IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1116
5.4.13 17:15

Ok dik myslela jsem ze to jsou nutridrinky budu je fakt mozna potrebovat krom hodne pit asi nic pro ohss neni ze kdy te ohss pselo za jak dlouho a kolik si rikala ze jsi mela foliku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
5.4.13 17:19
@Baby1987 píše:
Ok dik myslela jsem ze to jsou nutridrinky budu je fakt mozna potrebovat krom hodne pit asi nic pro ohss neni ze kdy te ohss pselo za jak dlouho a kolik si rikala ze jsi mela foliku?

hele odsavali mi 17 vajicek, coz je dost, ale mivaj holky i vic… takze ja mela ohss mirny, ale i tak jsem si s nim dost uzila, hlavne jsem fakt mela bricho jak balon, hned po OPU. a ustoupilo mi to do transferu, takze 3-4 dny a bylo to mnohem lepsi, ale muze se stat, ze kvuli ohss ani neudelaj transfer a musi se to nechat pak do dalsiho cyklu na ket… fakt jak u koho, kazda reaguje jinak - tech rizik v IVF je fakt moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
5.4.13 17:22

No prave ze mi dr rikal mi hrozi to ohss ze mam hodne foliku a transfer se muze posunout na pristi cyklus pry se uvidi dle pondeli ale tech foliku je fakt dost tak doufam i v dost vajicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
5.4.13 17:26
@Baby1987 píše:
No prave ze mi dr rikal mi hrozi to ohss ze mam hodne foliku a transfer se muze posunout na pristi cyklus pry se uvidi dle pondeli ale tech foliku je fakt dost tak doufam i v dost vajicek

ono je kolikrát lepší méně folíku, lépe dozrávají mají více místa, než hodně folíku, byla tu holčina co měla 32 folikulů ale jen 14 vajíček :zed:

• Citovat
  • Upravit
1116
5.4.13 17:38

Ja vim ale to neovlivnim byla bych rada i za tech 14vajicek ci jen za jedno uspesne zavedene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
5.4.13 20:00

Ahoj holky, jdu se s vámi podělit o mé dnešní zjištění…Můj gynekolog mě odeslal do Caru na základě špatného spermiogramu manžela, výsledek mi sdělil přes telefon a pak mě jen sestra dala mezi dveřma doporučení do Caru, verdikt byl IVF a druhou možnost mi Dr. řekl dárce, což jsme nechtěli…Těd podstupuji vyšetření v Caru, UTZ, mám nabranou krev na HP, objednání na genetiku, za 10 dnů mám jít na další UTZ..manžel byl znova na spermiogramu, Dr. v Caru se to nezdálo… a chyba lávky, spermiogram je v naprostém pořádku…Takže, teď leda zjistí, že mám nějaký problém nakonec já? Už jsem byla psychicky připravená na IVF, jsou to šoky :) Takže další čekání co vlastně bude… Nikdy bych nevěřila, že se může stá chyba při přečtení spermiogramu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
5.4.13 20:11
@sivana píše:
Ahoj holky, jdu se s vámi podělit o mé dnešní zjištění…Můj gynekolog mě odeslal do Caru na základě špatného spermiogramu manžela, výsledek mi sdělil přes telefon a pak mě jen sestra dala mezi dveřma doporučení do Caru, verdikt byl IVF a druhou možnost mi Dr. řekl dárce, což jsme nechtěli…Těd podstupuji vyšetření v Caru, UTZ, mám nabranou krev na HP, objednání na genetiku, za 10 dnů mám jít na další UTZ..manžel byl znova na spermiogramu, Dr. v Caru se to nezdálo… a chyba lávky, spermiogram je v naprostém pořádku…Takže, teď leda zjistí, že mám nějaký problém nakonec já? Už jsem byla psychicky připravená na IVF, jsou to šoky :) Takže další čekání co vlastně bude… Nikdy bych nevěřila, že se může stá chyba při přečtení spermiogramu…

ono pozor, mě na gyndě řekli že manžel má SPG velice pomalý a málo spermií, a v caru ho má od začátku v poádku že se nám i vajíčka sami oplodnují :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1116
5.4.13 20:16

On muze vyjit spermiogram vzdy jinak ovlivnuji to stresy teplo a treba sedave zamestnani ci vypary chemie atd to zjisti az treba udelaji 3spermiogramy po sobe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
5.4.13 20:17

Tak teď nevím co si o tom myslet?? :) Takže jsi stejně šla do IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
5.4.13 20:19

Je pravda, že jsem manželovi zakázala saunu:) ale nevim jestli během měsíce se dá pohyblivost takhle ovlivnit…z 20% na skoro 60%,jinak ostatní parametry jsou v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
5.4.13 20:24

My mame vsechny testy v absolutnim poradku a to uz mame hodne vysetreni za sebou a jedno tehu prirozene ale bohuzel jsem samovolne potratila iui u nas taky nezabrala a to mame spermiogram tak dobry ze pritel by mohl byt klidne darce tak i pri tom vsem ze mame vse ok jsme sly do ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
5.4.13 20:25

Pritel uz ma za sebou snad 5-6spermiogramu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
5.4.13 20:53

Nekdy je snad lepsi vedet, ze nejaky problem je a resit ho, nez kdyz je vse ok a stejne se nedari, no uvidime, jak to dopadne…pockam na moje vysledky a doporuceni;)Drzim Ti palecky;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
5.4.13 21:37

Dik i tobe taky bych rada vedela v cem je problem ale bohuzel to nikdo neumi rict

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
5.4.13 22:02
@sivana píše:
Tak teď nevím co si o tom myslet?? :) Takže jsi stejně šla do IVF?

Ano šla, ale protože není chyba u manžela ale u mě :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí