Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@popina jakto že 2×??
to je nějaká novinka, ne? mám pocit že ten Dexa(něco)
je na lepší udržení?
něco jsme tu někdy myslím četla
kolik jich dneska bylo? ![]()
@LuciTau to fakt nevím proč 2×. Nějak jsem se po tom nepídila. Bylo jich na jedné straně 8 - 10 a na druhé 7 - 8. Cca teda. Koukala jsem na to na tom UTZ a fakt zajímavé kolik jich tam je ![]()
Jak si mam holky nastavit ten podpis? To si tam napisetejen co chcete?
@Nunetka píše:
Jak si mam holky nastavit ten podpis? To si tam napisetejen co chcete?
jojo. Napřed si to nastavíš, že je chceš mít zapnuté a pak v nastavení si tam napíšeš co chceš nebo si uděláš metřík.
@Nunetka píše:
@Baby1987 dneska jsi byla na kontrole? To je super ze jich mas hodne. Jak dlouho jsi stimulovala? A na genetice jste byli? Me ceka prvni ivf a o zadne genetice doktor nemluvil, tak jsem zmatena, nekdo tady pise ze se to dela vzdy nekdo zase ze ne…
Hele, na to jsem se přímo ptala v centru v KV, jestli když otěhotním po IVF, jestli se musí dělat genetické testy a prý ne.
@Dzedzy když notěhotníš tak ne, ale před ivf pokud chtějí mít jistotu že se k sobě geneticky hodíte, tak ano ![]()
My mame za ty 2,5roku snad vsechny vysetreni co mohou byt a na stimulku reaguji dobre takze v pondeli opu ![]()
@popina a co je ten metrik? Jak to udelam? Tam vidim jen moznost vyplneni vlastnimi slovy ![]()
@Baby1987 píše:
My mame za ty 2,5roku snad vsechny vysetreni co mohou byt a na stimulku reaguji dobre takze v pondeli opu
my též vše, kromě imunologie
držím
k opu ![]()
@Nunetka píše:
@popina a co je ten metrik? Jak to udelam? Tam vidim jen moznost vyplneni vlastnimi slovy
tady například : http://lilypie.com/
@Baby1987 já mám na ní napsanou žádanku půjdu tam kdyžtak když nevyjde tenhle cyklus IVF
My dostaly zadanku jeste pred iui a ta objednavaci doba byla snad 2m
@Baby1987 já vím, prtoo jsme šla raději dřív na IVF
ale u nás v imunii je objednávací doba cca 3 týdny říkala sestra ![]()