Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LuciTau Když mi nevěříš, nevěř. Je to Tvoje věc. Já vím, kam jsem chodila a jak se tam chovali. My jsme si museli na IUI platit dárce a prováděli to i s pochybnostmi, jestli mám průchodný vejcovod.
Ale já se tady nepotřebuju ospravedlňovat. Byl to Gennet v Praze na Letné, MUDr. Daněk aj.
@Nunetka neboj se nic to není
na injekce si zvykneš, já to měla stejně jako Tofi jen místo půlky prednisonu jsme jedla celou tabletu ![]()
@Tofik píše:
@LuciTau Když mi nevěříš, nevěř. Je to Tvoje věc. Já vím, kam jsem chodila a jak se tam chovali. My jsme si museli na IUI platit dárce a prováděli to i s pochybnostmi, jestli mám průchodný vejcovod.
Ale já se tady nepotřebuju ospravedlňovat. Byl to Gennet v Praze na Letné, MUDr. Daněk aj.
tam žádný Daněk ale není.. tam jsou jen doktorky
@Tofik Ježiši no tak to je něco..no a cítíš už něco třeba?
kdy máš další kontrolu? A po jak dlouhé době, když je vše v pořádku, jdeš už ke svému gynďákovi?
@Tofik takže jsi byla na Arše, tam je Daněk, no hlavně že víš kam jsi vůbec chodila
a na koho si máš stěžovat a házet špínu, norzohně néé na Gennet na letné, tam by se pro Lidi rozkrájeli
Příspěvek upraven 04.04.13 v 09:19
@LuciTau A teď už jsi v kolikátém měsíci? Nebo už je po? Já nevím, jestli si mám, pokud se vše samozřejmě podaří, nechat zavést dvě nebo jen jedno, prý se už můžu rozhodnout sama kolik jich chceme..jenže nejsem zrovna velkého vzrůstu, tak abych to donosila..co si o tom myslíš?
@Nunetka Selzink jsou právě vitamíny, které nám poradil ten androlog a jsou na podporu spermií a přítel to jí pořád i když u nás hormonální léčba moc nezabrala, ale to tě nechci strašit u nás to je právě díky operaci, která byla provedena hoodně pozdě
a díky tomu se ty spermii mršky neobjevují v takovém počtu jak by měli, ale stejně jsme vděčni za každou co najdou
Šak uvidíš, jak se rozhodnete
Toto je jen možnost, o které nikdo nikdy moc nemluví právě a hlavně ne v CAR mi přijde, a napsala jsem ti to proto, že mi tvůj příběh připomíná nás teda doba snažení nee, to my jsme hrubo za 5 měsíci, my už se blížíme ke 3 rokům
ale ono to je jedno, když mimčo mooc chceš, tak 5 měsíců je jak 3 roky ![]()
@Nunetka píše:
@LuciTau A teď už jsi v kolikátém měsíci? Nebo už je po? Já nevím, jestli si mám, pokud se vše samozřejmě podaří, nechat zavést dvě nebo jen jedno, prý se už můžu rozhodnout sama kolik jich chceme..jenže nejsem zrovna velkého vzrůstu, tak abych to donosila..co si o tom myslíš?
když si zavedeš dvě, tak budeš mít místo tří pokusů cekově jen 3
ale já jsem se nechala dvě a jsme ráda, uvidím jestli se chytnou
celý IVF netrvá ani měsíc je to cca jako do ovulace, takže pak čekáš na testík ![]()
@LuciTau Jo a jak dlouho jsi v té narkóze? A jak dlouho jsi pak ještě v nemocnici po probuzení? Já budu muset na ty zákroky do Prahy protože prý Pronatal v teplicích nemá s mou pojišťovnou smlouvu (211 ZPMV)..takže zase cizí lidi..chjo
@LuciTau Takže stimuluješ, pak ti je odeberou, a za pár dní ti je tam dají - tu už tě neuspí - a pak jen čekáš? já si nechám dát dvě je to větší procento..moc ti přeju ať to dopadne..kdy zhruba by jsi to už mohla vědět? Já jsem teď krátce po normální ovu, brutálně mě bolej prsa..mrzí mě, že nám to nejde přirozeně..
@Nunetka píše:
@LuciTau Jo a jak dlouho jsi v té narkóze? A jak dlouho jsi pak ještě v nemocnici po probuzení? Já budu muset na ty zákroky do Prahy protože prý Pronatal v teplicích nemá s mou pojišťovnou smlouvu (211 ZPMV)..takže zase cizí lidi..chjo
já byla v narkoze asi 10-15 min a pak jsme ležela skoro 3 hodiny na pokoji a pak si pro mě manžel doše
sestry byli skvělé, doktorka taky doporučuju Gennet ![]()
Já měla ET embryotransfer 2.4. takže se to dozvím cca za 11 dní
u nás je problém ve mě, ale i tak manžela obdivuju jak to semnou zvládá ![]()
Ano stimuluješ, chodíš na 1.UTZ a pak na 2.UTZ k tomu přineseš předoperační od obvodáka, naplánují punkci vajíček OPU, a pak podle počtu vývoje ti je dají bud 3.den a nebo 5.den po oplození..a pak 14 dní čekás jak to dopadlo
narkoza je v pohodě
po krátkodobé jsi za půl hodky v pohodě, a pak už jen odpčíváš a válíš se, sestřičky se o tebe starají