IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
11.3.13 20:22

@medmenka my třeba neskládali žádnou zálohu  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
11.3.13 20:27

@medmenka u nás v CARu se třeba žádné zálohy neplatí. Napíšou fakturu, s tou jdeš do pokladny, zaplatíš a pak si to v lékárně vyzvedneš. Když potřebuješ další, tak znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
11.3.13 20:27

@kaczule1 já bych měla skládat 16000,– ale nevím co všechno se s toho hradí, jestli jenom laboratoř, nebo i ty léky. To mě nějak vůbec nedocvaklo se na to zeptat docela podstatná věc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
11.3.13 20:29

@maraida tak třeba tady to bude taky tak já fakt nevim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
11.3.13 20:45

@medmenka my jsme léky platili vždy hned, vždycky to, co jsme odnášeli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
11.3.13 22:08

@Andrej29 já si taky myslim že to tak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
12.3.13 08:58

Ahoj,

tak dneska mi v Car řekli, že za Gonal budu doplácet cca 1300 Kč. Budu potřebovat 2 pera. To je pohoda cena, když tu čtu ty vaše částky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3085
12.3.13 13:16

Ahoj holky, tak jsem se dočkala dobrých zpráv :dance:. Děloha se mi sama pěkně vyčistila a nic tam nezůstalo, takže ten strašák revize je definitivně pryč :dance:. Jsem ráda, že si s tím tělo poradilo samo. Teď budu čekat na menstruaci (ta by měla přijít cca za 2 - 3 týdny) a od 2. dne budu brát Estrofem (na růst sliznice) a 12. den mám přijet, a pokud bude vše v pořádku, tak nám vyndají embryjka z mrazáku a cca kolem toho 14. dne si pro ně pojedu :-D. Takže by to mělo vyjít na polovinu dubna :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
12.3.13 13:18

@medmenka My jsme taky žádnou zálohu neplatili. Vše jsme platili na místě. Vždy, když mi něco předepsali nebo mě čekal nějaký úkon, tak mi dali fakturu, kterou jsem šla do pokladny zaplatit, a pak teprv mi dali léky nebo se něco dělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
12.3.13 13:20
@Camiben píše:
Ahoj holky, tak jsem se dočkala dobrých zpráv :dance:. Děloha se mi sama pěkně vyčistila a nic tam nezůstalo, takže ten strašák revize je definitivně pryč :dance:. Jsem ráda, že si s tím tělo poradilo samo. Teď budu čekat na menstruaci (ta by měla přijít cca za 2 - 3 týdny) a od 2. dne budu brát Estrofem (na růst sliznice) a 12. den mám přijet, a pokud bude vše v pořádku, tak nám vyndají embryjka z mrazáku a cca kolem toho 14. dne si pro ně pojedu :-D. Takže by to mělo vyjít na polovinu dubna :dance:.

to je skvělá zpráva!!! Teď to pojede jak na drátkách :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
15866
12.3.13 13:20

@Camiben super :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
12.3.13 13:26

@popina @kaczule1 No mám velkou radost. Už mám konečně i vycházky, tak můžu ven. Jen jsme chtěli jet za rodinou (jsou na druhé straně republiky) a bohužel nemůžu :( Na konci dubna jsem měla jet s přítelem na týden na Vranov a taky nemůžu. To mě štve. Prý je to teď přísnější a změna adresy pobytu v pracovní neshopnosti je prý složitá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
12.3.13 13:51

@Camiben super zpráva :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
12.3.13 14:50

@Camiben tak to jsou výborné zprávy, moc moc ti to přeju, to už máš za pááár :)

Já mám pocit, že se snad nedočkám, dneska jsem z toho měla holky zase dopoledne depku, tak nějak se mi to, ani nevím proč, všechno vrátilo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
12.3.13 18:03

@Camiben tak to jsou moc dobré zprávy :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie