IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciTau
4.4.13 19:46

@marculi já měla 150 a to se bála mi dát tolik 8o

• Citovat
  • Upravit
477
4.4.13 19:53

@marculi já si píchala 4 dny 250,pak 2 dny 200 a po kontrole ještě 2 dny 250

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.4.13 20:04

Jsem si smazala celkem dlouhý příspěvek :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.4.13 20:05

@LuciTau no to jsi měla oproti mě dost málo 8o 8o
@sakalmilion toto mě uklidňuje, díky.
na ko jdu v sobotu - 9tý den, tak snad bude vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
4.4.13 20:20

@marculi já jsem píchala celkem 8 dní, další den pregnyl a 12 den cyklu OPU :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
4.4.13 21:37

Ty blaho, ja uz si ani nevybavuju kolik jsem mela toho puregonu :roll: ale bylo ho docela dost…

no zeny preju jen at se vam ohss vyhne :palec: a vsem drzim palce :palec:
ja prave dorazila z nemocnice, pregnyl pichnutej v zadku, takze asi dobre :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
4.4.13 21:40

@marculi buď v klidu. Já budu mít taky krátký protokol, Decapeptyl a Menopur a budu píchat 300-375j denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.4.13 21:58

@sakalmilion no já mám rozpis zatím do zítřka, to je 8dní, tak uvidím co mi v sobotu přidaj, ale předběžně říkla že si myslí opu v po, nebo út, ale ještě nevíme jak reaguju
@maraida ahojda, kdy začínáš? já měla při 1 krátký, nějaký injekce co se míchaly- to mi píchala známá + gonal, a po 2 dlouhej synyrel + gonal - to se zadařil Jardik. Teď MUDra říkala, že spíš dávaj ten krátkej, že je spolehlivější a že i já jsem zněj měla tenkrát víc vajíček, tak doufám že tentokrát to klapne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
4.4.13 22:07

@marculi od 13.4.bych měla začít brát Estrofem a pak zhruba za týden začít stimulovat.
Já jsem měla zatím pokaždé dlouhý protokol a Puregon. Z 1.IVF mám Viku,2.IVF nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.4.13 22:07

@maacek já si jen z dřívějška pamatuju, že aby nebyl ohss, tak že se musí hodně pít - no tak to už provozuji preventivně teď. jak mě bodne v břiše, hned se zaleju vodou a teplym čajem a je dobře. Problém je, že já normálně piju hodně a teď jak jsem zvedla dávku, tak jsem jak průtokovej ohřívač…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.4.13 22:12

@maraida no já bych ani dlouhej mít nemohla - jsem si // naordinovala k narozkám a těm mej dvěma chlapům k svátku a s tim dlouhym bych to nestihla :nevim: :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.4.13 22:13

Co je to to OHSS??? Já našla jen odborné vysvětlení, že je to nadměrná reakce vaječníků na hormonální stimulaci, ke které dochází především při úspěšné léčbě, kdy došlo k uhnízdění embrya.
Ale nějak nevím co si pod tím představit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
4.4.13 22:55

@marculi jé,tak to je krása :potlesk:
Já jsem zase s Viktorkou měla OPU na mé narozeniny, takže ona je takový můj narozeninový dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.4.13 23:02

No a já jsem to teď zas tak spočítala, že jestli nám tohle IVF skutečně vyjde, tak budeme mít letos super vánoční dárek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
5.4.13 08:19
@marculi píše:
@maacek já si jen z dřívějška pamatuju, že aby nebyl ohss, tak že se musí hodně pít - no tak to už provozuji preventivně teď. jak mě bodne v břiše, hned se zaleju vodou a teplym čajem a je dobře. Problém je, že já normálně piju hodně a teď jak jsem zvedla dávku, tak jsem jak průtokovej ohřívač…

jj, to hodne doporucujou, ale na me to nefungovalo, takze az ty bilkovinovy napoje me z toho dostali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí