Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo a co se týče injekcí, tak jsem si je všechny píchala do zadku. I Decapeptyl. Mi nějak nikdo neřekl, že to má být do břicha a píchala mi je sestra u doktora a říkala mi, že nejsem jediná, kdo k ní chodí takhle nechávat si to píchat co jsou na umělku, tak jsem myslela že ví jak a kam to má píchat a taky mi je píchala do zadku. A až po ET, jsem pak měla ještě jednu jedinou injekci Decapeptylu, jen tu jednu v danej den a pak už ne. A až na tu mi sestra v CARu, řekla že do bříška. A když jsem jí řekla, že jsem ho do teď píchala do zadku, tak se celkem zděsila, že to prý mělo být do bříška. A když jsem se jí ptala, jestli to tak moc vadí, tak řekla:,, No ani ne."
Faktem je, že mi pak při OPU oznámili, že mám jeden vaječník línější a že jsou teda jen 4 folíky. Jestli za to mohlo to, že jsem to píchala do zadku… ![]()
A jak se pregnyl micha jsem koukala ze tam je prasek a vodicka a kde jste vzaly strikacku na pichnuti???ja mam jen to pujcene pero a to v po vracim ![]()
Dzedzy mi rikaly pugegon do bricha a stridat strany a druhy pregnyl se picha kdy?
@Baby1987 píše:
A jak se pregnyl micha jsem koukala ze tam je prasek a vodicka a kde jste vzaly strikacku na pichnuti???ja mam jen to pujcene pero a to v po vracim
velkou, myslím se žlutým uzávěrem jehlouhou nabereš vodu, a píchneš jí do pršku, potom smícháš krouživými pohyby a stejnou jehlou nabereš do stříkačky, odšroubuješ velkou jehlu a vyměníš za malou kterou to píchneš do břicha.. to vám to v caru nevysvětlili? mě to pokaždé už asi 7× pořád dokola melou jak se co píchá ![]()
@Baby1987 píše:
Dzedzy mi rikaly pugegon do bricha a stridat strany a druhy pregnyl se picha kdy?
měla jsme jen jeden prý je druhý zbytečný ![]()
Nikdo mi to nevysvetlil jen puregon mi vysvetlili natoz cim to mam pichat kdyz mam jen to pero a i to od pondeli mit nebudu
Ahoj holky, mohla bych se přidat do diskuse? Ve středu nás čeká 1. KET. V prosinci jsme podstoupili 1. IVF a neúspěšně. S manželem se snažíme o dítě již tři roky a pořád nic. Tak jsem zvědavá, jestli tento pokus už konečně vyjde. Máme tři mrazáčky a zpět dáme 2.
No zeny tak bacha, u pregnyl prave není jedno kam a jak je pichnut, musí byt do svalu, nejlepe prdelniho, do bricho to nemá takovy efekt, jaky to ma mit nevim - nevim proc, ale i ted me na to doktor upozornoval, ze pregnyl včas a do svalu - zkousela jsem ho, jestli bych nemohla sama do bricha a nebo do stehna, a ten me hnal, ze prej pregnyl je fakt previt a musí byt bodnut jen do te prdele, takze jsem taky musela do nemocnice v 9 vecer. a vim to, jelikož mi to rikaji fakt vždycky…
a na michani nic není, ja si ted fet michala - ten merional se taky musí komplet michat ![]()
@Baby1987 píše:
Takze jsem to do svalu nechala pichnout na pohotovosti dobre
prd dobře, vyborne
jinam by fakt prijit nemel… ![]()
@Baby1987 píše:jehli i stříkačka je v té krabičce, se do ní podívej ne?
Nikdo mi to nevysvetlil jen puregon mi vysvetlili natoz cim to mam pichat kdyz mam jen to pero a i to od pondeli mit nebudu
@maacek píše:
No zeny tak bacha, u pregnyl prave není jedno kam a jak je pichnut, musí byt do svalu, nejlepe prdelniho, do bricho to nemá takovy efekt, jaky to ma mit nevim - nevim proc, ale i ted me na to doktor upozornoval, ze pregnyl včas a do svalu - zkousela jsem ho, jestli bych nemohla sama do bricha a nebo do stehna, a ten me hnal, ze prej pregnyl je fakt previt a musí byt bodnut jen do te prdele, takze jsem taky musela do nemocnice v 9 vecer. a vim to, jelikož mi to rikaji fakt vždycky…
a na michani nic není, ja si ted fet michala - ten merional se taky musí komplet michat
u nás mi pregnyl nikdo nikdo nepíchl do zadku a prý se má píchat 10cm od pupíku do břicha ![]()
@maacek píše:
prd dobře, vybornejinam by fakt prijit nemel…
u nás to vždy píchají do břicha a účinek má stejný, by mě zajímalo jak bych si to asi sama píchla do zadku ![]()
@Baby1987 promin ale zdá se mi že máš fakt divný CAR, jak je možné že ti tam nic nevysvětlí
to bych je hnala ![]()
Ahojky Hanesi, moc děkuju za reakci. Opravdu mě povzbudila. Aspoň vím, že to, co teď prožívám je normální a nejsem v tom sama…budu vám moc držet palečky!!! ![]()