Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaczule1 Jéé…tak to mám radost. Tak se opatruj a ať se jim u tebe líbí!
@kaczule1 držím palce ![]()
Ještě máš pak zamraženo na 1 pokus viď?
Chtěla jsem se zeptat jak to nakonec u tebe praktikují
Psala jsi, že máš mraženo po 4 embryích. Rozmrazí je tedy všechny a ta 2 zbylá vyhodí? Nebo Ti je znovu zmrazí?
@maraida u prvního KETu 2 nezvládly rozmražení a jedno se přestalo vyvíjet, takže nakonec zůstalo jenom jedno a teď se rozmrazily všechny 4, ale 2 se začaly fragmentovat a už byly kvality „C“, což dr. říkal, že je dost špatné, tak mi ještě dneska zavedli ty hezké a ty špatné asi vyhodili ![]()
Jinak mám ještě jeden pokus z mražáčků, ale tajně doufám, že je nebudu potřebovat ![]()
@kaczule1 díky za vysvětlení ![]()
A potřebovat je budeš. Ale na sourozence! ![]()
Kaczule tak se drz a at se bobci taky poradne drzi u tebe
drzim palce
Ahoj holky, tak zítra pro injekce asi nejedu mrcha nedorazila
tak zase čekání. Jindy chodí na čas a když jí člověk potřebuje tak se někde fláká ![]()
@kaczule1 tak pěkně odpočívej aby se mimísku dobře dařilo ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat?
Já čekám až budu moci stimulovat na 2. IVF, zatím to vychází konec dubna, začátek května. Přestoupila jsem do Natalartu do Plzně. Mým problémem je anovulace a imunologie. To čekání na to, než budu moci stimulovat a mít znova naději mě ubíjí a tady s Vámi by mi to přeci jen lépe utíkalo.
@Kriplice ![]()
já taky čekám, ale už na poslední,3.IVF.Taky mi vyšla blbě imunita, hlavně TNF ALFA a tak to teď léčím.8.4.jdu na kontrolní krev a uvidí se co dál…Co bereš za léky?
@maraida já mám antifosfolipidový syndrom. Beru na ředění krve Godasal, pak samé vitamíny-selen, zinek, vit. B, magnezium, vit. E. Až začnu stimulovat, tak budu píchat Fraxiparin. A co Ty?