Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kriplice ¨já beru zatím Metypred a Pentomer a až začnu stimulovat tak budu ještě dostávat imunoglobulíny, injekce do svalu.
@Kriplice ahojky, vítej ![]()
Jinak holky já hlásím bolesti v podbřišku, takže MS přijde určitě hodně brzy, snad poprvé z toho mám radost ![]()
Ahoj holky, tak zítra jedu pro léky mrcha konečně dneska dorazila hurá
![]()
@Camiben no já jsem ráda že konečně došla, tak zítra první včelka ![]()
Ahojky, taky nám bylo doporučeno IVF, za 14 dní první konzultace tak doufám, že pak to půjde rychle… Je tu dobrá nálada, to já teď potřebuji, ještě nevim co mě čeká, ale snad to bude dobré..
@sivana ahoj
já mám za sebou v únoru 1.IVF, bohužel se embryjka špatně vyvíjela, takže to nedopadlo dobře. Nicméně co se týká příprav na IVF, tak žádné vyšetření, které jsem podstoupila nebylo nic zničujícího nebo přespříliš bolestivého. Vše se dá vydržet! Ale je fakt, že jsem zdravá, nemusela jsem na žádnou operaci nebo něco podobného. Přítel má taky spermiogram v normě. U nás prostě na žádný problém nepřišli ![]()
Ale taky jsem se bála injekcí atd., ale nakonec to bylo vlastně to nejlehčí
Tak ti budu držet palečky, ať to zvládáš s přehledem a podaří se!!! ![]()
Art ČB, ještě jsem tam teda nebyla
, koncem března první konzultace a pak se to doufám rozjede ![]()
Fakt jsem se vašema zkušenostma uklidnila, děkuji moc. U nás je teda problém u manžela se spermiogramem, tak snad já budu v pořádku, zatím jsem žádné vyšetření neabsolvovala…Doufám, že se Ti příště zadaří, po jak dlouhé době se vlastně může na další IVF po nezdařeném pokusu?