Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jjo mam sprej pred sprejem jsem mela norethisteron a asi se dava i na dlouhy protokol jsem v eurofertilu v ov
@Baby1987 no já jsem totiž někde četla že je už tahle injekce místo toho, aby sis nemusela stříkat…alekdo ví, nijak jsem po tom nepátrala ![]()
@LuciTau já si jedu 29.3. pro injekci zoladexu to je na 14 dní implantát do břicha pak hormony
Vím že jsi v gennetu, vždyt tě tam odsud znám, tedy z emimina
![]()
@Camiben píše:
Ahoj holky, tak mám dobré zprávyRáno jsem si kvůli tomu špinění zašla ke své doktorce…no a huráááááááá…je to menstruace
Přišla hooodně brzo, ale jsem šťastná. Doktorka říkala, že jsem v pořádku, žádná cysta
Už jsem si vzala první prášek a musím se objednat na 12 DC…no a pokud všechno půjde dobře, tak bych mohla mít už po velikonocích mímísky v bříšku
no tak vidíš…to je super…držím palečky ![]()
Tak mám za sebou kontrolu, dneska večer budu píchat nižší dávku Gonalu 125 jednotek a to jsem píchala jen 150 jednotek a i tak velká reakce. To jsou ty mé PCO mám kolem 40 folíků tak zítra zase kontrolní UZ a v pondělí možná konečně OPU. ![]()
@Baby1987 na kontrole mi dala ještě jeden den píchání Gonalu a tak na OPU jdu v pondělí. Mám jen jeden folikul 2cm a ostatní jsou menší a do zítra jim dáme ještě čásek dozrát…jen ať je tohle nejhorší za mnou.. ET je už brnkačka… a chodím do Fertimedu… ![]()
@Header tak to budeme mít asi stejný taky možná v pondělí OPU, zítra se uvidí.
Medmenko ty jo 40foliku je mazec, header fertimed olomouc ci polanka v polance jsem byla a uz bych k nim nesla
@Baby1987 taky jsem to nečekala, tak doufám že to ustojím bez OHSS ![]()
@Baby1987 já jsem v Olmiku…a proč by jsi tam už nešla? Tak OPU v pondělí… Co ty?