Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jana6 to snad nemyslíš vážně, že Tě vyhodili kvůli tomu, že chceš dítě? To Ti na psychice asi moc nepřidalo. Držím moc, moc palečky, ať to tentokrát vyjde.
@strach mě to v týhle době ani nepřekvapuje
já tobě taky určitě dej vědět, a kdyby jsi šla na ket tak kdy?
Jana6 spíše zvažuji variantu jít ještě jednou na ivf někdy koncem roku a potom kdyžtek na ket. Co jsem si četla, tak ty KETy mají ještě menší úspěšnost. Kolikrat jsi byla na KET ty?
@strach ani jednou mám to v pipisku mám genetickou vadu takže jsme neměli moc štěstí ![]()
Jana6 ja od stimulky taky byla na nemocenske a sefovi se nemocenska nelibi zvlast kdyz vi proc jsem na ni takze jsem na tom stejne jak ty
ted od kvetna bez prace na nemocenske
ale to mimi az se zadari mi za to stoji snad se jeden z ketu povede
drzim palecky nam vsem
@Baby1987 přesně tak mimi z ato stojí, dali jsme se na boj tak to nesmíme vzdávat
![]()
Jana6 kolik jsi mela vajicek a mate i zamrazene? kolik mas vlozene zpet?
Holky, chci vás podpořit. Nám první pokus IVF nevyšel.. pořádně jsme to obrečeli (menses jsem dostala na štědrý den). Ale v dubnu jsem byla na prvním KETu, vložili mi dvě embrya a povedlo se! Takže určitě se KETu nebojte a šance je fakt vysoká.
Verifikation snazime se stejnou dobu o mimi
tak snad nam ket taky uz vynde se dozvim zitra co se bude dit co mi dr rekne dik za nadeji ![]()
Ahoj holky, tak dneska jsem byla na kontrole v CARU ohss už je konečně pryč jen vaječníky ještě zvětšené a nějaká cysta, tak jsem dostala pigáro agolutinu a čekání na ms a hurá příprava na KET. ![]()
Medmenko je mi lito ze si taky byla v nemocnici s ohssja tam byla 8dni na kapakach
taky uz cekam kdy pujdu na ket snad se zitra dozvim a gratuluji k 18mrazackum my mame 16 ![]()
Baby1987 já jsem tam byla také kolem 10 dní a ještě dneska jsem na neschopence, ale v pondělí po měsíci a půl do práce. Sice ještě píchám flexiparin, ale už jen jednou denně což je v pohodě.
To máte také pěknou zásobičku mrazáčků. Tak zítra samé dobré zprávy
třeba nám KET vyjde podobně ![]()
Medmenko me uz diky te nemocenske sef neprodlouzil smlouvu tudiz jsem ted od kvetna bez prace
ale tak vzhuru za mimi snazim se verit v kety
ze vyjde alespon 1
Baby1987 s prací je to v dnešní době na prd, ale tohle je teď důležitější když už jsi se do toho pustila.
Ketík vyjde musí už aby jsme si vyměňovali těhotenské dojmy ![]()