IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14367
3.4.13 21:46

@Dzedzy ty jsi měla zřejmě klasické injekce, proto jsi za ně tak málo doplácela. Pokud chceš třeba ty lepší na aplikaci, Puregon nebo Gonal tak se za ně doplácí mnohem víc, ale 3000 mi přijdou v pohodě. Ale u tebe ta cena 17000 za ICSI a PK mi přijde nějak moc :think: Já za to samé dala u 1.IVF 10000 a U 2.IVF jen 5000(to jsem měla jen 2 vajíčka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
3.4.13 21:48

@Nunetka Ahojky, já mám za sebou jedno IVF. Máme podobný problém…přítel taky nemá žádné dobré spermie. Pokud jste dohodli umělé, tak to vypadá, že tam na to nějaké spermijky najdou. Cena se odvíjí od toho, co vše si budete připlácet, ale počítej s rozmezím okolo 18 - 22 tisíci…ale to vám vše řeknou :D Já jsem si píchala 11 dní injekce (každý den jednu), během toho chodíš na ultrazvuky, na kterých sledují velikost folikulů, ze kterých se získávají vajíčka, no a když jsou dostatečně velké, tak ti je v narkóze odeberou. Získaná vajíčka pak oplodní tím, že pomocí injekce vpraví do každého vajíčka jednu spermii (je to metoda ICSI a používá se, pokud jsou spermie špatné), no a pak se čeká kolik embryí se z toho vyvine (většinou 3 - 5 dní)…no a pak ti jedno nebo dvě zavedou, a pokud nějaká zbydou, tak si je můžete nechat zamrazit na další pokus… Všechno je to hodně individuální, ale takto nějak to probíhá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
3.4.13 21:48

Lucitau no kamoska treba davala 28tis. a povedlo se ji to je hlavni pres 20tis.urco pocitame pokud to bude min budem radi ale radeji pocitam s vice, chcem pak prodl. kultivaci, hatching, icsi, no ale celkova cena se bude odvijet od poctu vajicek samozrejme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
3.4.13 21:49

@Tofik a kam chodíš? To jsou děsné ceny!!!Proč sis nenašla jiný CAR, který má smlouvu s VZP? Co je PV? Odběr oocytů a lůžko je všude jinde na pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
3.4.13 21:52

@Nunetka to vám jako při vstupním pohovoru hned udělali spermiogram, který hned vyhodnotili a řekli, že v něm našli 4 spermie? To teda slyším poprvé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
3.4.13 21:53

Já mám za sebou jeden Nativ IVF a to jsem zaplatila jen 10 000,– za vše :-)
a Ted mám za sebou klasické IVF píchala jsme Gnal dohromady 1500j. za necelé 3000,– pak cetrotide za nějaké drobné :-)
PK u nás stojí 3000,– a mražení (to lepší než KRYO je 6000,– a další každý rok 1000,– PK) myslím že je to ještě levné, rozhodně jde na pojištovnu narkoza, OPU, ET lůžko pobyt atd :-) jsme spokojená :pankac:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
3.4.13 21:54
@Nunetka píše:
@LuciTau Nene nijak nemocný nebyl..prostě se chtěl dát ze zvědavosti zkontrolovat a když už to měl v pořádku tak si řekl, že si je nechá schovat. Člověk dneska nikdy neví, on je takovej jinej než jiný chlapi..dost svědomitej. :) tím nechci říct, že jiní nejsou…ale víš jak. :) Co ty už máš dětičky?

nemám

• Citovat
  • Upravit
5880
3.4.13 21:54

@maraida Byla jsem jinde, ale nebyla jsem spokojená s přístupem. A tady na ten CAR jsem slyšela samou chválu, tak jsem tam šla i za tuto cenu. No on tady zase takový velký výběr ani není. :D Jsou tu dva. A s těmi cenami je to individuální. Jinde bych platila zase něco jiného. To máš fuk. Já chci, aby se se mnou zacházelo jako s člověkem a za to jsem si ochotná připlatit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
3.4.13 21:55

Jooo a ICSI tojí na jedno vajíčko 7000,– :roll: to my nepotřebovali, zaplatbůh :potlesk: Držím všem palečky 

• Citovat
  • Upravit
165
3.4.13 21:56

@maraida Já ne. Jsem z Oseka u Duchcova a k doktorovi chodím do Duchcova. Když jsme to celé začli řešit poslal nás do Teplic do Pronatalu na spermiogram. Ten měl přítel více než dobrý. A tento spermiogram byl pro mého gynekologa, aby nejprve on zjistil, kde máme problém. Pak mi přišel na tu endometrii a doporučil mi IVF. A když jsem teda pak kývla, že ano že do toho jdeme, tak nás poslal na IVF do Karlových Varů. Tam si udělali spermiogram znovu svůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
3.4.13 21:59

@Tofik a kam teda chodíš? A kam jsi chodila předtím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
3.4.13 22:00

@Tofik Odkud jsi??? Já za sebe mohu teda Karlovy Vary jen doporučit. Přístup úplně super. jen jedna sestrami malinko neseděla, ale chovala se profesionálně, spíš nějaká špatná energie z ní nebo co, důvod mi nedala, ale i tak mi sympatická nebyla, ale druhá sestra, doktorka i hlavní doktor a vlastně i anesteziolog úplně bomba. Všechny moje otázky zodpověděli polopatě tak abych to pochopila co co je a co se se mnou bude dít a proč a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
3.4.13 22:01

@maraida Teď chodím do Arlety v Kostelci n/Orlicí. V prvním jsem byla v místě bydliště - Sanus a pak v místě tehdejšího pracoviště - Gennet Praha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
3.4.13 22:01

@Dzedzy Já jsem z Hradce Králové. Druhý konec republiky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
3.4.13 22:02

@Tofik a Gennet je dobrý ne?