Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jeste nehazej flintu do zita, na to budes mit dost casu az ti to fakt potvrdej, do pondeli porad sance…
@Hanesi Jak ti to dopadlo s těma testíkama??? Drží se, drží se???
@maacek A co ty maacku??? U tebe je to ještě brzo vědět jak jste na tom že???
Hm tak to opravdu nedopadlo, pujdu se objednat ke svýmu dr a uvidim jak dal nevite náhodou kdy mužu mít dalši stimulaci? četla jsem někde že pojištovna hradí za 3 mesice ale když u mě nedošlo K ET tak by to mohlo být driv ne?
@maacek A co ty maacku??? U tebe je to ještě brzo vědět jak jste na tom že???
jj, na me je jeste brzo, ale nic mi neni, nic nepozoruju, tak vam nevim, si myslim, ze to neklaplo, ale tezko rict, uvidi se cca za tyden… no a jestli to tak je, tak si 2 mesice uzijem a pak se vrhneme na dalsi IVF ![]()
@snažilka27 píše:
Hm tak to opravdu nedopadlo, pujdu se objednat ke svýmu dr a uvidim jak dal nevite náhodou kdy mužu mít dalši stimulaci? četla jsem někde že pojištovna hradí za 3 mesice ale když u mě nedošlo K ET tak by to mohlo být driv ne?
jaj, to me mrzi… ![]()
@snažilka27 píše:
já někde slyšela, že pokud nedošlo k ET, tak se to nepočítá jako proběhlý cyklus IVF.
@snažilka27 Já jsem někde četla, že další stimulace může být po neúspěšném IVF až za tři měsíce. Kvůli těm hormonům. Tělo se musí dát do pořádku, a pak teprve se může znova stimulovat ![]()
Tak u mě taky nakonec ni ![]()
Testíky začali od pátku slábnout a v sobout jsem začala špinit. Dnes krev a HCG 13,5, takže konečná…vysazuji Utrogestan a plánujem KET ![]()
Jede se dál…
@Hanesi @snažilka27 -holky je mi to líto ![]()
Ale jak píše Hanesi-jede se dál!
@snažilka27 To je jedině dobře že se nevzdáváte…jednou to prostě vyjít musí! ![]()
Nemaluj certa na zed hanesi i mi vyjde ket pristi a tobe tento pokus duveruj tomu bojovnickovi preci trochu
Já se zatím nepřidám. Další pokus se u nás plánuje na přelom roku. Chlap je přes zimu doma vždycky, protože jako stavební dělníci nemají přes zimu práci obvykle, tak si pak nebude muset vybírat dovolenou. Navíc nyní nadělávají přesčasy právě na tu zimu a taky je potřeba do té doby na další IVF našetřit nějakou tu kačku. Chtěli bychom si připlatit už i nějaký ten nadstandard, alespoň tu PK.
A já minulý týden byla na pracovním pohovoru a mám přijít poslední dva dny v měsíci a dozvím se, jestli mne vezmou nebo ne. Tak mi držte palce. Je to práce na telefonu, takže případně zvedat telefony mohu i jako těhotná. ![]()