IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
2.5.13 12:42

Jana6 to snad nemyslíš vážně, že Tě vyhodili kvůli tomu, že chceš dítě? To Ti na psychice asi moc nepřidalo. Držím moc, moc palečky, ať to tentokrát vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
2.5.13 12:44

@strach mě to v týhle době ani nepřekvapuje :zed: :zed: já tobě taky určitě dej vědět, a kdyby jsi šla na ket tak kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
2.5.13 12:47

Jana6 spíše zvažuji variantu jít ještě jednou na ivf někdy koncem roku a potom kdyžtek na ket. Co jsem si četla, tak ty KETy mají ještě menší úspěšnost. Kolikrat jsi byla na KET ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
2.5.13 12:58

@strach ani jednou mám to v pipisku mám genetickou vadu takže jsme neměli moc štěstí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
2.5.13 13:57

Jana6 ja od stimulky taky byla na nemocenske a sefovi se nemocenska nelibi zvlast kdyz vi proc jsem na ni takze jsem na tom stejne jak ty :( ted od kvetna bez prace na nemocenske :(ale to mimi az se zadari mi za to stoji snad se jeden z ketu povede :)drzim palecky nam vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
2.5.13 13:59

@Baby1987 přesně tak mimi z ato stojí, dali jsme se na boj tak to nesmíme vzdávat :-) :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
2.5.13 14:47

Jana6 kolik jsi mela vajicek a mate i zamrazene? kolik mas vlozene zpet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
2.5.13 18:56

Holky, chci vás podpořit. Nám první pokus IVF nevyšel.. pořádně jsme to obrečeli (menses jsem dostala na štědrý den). Ale v dubnu jsem byla na prvním KETu, vložili mi dvě embrya a povedlo se! Takže určitě se KETu nebojte a šance je fakt vysoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
2.5.13 19:49

Verifikation snazime se stejnou dobu o mimi :) tak snad nam ket taky uz vynde se dozvim zitra co se bude dit co mi dr rekne dik za nadeji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
2.5.13 20:58

Ahoj holky, tak dneska jsem byla na kontrole v CARU ohss už je konečně pryč jen vaječníky ještě zvětšené a nějaká cysta, tak jsem dostala pigáro agolutinu a čekání na ms a hurá příprava na KET. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
2.5.13 22:13

Medmenko je mi lito ze si taky byla v nemocnici s ohssja tam byla 8dni na kapakach :( taky uz cekam kdy pujdu na ket snad se zitra dozvim a gratuluji k 18mrazackum my mame 16 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
2.5.13 22:26

Baby1987 já jsem tam byla také kolem 10 dní a ještě dneska jsem na neschopence, ale v pondělí po měsíci a půl do práce. Sice ještě píchám flexiparin, ale už jen jednou denně což je v pohodě.
To máte také pěknou zásobičku mrazáčků. Tak zítra samé dobré zprávy :palec: třeba nám KET vyjde podobně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
3.5.13 06:36

Medmenko me uz diky te nemocenske sef neprodlouzil smlouvu tudiz jsem ted od kvetna bez prace :( ale tak vzhuru za mimi snazim se verit v kety ;)ze vyjde alespon 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
3.5.13 09:31

@Baby1987 ne ne nezbylo nám nic a dávali nám dvě embryjka :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
3.5.13 09:32

Baby1987 s prací je to v dnešní době na prd, ale tohle je teď důležitější když už jsi se do toho pustila. :pankac: Ketík vyjde musí už aby jsme si vyměňovali těhotenské dojmy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí