Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@annagabriela ahoj
já mám za sebou KET a pokud bude opět neúspěšný, tak v květnu jdeme do dalšího a už posledního
Držím palce, ať 3. pokus přinese štěstí ![]()
@annagabriela @sakalmilion taky budu držet palce! Doufám, že to vyjde nám všem co tu jsme ![]()
@sakalmilion takže ti bude taky 40?Nebo proč jen do června?
Ahoj, nemate nekdo zkusenosti s nativem? Mam za sebou jeden, dva folikuly, zadne vajicko.
@maraida píše:
@annagabriela @sakalmilion taky budu držet palce! Doufám, že to vyjde nám všem co tu jsme
@sakalmilion takže ti bude taky 40?Nebo proč jen do června?
mě bude v červnu 39,ale moje pojišťovna to hradí jen do 39 narozenin…mám OZP…snad jen všeobecná to hradí do 40
@hasvo ahoj
Já osobně s nativem zkušenost nemám, ale známá z jiné diskuze to takhle měla 2krát po sobě. Vzdy 2 folikuly a prázdné. Pak jí udělali minimálku, něco málo připíchávala a měla 4 folikuly a 1 vajíčko, teď čeká na ET
@hasvo taky s nativem zkušenost nemám
Já zatím podstupovala akorát klasické IVF ![]()
Tak nevim zda zkouset dalsi nativ, bylo mi 40,ve 39 jse chtela na ivf a nestihla jsem zmenit pojistovnu z vzp na ozp. Za ivf jsou to hrozny penize.
@hasvo Můžu se zeptat? Mám taky pojišťovnu VZP a v srpnu se chystám na 1.IVF do HK. Já myslela, že to pojišťovna proplácí a doplácí se jen za léky nebo nadstandartní výkony jako je zmražení embryí apod.
Prosím o radu. Díky
@hasvo píše:
Ahoj, nemate nekdo zkusenosti s nativem? Mam za sebou jeden, dva folikuly, zadne vajicko.
já měla minimální stimulaci a nic z toho nebylo, ani jedno vajco ![]()
Janule88 je to tak jak píšeš, VZP ti hradí 3-4 pokusy IVF, doplácíš si jen nadstandardy.
@Janule88 píše:
@hasvo Můžu se zeptat? Mám taky pojišťovnu VZP a v srpnu se chystám na 1.IVF do HK. Já myslela, že to pojišťovna proplácí a doplácí se jen za léky nebo nadstandartní výkony jako je zmražení embryí apod.Prosím o radu. Díky
Je to tak…doplatíš si léky, a pak se to odvíjí od toho, co všechno budeš potřebovat. Já doplácela za léky a k tomu jsme potřebovali ICSI, dálé prodlouženou kultivaci embryí (ta je podle mě důležitá), a pokud něco zbyde, tak se platí zamražení.
Prave to bylo obracene z ozp na vzp. Chtela jsem prejit v prosinci s ucinnosti od ledns a posledni moznost byla v listopadu.