Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Maraida a Mismiss děkuju, také vám držím pěsti. Jsem jak kdyby mi píchli sedativa, jsem schopná spát celý den
…asi je to těma všema hormonama. Dali jsme si dvě embrijka, měla jeśem 5 vajíček, jen 3 zralé a z toho 2 se chytly, tak jsem je nechtěla rozdělit. A dvojčátka by nám nevadily
. Jak to máte vy?
@Marsí motýl
Ahoj, držím palce, ať to vyjde. Nám vyšel první KET, dávali jsme dvě embrya a čekám na kontrolu abych zjistila, zda jsou tam dvě či jedno ![]()
No já dneska testila - zavedení v úterý..a bílo. krapet smutek, ale neházím ještě flintu do žita
jsem jak spící mrtvola
@Marsí motýl já teprve stimuluju na své 3.IVF.Zítra mám UTZ.
@Nunetka píše:
@Hanesi Ahojda, taky mě čeká první IVF a mám strach z toho odběru protože jsem taky nikdy v narkóze nebyla…jaké to bylo? to ti píchli žílou? :/ a jaké bylo to probuzení? Mě to čeká v Pronatalu v praze. Kde jsi byla ty? Děkuju za odpověď.
Ahoj Nunetko ![]()
Narkóza byla opravdu fajn
Stále jsem čekala až usnu a sledovala jsem, až se mi začnou zavírat víčka, ale vůbec jsem to nepostřehla a najednou mě budili na pokoji ![]()
Dnes jsem byla na kontrolním UTZ a vypadá to, že v neděli si pojedu pro mrazáčka/ky…
![]()
Hanesi mrazacky? kdy jdes na et a kolik jsi mela vajicek a kolik se vam oplodnilo??
drzim palecky
@mismiss to je ještě brzo. Většinoiu co jsem tak četla, tak mají // nejdříve 10.den. Nezoufej, určitě je tam najdeš, jen vyčkej. A hlavně, mysli pozitivně! Já vím, že je to těžké, taky mě děsí každý píchnutí a zabolení. Opatruj se ![]()