyrovnaná a naprosto v pohodě, protože to tělo má blok a nepůjde to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1116
6.4.13 12:33

Je tezke byt v klidu to jo proto se ja treba zkousim zabavit konicky a proste furt neco delat at na to nemusim myslet a verte ze pri PN je to tezke ale jde to a to uz se snazime pres 3roky z toho 2s doktory co to resime pokud se clove necim zabavi utika to rychle;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
6.4.13 12:33

Je tezke byt v klidu to jo proto se ja treba zkousim zabavit konicky a proste furt neco delat at na to nemusim myslet a verte ze pri PN je to tezke ale jde to a to uz se snazime pres 3roky z toho 2s doktory co to resime pokud se clove necim zabavi utika to rychle;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
6.4.13 12:35

Já nejsem na zhroucení nebo na „jedličkárnu“ to ne :D Spíš mi vadí taková ta nespravdlnost…„proč někdo může mít a někdo ne“…ale to jsou asi trochu filosofický otázky, který stejně nevyřeším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
6.4.13 12:36

@Baby1987 my se snažíme přes dva roky mám za sebou druhí IVF, jsem na PN a taky se snažím pořád něco dělat :-)

• Citovat
  • Upravit
273
6.4.13 12:38

Normálně Vás všechny obdivuju :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
6.4.13 12:51

Neni v cem obdivovat kdy clovek furt myslel proc oni a ne by clovek by zblbnul nerikam ze me to taky obcas nenapada ale uz to neni tak caste co mame zname tak 95%z nich decka maji a bohuzel to nezmenim je pravda ze jsem momentalne ve fazi kdy se s okolim moc nechcu stykat ale o to klidnejsi jsem nemusim nikomu odpovidat na otazky typu a kdy vy uz budete mit mimi anebo tak co v jake jste fazi atd no asi diky tomu jsem klidnejsi povidam si o techto problemech jen s vami tady co vi cim prochazim a jak se asi citim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí