Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LuciTau píše:
ono třeba je u vás a u nás jiný problém, jinak si to moc nedokážu vysvětlit, to ICSI má prý dost proti místo pro, tak já nevím, snad už nebude potřeba
no jiny problem u nas fakt neni, vzhledem k tomu, ze za 4 roky jsme prosli veskerym dostupnym vysetrenim v CR…
@maacek píše:
no jiny problem u nas fakt neni, vzhledem k tomu, ze za 4 roky jsme prosli veskerym dostupnym vysetrenim v CR…
tak kvůli něčemu se vám asi dařit nemůže, třeba něco skrytýho? ale rozhodně máte jiný problém než my, u nás je problém ve mě, takže aspon vím kde je problém..
@Nunetka Jj…narkóza byla injekčně, ale neboj…já to taky podstupovala poprvé…nic to nebylo.
@LuciTau píše:
tak kvůli něčemu se vám asi dařit nemůže, třeba něco skrytýho? ale rozhodně máte jiný problém než my, u nás je problém ve mě, takže aspon vím kde je problém..
prave ze aspon vis, kde problem je… u nas typicka idiopatie sekundaris / tzn. nevysvetlitelna neplodnost po jednom otehotneni ![]()
takze lepsi vedet kde problem je, nez nevedet nic a mit toho za sebou tolik
tak bud aspon rada, ze vis co lecit.. my to hledame 4 roky
@maacek no coléčit, nejde to léčit, takže sice vím kde je problém, ale je to neléčitelný
a budu to mít pořád..koukám že máš 3 IUI my jen 2 a jedno IVF a potom Kety, bud ráda že máš mrazáky my nemáme nic
Ahoj holky, tak jsem dnes byla v Sanusu a transfer se mi posouvá na další cyklus
Sliznice je nízká a jak od neděle špiním, tak je to prý způsobené virózou, kterou jsem prodělala minulý týden a ještě doznívá. Kvůli tomu se mi sliznice odděluje, místo toho, aby rostla. No nevadí…hlavně musím být fit a od doktora mám jasný příkaz už nikde žádného bacila nechytit ![]()
@Camiben to je dobrý příkaz co? Zvlášť teď když všichni okolo kašlají ![]()
Příště se to povede!! Držím palce. Jo a kdy je to příště? Víš nějaký přesný termín?
@Camiben ahojky…no nedá se nic dělat..
příští měsíc to určitě klapne…počasí se snad už taky umoudří a ty neonemocníš ![]()
@LuciTau píše:
@maacek no coléčit, nejde to léčit, takže sice vím kde je problém, ale je to neléčitelnýa budu to mít pořád..koukám že máš 3 IUI my jen 2 a jedno IVF a potom Kety, bud ráda že máš mrazáky my nemáme nic
no hele je to proste tezky tak i tak
hlavne je to dost na bednu ![]()
no nam vyslo prvni IUI, ale neudrzelo se to
od te doby nic, furt cekam…
ted jsme se ke Ketu nemohli dopracovat, odmitla spolupracovat sliznice, tak jsme ji nahnali pichanim merionalu a je tam
coz jsem rada… horsi je, ze ted uz tam mam jen dva posledni mrazacky, takze je to na nich, jeslit bude co zavadet nebo jestli to po rozmrazeni daji a ja se modlim aby dali ![]()
no a jestli to nedaj a ket nebude, tak jdeme do dalsiho IVF ![]()
@Camiben píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes byla v Sanusu a transfer se mi posouvá na další cyklusSliznice je nízká a jak od neděle špiním, tak je to prý způsobené virózou, kterou jsem prodělala minulý týden a ještě doznívá. Kvůli tomu se mi sliznice odděluje, místo toho, aby rostla. No nevadí…hlavně musím být fit a od doktora mám jasný příkaz už nikde žádného bacila nechytit
skoda
ale zas lepsi nez riskovat a vyhazovat penizky za KET, ktery by mel minimlani sanci na uspech…
jak to mas s tou sliznici, mne ted od ledna taky nerostla a zabral mi na ni ted ten merional ![]()
My mame za sebou jedno prirozene tehu v r.2010 ale mela jsem sp a od te doby nic 3iui nam nevysly tak snad to ivf uz jo kdyz to jeddnou vyslo prirozene u nas taky nevi proc se nedari mame vsechny testy v poradku
No bude to KET cca za 3 - 4 týdny. No jsem i docela ráda, protože se nemůžu zbavit kašle.
@maacek No mě prý sliznice roste ukázkově… Doktor mi řekl, že to, že teď nevyrostla, je způsobené tou virózou a příště by to mělo být zase o. k. No lepší, že to přišlo teď, než abych onemocněla s mimískama v břiše.
@maacek píše:
no hele je to proste tezky tak i takhlavne je to dost na bednu
no nam vyslo prvni IUI, ale neudrzelo se to
od te doby nic, furt cekam…
ted jsme se ke Ketu nemohli dopracovat, odmitla spolupracovat sliznice, tak jsme ji nahnali pichanim merionalu a je tamcoz jsem rada… horsi je, ze ted uz tam mam jen dva posledni mrazacky, takze je to na nich, jeslit bude co zavadet nebo jestli to po rozmrazeni daji a ja se modlim aby dali
no a jestli to nedaj a ket nebude, tak jdeme do dalsiho IVF
to vyjde neboooj
držím vše co mám ![]()