Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja mam laparo taky za sebou a urcite bych do toho sla driv nez do ivf at vis jak na tom dole jsi.
Asi jo pro klid v dusi to podstoupim, jen ta cekacka 2 mesice…no neda se nic delat:) Diky za nazor
![]()
Sivana asi prvni iui pak LP dle vysledku zni iui ci ivf kdyztak ja sla na LP hlavne tehdy kvuli srustum
Tak hlásím 1. DC.
![]()
Příště to už vyjde. Škoda jen, že do mrazáku nic nezbylo.
@popina píše:
Tak hlásím 1. DC.![]()
![]()
Příště to už vyjde. Škoda jen, že do mrazáku nic nezbylo.
to je mi líto, jsme na tom stejně, příště to už vyjde ![]()
@LuciTau to je jasný. A třeba to vyjde normálně. Ségry kámoška to takhle měla. Nepovedené IVF a pak // normálně spontánně. Takže já stále čekám ![]()
@popina píše:
@LuciTau to je jasný. A třeba to vyjde normálně. Ségry kámoška to takhle měla. Nepovedené IVF a pak // normálně spontánně. Takže já stále čekám
a kdy půjdete do dalšího? Já cvičím, dala jsme se na zdravou stravu, procházky, zahradu kytičky a z emimina.cz jsme se přestěhovala tak trošku na konev.cz (je to taky jako emimino i stejní admini (asi) ale je to o kytičkách o zahradě, a na labužník. cz a tam zase recepty dobroty ![]()
@LuciTau na další nevím…ale asi někdy v tom sprnu nebo v září. Ona ta stimulace stejnak trvá měsíc :-/ Teď si chci oběhat všechny testy - laparoskopii, imunologii a genetiku. Aby bylo vše na další pokus připraveno.
A hlavně kašlu na to. Pořádně zapařím a bude ![]()