Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@popina u toho Synarelu je problém ten, že ho můžeš vysmrkat nebo třeba kýchnout a je fuč. Já ho měla mít taky, včera jsem byla v CARu na konzultaci a Dr. mi ho radši změnil na Decapeptyl.To je v injekcích, sice budu rozpíchaná jak cedník, ale budu mít jistotu, že je prostě v těle.
Já také po něm hned kýchala a smrkala a zabíral dobře…takže úplně to není pravda, že ho vypudíš kýchnutím ven…
@maraida já se snažila nekýchat a nesmrkat
Bude to Ok. To jen prostě jak se to blíží tak mám obavy ![]()
Ahoj holky, tak jsem si radši zavolala do CARu a doktor říkal, že to, že se mi MS zastavila, je naprosto v pořádku
Uf…mám radost. Jedu tam v úterý, tak už se snad dozvím termín KETu ![]()
Ahoj holky, dnešní OPU za mnou 38 vajíček. Tak uvidíme kolik nám jich zůstane. ![]()
@medmenka ty jo, to je úroda
tak ať jich je plno kvalitních a těch pravých ![]()
a jak se cítíš??
já byla dneska na kontrole a mám tam 3 folíky a plno drobných, v pátek znova kontrola
@annagabriela píše:
@medmenka ty jo, to je úrodatak ať jich je plno kvalitních a těch pravých
a jak se cítíš??já byla dneska na kontrole a mám tam 3 folíky a plno drobných, v pátek znova kontrola
to doufám že budou dobrá
. Jinak včera a dnes nic moc, mám hodně zvětšené vaječníky a bolí to jako čert. Tak doufám že bude vše ok, abych si v pondělí mohla jet pro mimi.
Medmenka gratuluji k urode ja jdu zitra na kontrolu po tydnu strikani synarelu tak uvidime zda uz dostanu vcelky
@Baby1987 tak to budu držet palce
ať se to pohne zase kupředu.
Ahojky holky, já jdu dneska na 2. UTZ a jsme zvědavá jak to bude protože břicho mě bolí teda festácky, tak snad krásně dorostli od minulého ultrazvuku a půjdu co nejdříve na OPU ![]()
Dam holky vedet dnes me hlava boli jak strep a zacla jsem trochu spinit nevim zda to je normalni ale ![]()
@medmenka No tak to je krásné
Tak přeju hodně krásných embryjek ![]()