IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciTau
6.4.13 19:29
@Baby1987 píše:
Co je pms?

premenstruační syndrom (před MS)

• Citovat
  • Upravit
popina
6.4.13 19:33
@Baby1987 píše:
Popino v kolik mas v po opu? na kolik mas byt v caru?

Na 8 ráno a ty

• Citovat
  • Upravit
3062
6.4.13 19:34
@Tofik píše:
@medmenka Ahoj. Chudáku, to je mi Tě líto. :hug: Nebudu mluvit za ostatní co je vše nového. Já jsem byla 29.3 na ET, ale teď po týdnu mám typický PMS. A testy taky negativní, takže už si jen přeju, ať to dostanu a nemusím na nic čekat.

Tofiku Tofiku, co to tady vidím :cert: Neházej flintu do žita, aneb jak se říka, brod je ještě daleko, tak nestahuj kalhoty :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
6.4.13 19:44

@MišulaF Ahoj Mišulo, vím naprosto přesně, jak se cítíš :hug:. My jsme teď v březnu podstoupili naše úplně první IVF, dokonce máme i stejnou diagnozu neplodnosti.
Nyní jsme 4dny po ET a čekáme, až si budeme moci udělat testík.
Ty pocity a zkušenosti, které nasbíráš za první pokus jsou nepopsatelné - nic, s čím jsem se kdy v životě setkala.
Když si vzpomenu na tu tašku injekcí, kterou jsem si odnášela domů a jak mě polívalo horko :roll: Ale injekce na stimulku byly zpětně to nejjednodušší :mrgreen:
Horší pak byl proces s Pregnylem, hrozně jsem se bála, že to špatně namíchám, ale taky se to nakonec zvládlo v pohodě :mrgreen:
Pak OPU, u mě strach z narkozy, nikdy jsem nebyla v nemocnici, takže něco zcela nového, ale kupodivu to bylo dobré a bez OHSS (teda, trochu se rozjel po ET, ale jen malinko ;) )
Pak ty dny čekání na PK, jestli se bublinky správně vyvíjejí - radost když ano a smutek, že některá to vzdala, ale když zůstane alespoň jedna, je to vítězství.
No a pak ten nádherný pocit, když ti bublinku zavedou a ty na to koukáš, vedle mě byl manžel a i slza ukápla :andel:
Ze všeho nejhorší je ale teď to čekání do testu - těch 14 dnů jako by ani neutíkalo a ať si říká kdo chce co chce, podle mne nejde se nepozorovat :mrgreen:

Takže hlavu vzhůru a tfuj tfuj a hodně sil do tvého prvního pokusu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
6.4.13 19:55

@Hanesi jojo…moc hezky jsi to napsala :,( a opravdu nejde se nepozorovat.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
6.4.13 20:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
6.4.13 20:19

@Hanesi krásně psané. Tolik emocí :hug:

• Citovat
  • Upravit
5880
6.4.13 20:33

@Hanesi Já vím, no :oops: Ale já jsem raději realista, i když tam hodně hluboko v srdíčku pořád douifám, že třeba tam něco bude. Ale raději si nic nenamlouvám a počítám s tou horší variantou. A jak tu bylo řečeno, nejde se nesledovat :mrgreen: A ty dny ubíhají mnohem pomaleji než v normálním měsíci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
6.4.13 20:51

Holky kde pichate pregnyl u toho ivf? a popino ja mam byt v centru na 7h ;)snad bude hodne plnych pregnyl je pichnut ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
6.4.13 20:52
@Baby1987 píše:
Holky kde pichate pregnyl u toho ivf? a popino ja mam byt v centru na 7h ;)snad bude hodne plnych pregnyl je pichnut ;)

do břicha :-)ú kolem 10cm od pupíku, stejně jako ovitrelle :*

• Citovat
  • Upravit
1116
6.4.13 21:04

A vadi jsem to nechalapichnout do svalu teda do zadku??nerekly mi kde to pichnout a u iui jsem to mela pichat do svalu do zadku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
6.4.13 21:14

@Baby1987 myslí, že jsou možné obě varianty. Do svalu je ale větší jehla než do bříška ;) Výsledek, ale stejný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
6.4.13 21:27

Taky myslim ze je hlavni jak se to dostane do tela do obehu at do svalu ci podkozne hlavne jak je pichnuty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
7.4.13 00:50
@Baby1987 píše:
Jj ja musim dnes v 20h nechat pichnout pichnou mi ho na pohotovosti kdyz si ho prinesu ze jo? minule mi ho tam pichly

Já ho měla před ET píchat v 11 hodin večer. Tak jsme to neřešili a píchnul mi ho prostě přítel. Do té doby mi píchala injekce zdravotní sestra. Mám obvodního lékaře kousek od baráku a nebyl problém se se sestrou domluvit. A o víkedu mi to píchala kamarádky sousedka, která je bývalá zdravotní sestra tč. v důchodu. Pak jsme zjistili, že na tom vlastně nic není a od té doby mi píchá injekce přítel. Ještě stále si totiž píchám Agolutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
7.4.13 01:00

@Hanesi Popsalas to úplně dokonale. Taky jsem se toho zděsila, když jsem viděla tu nafasovanou igelitku. Dokonce jsem si to i vyfotila. A ještě když jsem zjistila, že víc jak dvě třetiny toho jdou injekčně, tak se mi udělalo poněkud mdlo. Ne, že bych se injekcí vyloženě bála, ale že bych je měla zrovna v lásce se taky říct nedá. A máš pravdu, nakoenc to není tak strašný. Člověk si zvykne i na šibenici. Nejstrašnější je teď opravdu to čekání, jak to dopadlo. Já byla na ET 25.3. Chvilkama propadám skepsi a říkám si:,, Sakra, kdybych byla, tak už by se něco dělo ne? Nějaký nevolnosti a tak. Ale krom toho, že mě bolí a tvrdnou prsa zatím jako nic. A prsa mě bolely už při stimulce, tak to neberu." Pak se ale v tápětí zas hned okřiknu a říkám si:,, Klíííííííd, nic se neděje, zatím nic nenasvědčuje, že by bylo něco špatně. Nekrvácela jsi, křeče jsi neměla, tak je to o. k." Klidu mi zejména nedodává to, že hned druhý den po ET jsem upadla přímo na betoně. :zed: Zakopla jsem o koberec u vchodu do baráku a padla jak šranky. Odnesly to hlavně dlaně a kolena, tak snad o. k. no, ale kdo ví. Ale ani potom se nedělo nic mimořádného a doktor říkal, že by to vadit nemělo, že pokud se uchytilo, tak se udrží. No uvidíme. Kamarádka mi dneska řekla, že se mi diví, že to takhle vydržím, že ona být na mém místě, tak asi čůrá na papírek každej den. Já ne. Mám to naopak. Teď ve středu 10.4. mám jít na krevní testy a čím víc se to blíží, tím víc jsem nervóznější. Mě se tam snad ani nechce. Jak kdybych měla jít na popravu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí