IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12247
4.4.13 11:48
@LuciTau píše:
ono třeba je u vás a u nás jiný problém, jinak si to moc nedokážu vysvětlit, to ICSI má prý dost proti místo pro, tak já nevím, snad už nebude potřeba :potlesk:

no jiny problem u nas fakt neni, vzhledem k tomu, ze za 4 roky jsme prosli veskerym dostupnym vysetrenim v CR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
4.4.13 11:50
@maacek píše:
no jiny problem u nas fakt neni, vzhledem k tomu, ze za 4 roky jsme prosli veskerym dostupnym vysetrenim v CR…

tak kvůli něčemu se vám asi dařit nemůže, třeba něco skrytýho? ale rozhodně máte jiný problém než my, u nás je problém ve mě, takže aspon vím kde je problém..

• Citovat
  • Upravit
3085
4.4.13 11:59

@Nunetka Jj…narkóza byla injekčně, ale neboj…já to taky podstupovala poprvé…nic to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
4.4.13 12:01
@LuciTau píše:
tak kvůli něčemu se vám asi dařit nemůže, třeba něco skrytýho? ale rozhodně máte jiný problém než my, u nás je problém ve mě, takže aspon vím kde je problém..

prave ze aspon vis, kde problem je… u nas typicka idiopatie sekundaris / tzn. nevysvetlitelna neplodnost po jednom otehotneni :,(
takze lepsi vedet kde problem je, nez nevedet nic a mit toho za sebou tolik :,( tak bud aspon rada, ze vis co lecit.. my to hledame 4 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
4.4.13 12:03

@maacek no coléčit, nejde to léčit, takže sice vím kde je problém, ale je to neléčitelný :-D a budu to mít pořád..koukám že máš 3 IUI my jen 2 a jedno IVF a potom Kety, bud ráda že máš mrazáky my nemáme nic

• Citovat
  • Upravit
3085
4.4.13 12:08

Ahoj holky, tak jsem dnes byla v Sanusu a transfer se mi posouvá na další cyklus :( Sliznice je nízká a jak od neděle špiním, tak je to prý způsobené virózou, kterou jsem prodělala minulý týden a ještě doznívá. Kvůli tomu se mi sliznice odděluje, místo toho, aby rostla. No nevadí…hlavně musím být fit a od doktora mám jasný příkaz už nikde žádného bacila nechytit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
4.4.13 12:12

@Camiben to je dobrý příkaz co? Zvlášť teď když všichni okolo kašlají :-D
Příště se to povede!! Držím palce. Jo a kdy je to příště? Víš nějaký přesný termín?

• Citovat
  • Upravit
477
4.4.13 12:12

@Camiben ahojky…no nedá se nic dělat.. :hug: příští měsíc to určitě klapne…počasí se snad už taky umoudří a ty neonemocníš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
4.4.13 12:14
@popina píše:
@Camiben to je dobrý příkaz co? Zvlášť teď když všichni okolo kašlají :-D
Příště se to povede!! Držím palce. Jo a kdy je to příště? Víš nějaký přesný termín?

psala další cyklus takže po MS až bude mít OK sliznici a bude to Ket, ne? :hug:

• Citovat
  • Upravit
12247
4.4.13 12:25
@LuciTau píše:
@maacek no coléčit, nejde to léčit, takže sice vím kde je problém, ale je to neléčitelný :-D a budu to mít pořád..koukám že máš 3 IUI my jen 2 a jedno IVF a potom Kety, bud ráda že máš mrazáky my nemáme nic

no hele je to proste tezky tak i tak :zed: hlavne je to dost na bednu :zed:

no nam vyslo prvni IUI, ale neudrzelo se to :( od te doby nic, furt cekam…
ted jsme se ke Ketu nemohli dopracovat, odmitla spolupracovat sliznice, tak jsme ji nahnali pichanim merionalu a je tam :palec: coz jsem rada… horsi je, ze ted uz tam mam jen dva posledni mrazacky, takze je to na nich, jeslit bude co zavadet nebo jestli to po rozmrazeni daji a ja se modlim aby dali :andel:
no a jestli to nedaj a ket nebude, tak jdeme do dalsiho IVF :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
4.4.13 12:26
@Camiben píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes byla v Sanusu a transfer se mi posouvá na další cyklus :( Sliznice je nízká a jak od neděle špiním, tak je to prý způsobené virózou, kterou jsem prodělala minulý týden a ještě doznívá. Kvůli tomu se mi sliznice odděluje, místo toho, aby rostla. No nevadí…hlavně musím být fit a od doktora mám jasný příkaz už nikde žádného bacila nechytit :mrgreen:

skoda :andel: ale zas lepsi nez riskovat a vyhazovat penizky za KET, ktery by mel minimlani sanci na uspech…
jak to mas s tou sliznici, mne ted od ledna taky nerostla a zabral mi na ni ted ten merional :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
4.4.13 12:28

My mame za sebou jedno prirozene tehu v r.2010 ale mela jsem sp a od te doby nic 3iui nam nevysly tak snad to ivf uz jo kdyz to jeddnou vyslo prirozene u nas taky nevi proc se nedari mame vsechny testy v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
4.4.13 12:29

No bude to KET cca za 3 - 4 týdny. No jsem i docela ráda, protože se nemůžu zbavit kašle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
4.4.13 12:31

@maacek No mě prý sliznice roste ukázkově… Doktor mi řekl, že to, že teď nevyrostla, je způsobené tou virózou a příště by to mělo být zase o. k. No lepší, že to přišlo teď, než abych onemocněla s mimískama v břiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
4.4.13 12:31
@maacek píše:
no hele je to proste tezky tak i tak :zed: hlavne je to dost na bednu :zed:no nam vyslo prvni IUI, ale neudrzelo se to :( od te doby nic, furt cekam…
ted jsme se ke Ketu nemohli dopracovat, odmitla spolupracovat sliznice, tak jsme ji nahnali pichanim merionalu a je tam :palec: coz jsem rada… horsi je, ze ted uz tam mam jen dva posledni mrazacky, takze je to na nich, jeslit bude co zavadet nebo jestli to po rozmrazeni daji a ja se modlim aby dali :andel:
no a jestli to nedaj a ket nebude, tak jdeme do dalsiho IVF :andel:

to vyjde neboooj :hug: :hug: :hug: držím vše co mám :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital