Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@popina no tak my byli na laparoskopii, už před IUI, a na genetice tam mě posílali jako první když jsme nastupovala do gennetu, takže cca rok zpět
výsledky trvají cca 6 týdnů
a imunologii 4 týdny
tam jdeme příští týdendoufám že se najde chyba ![]()
Devcata ja jdu 3.5.do caru teprv a tam se domluvime na ket my vsechny testy mame od laparky imunologie genetiky atd priste vse vse bylo ok jen mi prelecily imunitu ale dle dalsich testu je vse uz v poradku takze se drzim nadeje v ket ![]()
Já byla na průchodnosti na HSG. Chci ale LSK, ta je přesnější.
@Hanesi Ahojda, taky mě čeká první IVF a mám strach z toho odběru protože jsem taky nikdy v narkóze nebyla…jaké to bylo? to ti píchli žílou? :/ a jaké bylo to probuzení? Mě to čeká v Pronatalu v praze. Kde jsi byla ty? Děkuju za odpověď.
Nunetko narkozy se neboj ta je v poho vetsina lidi ji zvlada nekteri max zvraci ale jak rikam z 90%je ok pichnou ti oblbovak do zily a ani nebudes pak vedet ze jsi spala bude to ok narkoz uz mam za sebou dost jeden rok jsem mela dokonce 3behem roku
popi jinak ja mam imuno delane v podoli v praze maji to dost podrobne a byly jsme tam 2*bo prvni vysledky byly spatne tak jsme musely po 3m na kontrollu a ty uz byly ok jen musim furt brat prednison 1/2 a pritel ma asa ale to vylecit nejde proto mozna i to ivf snad teda vyjde kdyz nam ho i v te praze doporucily v papirech drzim vam palecky
@Nunetka Narkoza byla naprosto boží. Strašně mě to bavilo
A perfektně jsem si odpočala
@Nunetka také jsem si pěkně schrupla. Jinak uspávání bylo fakt příjemné ![]()
@Nunetka
Ahoj, já byla v Pronatalu v Praze. Taky jsem se bála narkózy, že mi po ní bude špatně, ale bylo to v pohodě, ani mě pak nebolel žaludek. Všichni byli milí! Tak držím palečky, ať to zvládneš… a ať se podaří ![]()
Ahojky snažilky, můžu se přidat? Dnes jsem byla na transferu a nechci v tom být,,sama".
Marsi motyl to vis ze muzes tak holky ja jdu 3.5.do caru a snad se dozvim co a jak ohledne ketu kdy bude atd kontrola v nemocnici celkem usla mam jeste zbytkovou vodu v brise co pry uz ale nestoji za zminku pravy vajecnik trochu vetsi jeste a cysty 2.3cm a 1cm tak nevim no co bude s ketem zda mi ho udela i kdyz mam jeste cysty hlavni je ze se vse zlepsuje ![]()
@popina no my už jdeme jen na imunologii, jinak máme vše hotovo a OK