IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12247
4.4.13 11:15
@popina píše:
@maacek kam chodíš do centra tybláho. Mě to spočetli na 13 000 + 2 000 zamražení.

mam SANUS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
4.4.13 11:15

Maacek mi daly 2krabicky puregonu s jehlami, polstarky dezinfekci napustene a pero mi pujcily takze za 2puregony 3000kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
4.4.13 11:16
@Baby1987 píše:
Maacek jakymi sajrajty pro lezaky co si pak pila?

hele jsou to nejaky bilkovinovy napoje, husty jako pes… ale to jediny mi hodne zabralo, ze ohss ustoupil… jeden stoji 60,– a mela jsem jich treba 5 na den, to mi v centru doporucili a fakt mi to pomohlo, jinak doporucujou hodne pit, coz na me nefungovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
4.4.13 11:20
@LuciTau píše:
podle mě je ICSI zbytečné když je SPG OK :-)

hele neni uplne zbytecny, jelikoz po stimulce muzes mit tvrdsi obal vajec… my mame spermio ukazkove, ze i draheho lamali k darovani… a mame ho tak opakovane…

a prave ze jsme dali pri IVF pokus - mela jsem hodne vajicek, tak jsme si to mohli dovolit…
dali jsme pulku oplodnit prirozene a pulku ICSI - prirozene nic i s vynikajicim spermiem a s ICSI vse oplodneno, takze jeste ze jsme to tak udelali, jelikoz z mrazaku zijeme do ted…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
4.4.13 11:21
@Baby1987 píše:
Maacek mi daly 2krabicky puregonu s jehlami, polstarky dezinfekci napustene a pero mi pujcily takze za 2puregony 3000kc

pujcili ti pero 8o tak to je husty :mrgreen: a ty mas co za centrum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
4.4.13 11:23
@maacek píše:
hele neni uplne zbytecny, jelikoz po stimulce muzes mit tvrdsi obal vajec… my mame spermio ukazkove, ze i draheho lamali k darovani… a mame ho tak opakovane…a prave ze jsme dali pri IVF pokus - mela jsem hodne vajicek, tak jsme si to mohli dovolit…
dali jsme pulku oplodnit prirozene a pulku ICSI - prirozene nic i s vynikajicim spermiem a s ICSI vse oplodneno, takze jeste ze jsme to tak udelali, jelikoz z mrazaku zijeme do ted…

noo my máme SPG průměr 40% pohyblivost a ICSI jsme neměli ani jednou a vždy se oplodnilo vše, kromě ted 2 vajíček

• Citovat
  • Upravit
1116
4.4.13 11:28

Maacek jsme v eurofertilu v ov jsou tam fajni a taky mame super spermiogram az dr pritele lamal na darovani vsechny testy mame ok ale i tak se nedari :( no snad se ohss vyhnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
4.4.13 11:34
@LuciTau píše:
noo my máme SPG průměr 40% pohyblivost a ICSI jsme neměli ani jednou a vždy se oplodnilo vše, kromě ted 2 vajíček

tak to jste meli kliku :palec: ja jsem rada, ze jsme to tehdy udelali a jestli bude v lete dalsi IVF tak to udelam znovu, protoze jinak je to fakt riziko :palec:
ale jestli vam to tak klaplo, tak jak rikam, jedine dobre :palec: clovek je rad za kazdou usetrenou korunu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
4.4.13 11:35
@Baby1987 píše:
Maacek jsme v eurofertilu v ov jsou tam fajni a taky mame super spermiogram az dr pritele lamal na darovani vsechny testy mame ok ale i tak se nedari :( no snad se ohss vyhnu

moc bych ti to prala se mu vyhnout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
4.4.13 11:35

No a ja uz dnes zobla prvni prednison a vecer frcim na injekci pregnylu a pak to zacne :mrgreen: to zas budou nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
4.4.13 11:37

Jak dlouho beres prednison a kolik cely ci pulku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
4.4.13 11:41
@maacek píše:
tak to jste meli kliku :palec: ja jsem rada, ze jsme to tehdy udelali a jestli bude v lete dalsi IVF tak to udelam znovu, protoze jinak je to fakt riziko :palec:
ale jestli vam to tak klaplo, tak jak rikam, jedine dobre :palec: clovek je rad za kazdou usetrenou korunu…

ono třeba je u vás a u nás jiný problém, jinak si to moc nedokážu vysvětlit, to ICSI má prý dost proti místo pro, tak já nevím, snad už nebude potřeba :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1116
4.4.13 11:43

Lucitau ty si v jake fazi ivf?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
4.4.13 11:46
@Baby1987 píše:
Jak dlouho beres prednison a kolik cely ci pulku?

beru ode dneska, rano jeden cely, vecer pulku a to i po KETu do odberu krve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
4.4.13 11:47
@Baby1987 píše:
Lucitau ty si v jake fazi ivf?:)
čekám na test :-D
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...