Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@popina píše:
@maacek kam chodíš do centra tybláho. Mě to spočetli na 13 000 + 2 000 zamražení.
mam SANUS
Maacek mi daly 2krabicky puregonu s jehlami, polstarky dezinfekci napustene a pero mi pujcily takze za 2puregony 3000kc
@Baby1987 píše:
Maacek jakymi sajrajty pro lezaky co si pak pila?
hele jsou to nejaky bilkovinovy napoje, husty jako pes… ale to jediny mi hodne zabralo, ze ohss ustoupil… jeden stoji 60,– a mela jsem jich treba 5 na den, to mi v centru doporucili a fakt mi to pomohlo, jinak doporucujou hodne pit, coz na me nefungovalo…
@LuciTau píše:
podle mě je ICSI zbytečné když je SPG OK
hele neni uplne zbytecny, jelikoz po stimulce muzes mit tvrdsi obal vajec… my mame spermio ukazkove, ze i draheho lamali k darovani… a mame ho tak opakovane…
a prave ze jsme dali pri IVF pokus - mela jsem hodne vajicek, tak jsme si to mohli dovolit…
dali jsme pulku oplodnit prirozene a pulku ICSI - prirozene nic i s vynikajicim spermiem a s ICSI vse oplodneno, takze jeste ze jsme to tak udelali, jelikoz z mrazaku zijeme do ted…
@Baby1987 píše:
Maacek mi daly 2krabicky puregonu s jehlami, polstarky dezinfekci napustene a pero mi pujcily takze za 2puregony 3000kc
pujcili ti pero
tak to je husty
a ty mas co za centrum?
@maacek píše:
hele neni uplne zbytecny, jelikoz po stimulce muzes mit tvrdsi obal vajec… my mame spermio ukazkove, ze i draheho lamali k darovani… a mame ho tak opakovane…a prave ze jsme dali pri IVF pokus - mela jsem hodne vajicek, tak jsme si to mohli dovolit…
dali jsme pulku oplodnit prirozene a pulku ICSI - prirozene nic i s vynikajicim spermiem a s ICSI vse oplodneno, takze jeste ze jsme to tak udelali, jelikoz z mrazaku zijeme do ted…
noo my máme SPG průměr 40% pohyblivost a ICSI jsme neměli ani jednou a vždy se oplodnilo vše, kromě ted 2 vajíček
Maacek jsme v eurofertilu v ov jsou tam fajni a taky mame super spermiogram az dr pritele lamal na darovani vsechny testy mame ok ale i tak se nedari
no snad se ohss vyhnu
@LuciTau píše:
noo my máme SPG průměr 40% pohyblivost a ICSI jsme neměli ani jednou a vždy se oplodnilo vše, kromě ted 2 vajíček
tak to jste meli kliku
ja jsem rada, ze jsme to tehdy udelali a jestli bude v lete dalsi IVF tak to udelam znovu, protoze jinak je to fakt riziko ![]()
ale jestli vam to tak klaplo, tak jak rikam, jedine dobre
clovek je rad za kazdou usetrenou korunu…
@Baby1987 píše:
Maacek jsme v eurofertilu v ov jsou tam fajni a taky mame super spermiogram az dr pritele lamal na darovani vsechny testy mame ok ale i tak se nedarino snad se ohss vyhnu
moc bych ti to prala se mu vyhnout ![]()
No a ja uz dnes zobla prvni prednison a vecer frcim na injekci pregnylu a pak to zacne
to zas budou nervy ![]()
@maacek píše:
tak to jste meli klikuja jsem rada, ze jsme to tehdy udelali a jestli bude v lete dalsi IVF tak to udelam znovu, protoze jinak je to fakt riziko
ale jestli vam to tak klaplo, tak jak rikam, jedine dobreclovek je rad za kazdou usetrenou korunu…
ono třeba je u vás a u nás jiný problém, jinak si to moc nedokážu vysvětlit, to ICSI má prý dost proti místo pro, tak já nevím, snad už nebude potřeba ![]()
@Baby1987 píše:
Jak dlouho beres prednison a kolik cely ci pulku?
beru ode dneska, rano jeden cely, vecer pulku a to i po KETu do odberu krve…