IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciTau
31.3.13 14:35

Ahooj, tak já ze 14 folíků, 11 vajíček a 9 miminek :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
477
31.3.13 14:37

@LuciTau no super…blahopřeju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
31.3.13 15:08

AMH netuším
já mám PCO a při minulém pokusu v jiném car mě přestimulovali (150jednotek puregonu)a měla jsem hnusný ohss (40folíků-3vajíčka, týden v nem.na kapačkách), takže jsem teď měla malou dávku 100 jednotek puregonu a levý vaječník nic, žádná reakce, na pravé straně byli sice 3 folíky, ale rostl jen jeden, ti dva nějak zakrněli :roll: dr. říkala, že u těch pco je to těžký odhadnout dávku, že stačí kdyby mě zvedli dávku o cca 15jednotek a měla bych zase moc folíků, ale žádná kvalita :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
31.3.13 15:08
@LuciTau píše:
Ahooj, tak já ze 14 folíků, 11 vajíček a 9 miminek :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
31.3.13 15:17

@annagabriela já mám PCO a měla jsme 150j. gonalu a měla jsme 11 vajíček :-)

• Citovat
  • Upravit
871
31.3.13 16:16
@LuciTau píše:
@annagabriela já mám PCO a měla jsme 150j. gonalu a měla jsme 11 vajíček :-)

pár jednotek navíc a :palec:
já jelikož měla ty problémy při 2ivf, tak jsem se bála, proto byla stimulka malá… hlavně aby to ten jeden bojovníček nevzdal :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
31.3.13 16:49

Ehh a AMH a PCO je co??? Teda holky vy už jste v tom nějak zběhlý. :oops: Jsem mezi váma úplně mimo nějak. Asi proto, že u mne je to první IVF. A to celkově. Na inseminaci jsem nebyla, ta by pro mne byla zbytečná více méně, tak jse šli rovnou na IVF. Asi si budu muset ty zkratky němak napsat hihihi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
31.3.13 20:02
@Dzedzy píše:
Ehh a AMH a PCO je co??? Teda holky vy už jste v tom nějak zběhlý. :oops: Jsem mezi váma úplně mimo nějak. Asi proto, že u mne je to první IVF. A to celkově. Na inseminaci jsem nebyla, ta by pro mne byla zbytečná více méně, tak jse šli rovnou na IVF. Asi si budu muset ty zkratky němak napsat hihihi. :lol:

no tak já už toho mám za sebou více, tak už jsem jak encyklopedie :)
PCO-polycystické vaječníky
AMH-krevní výsledek ovariální rezervy
já čekala na dcerku 2,5roku - několik IUI, pak IVF a klaplo to.
Tedkom se 3,5roku snažíme o sourozenečka - opět několik IUI, IVF, IVF s minimálkou, mimoděložní těhu, a tedkom další IVF… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
31.3.13 20:28

Uff. No já pevně věřím že to snad vyjde na poprvé, ale to asi každá a pokaždé. Teď mám pocit, že je z celého procesu nejhorší období. To čekání, jak to dopadlo. Jsme z toho nervózní, protože se NIC NEDĚJE. :roll: V tom dobrém a díkybohu zatím ani v tom špatném. Jediný jev co na sobě pozoruju je, že mě děsně bolej prsa zejména bradavky a zdá se mi jako by mi tvrdly, ale nevím jestli to nenamlouvám. Jinak stále čekám, že se dostaví nějaké ty projevy jako nevolnosti nebo tak něco a NIC. :,( Ale pozitivní je, že ani žádné krvácení nebo nějaké křeče či něco co by naznačovalo, že je něco špatně. Jeden a půl dne jen nějaký světlý výtok a teď zas nic. :nevim: Ale asi je brzy. Na transferu jsem byla v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
31.3.13 21:40

@Dzedzy určitě to dopadne dobře :* ještě je brzo dělat nějaké závěry, držím palečky!
kolika denní embryjka ti transferovaly? měla jsi prodlouženou kultivaci?

mě v prvním těhu nic nebylo, jen prsa cca týden po transferu, pak až kolem 8tt nechuť a nemohla jsem cítit pachy, ale jinak mě špatně nebylo.
druhé těhu-mimoděložní- cca 2dny po objevení // mě bylo strašně blbě, musela jsem to rozdýchávat, abych neblinkala :D pořád jsem jedla piškoty a zapíjela je douškem studené coly, nic jiného mě nepomáhalo a děsná únava, jsem spala skoro ve stoje
takže každé jiné
tak jsem zvědavá, jak to dopadne teďkom :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
31.3.13 22:24

Neměla jsem prodlouženou kultivaci. Jak jsem psala výš, přišli jsme o peníze, které byly určené na umělko, museli jsme je nutně dát jinam a tak jsem měla vše čistě standard. Jsme říkali, že když to nevyjde teď na první, tak na druhej pokud už by nějakej ten nadstandard byl. Alespoň tak prodloužená kultivace nebo tak. Bohužel nemáme ani nic zamražené, protože nebylo co. Byly jen 4 folykuly z toho 2 vajíčka a z toho jen jedno embryho (Xena bojovnice :lol: ) ale já mu/jí věřím vybojovala to až sem, přestože jsem tu šanci viděla dost bledě jak jsem zjistila, že jsou jen 4 folykuly a z toho jen dvě vajíčka a přeci to jedno zabojovalo. Tak teď už to dotáhne do konce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
31.3.13 22:26

Jinak mám v poslední dobou nějak enormní chuť na slané. Tak já normálně, jak je někdo závislý na čokoládě, já jsem na chipsech a tak, teď ale nějak dvojnásob a pár dní jsem nemohla vůbec nic sladkého krom čaje a tak. Prostě absolutně nechuť na něco sladkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
31.3.13 22:26

@annagabriela tak to taky nemáš holka jednoduché :( Jednou jich máš moc, pak zase málo. Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
31.3.13 22:27

@LuciTau paráda :potlesk: A kdy máš ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
1.4.13 09:20

@maraida nevím bud úterý nebo čtvrtek :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex