Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak stále čekám na ms a pořád nic, už se to zase začíná hrozně táhnout ![]()
@Jana6 to si nemyslím, ale bylo by to super.
Počkám do úterý a když potvora nedorazí, tak půjdu asi na druhou vyvolávačku ![]()
Asi to mám po ohss pěkně rozhozené.
Ja to dostala docela rychle po ohss kdyz me 17.4.pustily z nemocnice jsem hned 18.4.dostala a to jsem byla na opu 8.4.drzim palce at ji mas brzo ale taky to mam rozhozene ted jsem to mela mit az 19.5.a uz od vcera spinim a dnes uz to mam o vic jak tyden driv
@Jana6 tak já se testnu, ale musím si ho zajet koupit nemám doma žádný.
To by byla bomba kdyby to vyšlo, ale moc tomu nevěřím ![]()
@Baby1987 já jsem to také dostala když mě pouštěli s nemocnice, ale teď už mám víc jak 14 dní zpoždění i po té vyvolávačce tak uvidíme.
@medmenka to víš že jo zkus to, pak se nebudeš nervovat zbytečně
a dej vědět budu držet pěstičky ![]()
Ahoj holky, tak dneska mrcha dorazila konečně
zítra začínám zobat estrofem. Manža s toho moc nadšený není
přečetl si příbalový leták u těch hormonů a hned začat brblat že to o měsíc odložíme, že ještě nejsem pořádně v pohodě po ohss a už zase do sebe začnu cpát hormony. Já chápu že se bojí, ale proboha doktoři snad vědí co dělají. Jsem s toho pěkně otrávená. ![]()
Co si o tom myslíte? Jít do toho, nebo počkat ještě měsíc? ![]()
@medmenka musíš jednat podle toho jak se cítíš ty, do tebe nikdo nevidí, ani manža, ale ani doktoři…takže je to oprav du jen na tobě to rozhodnutí, bud jsi po psycho a i po zdrav strance v pohodě a jdi do toho nebo se necítíš a tak poočkej
takhle bych jednala já ![]()
Medmenka souhlasím s Jana6 a držím pěsti. jinak děkuju Jana6 snad vše konečně dobře dopadne ![]()
@Jana6 @Marsí motýl tak já si myslím že jsem docela v pohodě, sice si pořád musím píchat flexiparin, ale jinak asi v pohodě. Po té psychické stránce je to jak kdy. Zítra si asi zajdu k praktické doktorce a nechám si udělat odběry a prodiskutuji to sní to je nezávislá osoba. Já bych do toho šla i když po zkušenostech mám taky trochu strach. ![]()