IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3085
12.3.13 18:18

@Andrej29 To bude dobrý zlatíčko :hug: Mě se taky po tvářích valej slzy jako hrachy, když si na to vzpomenu. Ještě to bude bolet, ale máš před sebou nový začátek a brzy se dočkáš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
12.3.13 18:18

@medmenka No však už nějaké dobré zprávy byly potřeba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
12.3.13 18:28

@Camiben si moc hodná :) Však já vím, ale nějak mi to dneska zase přišlo líto i slza ukápla.. Není to jednoduchý, ale ty víš, o čem mluvím.. Vím, že nejsem jediná, koho to potkalo a já pořád takhle fňukám, jak kdybych byla jediná na světě, nejraději bych si nafackovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
12.3.13 20:05

@Andrej29 Jen fňukej…musí to ven! Je jasný, že nejsi jediná koho to potkalo, ale tahle bolístka se týká jen tebe a tvého přítele a máš právo brečet! Vím, jak to bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
13.3.13 08:22

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? :mavam:
V únoru jsme podstoupili 1. IVF, ale k ET vůbec nedošlo, nemáme ani žádné mrazáčky. Jsme s přítelem oba totálně zdraví, žádný problém u nás nenašli :nevim: V CARu nám doporučili 2. IVF cca na květen, podle toho jak vyjde MS. Ale já o tom nejsem úplně přesvědčená :nevim: Byl to pro mě strašně psychicky náročné, jsem v tomhle asi dost citlivá, tak si vůbec neumím představit, že bych tím měla projít znovu…
Neměla jste některá podobné pocity? Nezkusili jste třeba nějakou jinou cestu? Já přemýšlím o čínské medicíně nebo o hormonální józe. Prostě dát tělu i myšlenkám trochu oraz a zkusit to zas třeba i chvíli normálně, když jsme zdraví :?:

Jinak přeji všem hezký, ikdyž zase trochu zasněžený den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
13.3.13 08:29

Holky taky vim jak se citite andrej a camiben andrej to vubec neva ze si pobrecis ja potratila pred skoro 2,5lety a taky kdyz si na to jeste vzpomenu mi ukapne slza a to ty to mas cerstve tak se drz holka vim ze to neni jednofuche z vlastni zkusenosti :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
13.3.13 09:34

@majorka Ahojky, vítej mezi náma! Nepotkaly jsme se v jiné dikuzi? Mám pocit, že ano. Moc mě mrzí, že ti to takto dopadlo, ale neházej ještě flintu do žita. Vím, že je to náročné, ale pokud máte možnost, tak bych to ještě zkusila. O hormonální józe jsem už slyšela a prý je to dobré :palec: Já bych to taky zkusila, ale bohužel jsem z malého města a tu možnost nemám. Já mám cca měsíc do KET (podle toho, jestli mi včas přijde MS) a chci se do té doby dát do pořádku. Jak po stránce fyzické, tak i po stránce psychické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
13.3.13 09:44

@Camiben jj, myslím, že tebe a ještě některé další jsem už „potkala“ :)
No flintu do žita neházím, zkoušet určitě budeme co se dá, jen si říkám, že se právě potřebuju nějak víc vyrovnat se situací a brát to víc pohodově a ne se tím tak nervovat 8o tak hledám nějakou cestu ke srovnání sebe sama než přijde to 2. IVF.No tak uvidím, jakou cestou se vydám :) dneska mám sraz s kamarádkou, která hormonální jógu cvičí, tak jí vyzpovídám a uvidím.
Tys to taky teď asi neměla lehké :hug:, jak se s tím vyrovnáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
13.3.13 10:17

@majorka To je dobrý přístup :potlesk: Já se s tím tak nějak pomalu vyrovnávám. Je to u mě jak na houpačce. Jeden den je dobrý a druhý den se mi už od rána derou slzy do očí. Nejhorší pro mě je to, když vidím datum v kalendáři…hned mi do hlavy naskočí počítadlo a počítám v kolikátem týdnu bych asi teď byla…nedá se to zastavit :( Včera jsem konečně po dvou a půl měsíci dostala vycházky, tak to snad bude jiné. Chci se dát do pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
13.3.13 10:25

@majorka taky vítám :) S tímhle zkušenosti fakt nemám, u nás je problém jasnej, špatný spermiogram.. Což je možná lepší vědět, kde je problém, než že vám na nic nepřišli.. Záleží taky, jestli vám dělali všechna vyšetření :( Taky to nemáš jednoduché :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
13.3.13 10:35

@Camiben s tím počítáním to máme každá asi podobně. Já zas pořád vidím, jak utíkají ty měsíce a už teď vím, že když bych náhodou otěhotněla, tak už budu rodit až příští rok :( a zas budu o rok starší :( tak to se mi chce taky vždycky brečet :zed: Nejhorší to bylo po tom, co jsem se dozvěděla, že vůbec nedojde k ET…ta beznaděj, že se ani nezkusilo, jestli se miminkům u mě bude líbit :,( no nic, je to pryč a musíme jít všechny dál :pankac:
Být teda 2,5 měsíce doma, to ti nezávidím :( máte alespoň zahradu, žes mohla okolo baráku? Mě z toho nejhoršího dostala práce, že ty dny tak nějak utíkají a alespoň pár hodin denně na to nemyslím.
Jo a chceme si koupit psa!!! :mrgreen: tak budu mít alespoň psí miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
13.3.13 10:39

@Andrej29 ahoj :mavam: přesně jak píšeš. Neznáme důvod, proč to nejde, a mě přijde, že tím je to celé ještě horší…pořád se v tom vrtám a hledám důvod. :nevim: a o to víc mi všichni říkají „musíš na to přestat myslet“, „najít si jinou zábavu“, „tolik se na to neupínat“!!! :pocitac: už jsem na tyhle věty alergická!!!
A málem jsem vyskočila z kůže, když mi něco podobného teď v pondělí řekla i doktorka v CARu!!! :pocitac: :pocitac: že se prý mám vnitřně uklidnit a vyrovnat se se situací!!! jsem myslela, že přeskočím stůl a uškrtím ji :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
13.3.13 10:41

@majorka taky toto vyloženě nesnáším :pocitac: :pocitac: a nechápu jak ti zrovna tohle mohla říct dr. v CARu? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
13.3.13 10:47

@kaczule1 fakt řekla! I přítel, který tam byl se mnou mi pak řekl, že se docela divil 8o nechtějí mi udělat žádné jiné vyšetření (prý všechny máme hotové), tak že se mám hodit do pohody a v květnu přijít na další IVF 8o
tak nevím, nevím, jestli i od nich je tohle ten nejsprávnější přístup… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
13.3.13 10:58

@majorka Bydlíme v bytě, takže jsem byla zavřená :( U nás v CARu je běžné, že u IVF dávají neschopenku bez vycházek…taky se doktor bál chřipky. Ale teď si to budu užívat…aspoň ten měsíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí