Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Camiben píše:
@maacek No mě prý sliznice roste ukázkově… Doktor mi řekl, že to, že teď nevyrostla, je způsobené tou virózou a příště by to mělo být zase o. k. No lepší, že to přišlo teď, než abych onemocněla s mimískama v břiše.
a kolik ti rekl ze tu sliznici mas?
@LuciTau píše:
to vyjde neboooj![]()
![]()
držím vše co mám
dekuju ![]()
vsem nam to musi jednou vyjit
nespravedlnosti bylo az az a vsechny se musime dockat ![]()
@maacek Na jedné straně 6mm a na druhé jen 5…od neděle špiním a doktor říkal, že se mi tou virózou odlučuje…
Ahoj holky, ja si vas tu porad ctu a vsem vam drzim palecky, jste fakt bojovnice..Me uz sibe z toho cekani, dneska jsem byla na krvi, za 14 dnu ultrazvuk a pak zrejme verdikt Ivf, uz aby to bylo, chtela bych do toho jit hned s dalsi menstruaci, ale bojim se, ze to asi nestihnu, hlavne nez to schvali pojistovna, to asi bude doba, ze;)?Navic mam vojenskou a zda se mi, ze tam to vsechno vazne…Jak dlouho jste cekaly holky vy na Ivf od nabrani krve? Dik;)
@sivana píše:
Ahoj holky, ja si vas tu porad ctu a vsem vam drzim palecky, jste fakt bojovnice..Me uz sibe z toho cekani, dneska jsem byla na krvi, za 14 dnu ultrazvuk a pak zrejme verdikt Ivf, uz aby to bylo, chtela bych do toho jit hned s dalsi menstruaci, ale bojim se, ze to asi nestihnu, hlavne nez to schvali pojistovna, to asi bude doba, ze;)?Navic mam vojenskou a zda se mi, ze tam to vsechno vazne…Jak dlouho jste cekaly holky vy na Ivf od nabrani krve? Dik;)
mě před IVF neodebírali nic, ale na pojištovnu jsme ani nečekala jen jsme tam došla a dali mi razítko a po MS se začalo ![]()
@sivana píše:
já nešla ani na pojišťovnu. Car si vše zařídil sám. Jen jsme jim to podepsala a hotovo. ![]()
@popina píše:
já nešla ani na pojišťovnu. Car si vše zařídil sám. Jen jsme jim to podepsala a hotovo.
ono to trvá déle když to posílá CAR cca 14 dní, mě dali razítko hned ten den
ale bylo to kvuli věku jinak se to nedělá ![]()
Taky jsem nešla na pojišťovnu. Vše vyřízeno automaticky jako každá jiná návštěva lékaře. A na IVF jsem nijak nečekala. První návštěva CARu = pohovor, odběry krve. Druhá návštěva CARu = výsledky krve, plán léčby, plus vyfasování léků a všeho potřebného k tomu a už se jelo. Injekce, jehly, dezinfekční polštářky jsem dostala od nich zdarma.
@Dzedzy píše:
Taky jsem nešla na pojišťovnu. Vše vyřízeno automaticky jako každá jiná návštěva lékaře. A na IVF jsem nijak nečekala. První návštěva CARu = pohovor, odběry krve. Druhá návštěva CARu = výsledky krve, plán léčby, plus vyfasování léků a všeho potřebného k tomu a už se jelo. Injekce, jehly, dezinfekční polštářky jsem dostala od nich zdarma.
píšu, že jsme si byla vyřídit na pojištovně vyjímku proto jsme tm byla osobně…
@LuciTau to nevim jestli to trvá déle. Nosí to tam prý každý den. Další týden jsem začala stimulovat. A jelikož jsme měla dlouhý protokol, tak mi bylo jedno jak dlouho to bude trvat.
Tak to by bylo super, jestli se na to neceka, muj Car to zarizuje, to rikali, ze vyplnime tam;)A dlouhy, kratky protokol stimulace se asi voli podle hormonalniho profilu? Tak treby stihnu stimulaci uz dalsi cyklus, ted jsem 2dc… Doufam, ze moje vysledky budou v poradku, pred menstruaci jsem mela sliznici 15mm a vse rikal ok, problem je spermiogram-pohyblivost:( Diky a doufam, ze se mezi vas brzy pripojim;):),fakt zavidim;)
Mne posilalo car zadost na pojistovnu samo a bylo to vyrizene cca behem tydne ![]()
@maacek příště taky už mi to budou posílat sami nebude potřeba žádná vyjímka konečně ![]()