IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12247
4.4.13 12:32
@Camiben píše:
@maacek No mě prý sliznice roste ukázkově… Doktor mi řekl, že to, že teď nevyrostla, je způsobené tou virózou a příště by to mělo být zase o. k. No lepší, že to přišlo teď, než abych onemocněla s mimískama v břiše.

a kolik ti rekl ze tu sliznici mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
4.4.13 12:33
@LuciTau píše:
to vyjde neboooj :hug: :hug: :hug: držím vše co mám :kytka:

dekuju :andel:
vsem nam to musi jednou vyjit :andel: nespravedlnosti bylo az az a vsechny se musime dockat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
4.4.13 12:44

@maacek Na jedné straně 6mm a na druhé jen 5…od neděle špiním a doktor říkal, že se mi tou virózou odlučuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
4.4.13 12:57

Ahoj holky, ja si vas tu porad ctu a vsem vam drzim palecky, jste fakt bojovnice..Me uz sibe z toho cekani, dneska jsem byla na krvi, za 14 dnu ultrazvuk a pak zrejme verdikt Ivf, uz aby to bylo, chtela bych do toho jit hned s dalsi menstruaci, ale bojim se, ze to asi nestihnu, hlavne nez to schvali pojistovna, to asi bude doba, ze;)?Navic mam vojenskou a zda se mi, ze tam to vsechno vazne…Jak dlouho jste cekaly holky vy na Ivf od nabrani krve? Dik;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
4.4.13 13:04
@sivana píše:
Ahoj holky, ja si vas tu porad ctu a vsem vam drzim palecky, jste fakt bojovnice..Me uz sibe z toho cekani, dneska jsem byla na krvi, za 14 dnu ultrazvuk a pak zrejme verdikt Ivf, uz aby to bylo, chtela bych do toho jit hned s dalsi menstruaci, ale bojim se, ze to asi nestihnu, hlavne nez to schvali pojistovna, to asi bude doba, ze;)?Navic mam vojenskou a zda se mi, ze tam to vsechno vazne…Jak dlouho jste cekaly holky vy na Ivf od nabrani krve? Dik;)

mě před IVF neodebírali nic, ale na pojištovnu jsme ani nečekala jen jsme tam došla a dali mi razítko a po MS se začalo 8)

• Citovat
  • Upravit
popina
4.4.13 13:05
@sivana píše:
Ahoj holky, ja si vas tu porad ctu a vsem vam drzim palecky, jste fakt bojovnice..Me uz sibe z toho cekani, dneska jsem byla na krvi, za 14 dnu ultrazvuk a pak zrejme verdikt Ivf, uz aby to bylo, chtela bych do toho jit hned s dalsi menstruaci, ale bojim se, ze to asi nestihnu, hlavne nez to schvali pojistovna, to asi bude doba, ze;)?Navic mam vojenskou a zda se mi, ze tam to vsechno vazne…Jak dlouho jste cekaly holky vy na Ivf od nabrani krve? Dik;)

já nešla ani na pojišťovnu. Car si vše zařídil sám. Jen jsme jim to podepsala a hotovo. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
4.4.13 13:06
@popina píše:
já nešla ani na pojišťovnu. Car si vše zařídil sám. Jen jsme jim to podepsala a hotovo. :mrgreen:

ono to trvá déle když to posílá CAR cca 14 dní, mě dali razítko hned ten den :pankac: ale bylo to kvuli věku jinak se to nedělá :roll:

• Citovat
  • Upravit
165
4.4.13 13:10

Taky jsem nešla na pojišťovnu. Vše vyřízeno automaticky jako každá jiná návštěva lékaře. A na IVF jsem nijak nečekala. První návštěva CARu = pohovor, odběry krve. Druhá návštěva CARu = výsledky krve, plán léčby, plus vyfasování léků a všeho potřebného k tomu a už se jelo. Injekce, jehly, dezinfekční polštářky jsem dostala od nich zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
4.4.13 13:12
@Dzedzy píše:
Taky jsem nešla na pojišťovnu. Vše vyřízeno automaticky jako každá jiná návštěva lékaře. A na IVF jsem nijak nečekala. První návštěva CARu = pohovor, odběry krve. Druhá návštěva CARu = výsledky krve, plán léčby, plus vyfasování léků a všeho potřebného k tomu a už se jelo. Injekce, jehly, dezinfekční polštářky jsem dostala od nich zdarma.

píšu, že jsme si byla vyřídit na pojištovně vyjímku proto jsme tm byla osobně…

• Citovat
  • Upravit
popina
4.4.13 13:13

@LuciTau to nevim jestli to trvá déle. Nosí to tam prý každý den. Další týden jsem začala stimulovat. A jelikož jsme měla dlouhý protokol, tak mi bylo jedno jak dlouho to bude trvat.

• Citovat
  • Upravit
165
4.4.13 13:14

Já to napsala dřív, než se mi to tak od tebe objevilo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
4.4.13 13:18

Tak to by bylo super, jestli se na to neceka, muj Car to zarizuje, to rikali, ze vyplnime tam;)A dlouhy, kratky protokol stimulace se asi voli podle hormonalniho profilu? Tak treby stihnu stimulaci uz dalsi cyklus, ted jsem 2dc… Doufam, ze moje vysledky budou v poradku, pred menstruaci jsem mela sliznici 15mm a vse rikal ok, problem je spermiogram-pohyblivost:( Diky a doufam, ze se mezi vas brzy pripojim;):),fakt zavidim;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
4.4.13 13:20

@popina trvá to 14 dní ;) každý den ale xxx pacientek :palec:

• Citovat
  • Upravit
12247
4.4.13 13:22

Mne posilalo car zadost na pojistovnu samo a bylo to vyrizene cca behem tydne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
4.4.13 13:23

@maacek příště taky už mi to budou posílat sami nebude potřeba žádná vyjímka konečně :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex