Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No s tou gene a imuno je to hodne narocny - ty testy jsou hrozne drahy, takže moc center to dopredu neudela, vetsinou po prodělaném potratu nebo nezdarenem IVF, ja si testy na oboji vydupala na svoji gynde a jedine dobre, sice to dost dlouho trva, ale vysetrovali nam i karyotypy a mame vse ok, coz je clovek taky rad.
Jinak na genetice jsme byli v Gennetu v Praze a na imunu v Imunii v Karlíně.
@maacek píše:
No s tou gene a imuno je to hodne narocny - ty testy jsou hrozne drahy, takže moc center to dopredu neudela, vetsinou po prodělaném potratu nebo nezdarenem IVF, ja si testy na oboji vydupala na svoji gynde a jedine dobre, sice to dost dlouho trva, ale vysetrovali nam i karyotypy a mame vse ok, coz je clovek taky rad.
Jinak na genetice jsme byli v Gennetu v Praze a na imunu v Imunii v Karlíně.
taky jsme byli v gennetu na genetice a na imunologii pojedeme na Imunii, ale já doufám že už nebude třeba a bobci se zavrtaj
![]()
@LuciTau píše:
taky jsme byli v gennetu na genetice a na imunologii pojedeme na Imunii, ale já doufám že už nebude třeba a bobci se zavrtaj![]()
jasnačka ![]()
Ahojda, koukám že řešíte genetiku. nám ji dělali v Iscare po prvním nepovedeném IVF. tenkrát jim tam na to genetička docházela, tak to bylo na objednání tušim že 1-2měsíce.
Imuno nám nedělali, ale někde jsem se tenkrát dočetla jak jsem hledala příčiny když se nezadařilo, že při dlouhodobym snažení si tělo na spermoše tak nějak zvyne a už na ně tolik nemusí reagovat a někdy si začne i vytvářet protilátky, no a to je prej dobrý před stimulkou a behěm ní používat kondomy…
@maacek tak když si vpomeneš co jsi pila, tak bych se po tom asi radši taky jukla - lepší být připravená
@LuciTau píše:
@maacek jééé teprve máloaž příští neděli nebo pondělí
no tak to jsi cca v pulce
to uz utece ![]()
A fakt jsou to mozna ty nutridrinky
je to silene husty - neslo to z ty lahvicky ani poradne vypit
jak se to tahlo ![]()