IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
15.5.13 12:56

@medmenka prostě musí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
15.5.13 12:57

@Baby1987 děkuju já tobě taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
15.5.13 14:35

@hanyy jé,tak to jsme skoro stejně ;) To čekání je nejhorší, aspoň pro mě…Kolik sis nechala dát a kam chodíš do CARu? Kdy se chystáš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
21.5.13 11:12

Ahoj holky, jak jste dostaly druhou MS po nevydařeném IVF? Měly jste to nějak rozházené nebo se vám to vrátilo na normální počet??
Díky za info

• Citovat
  • Upravit
964
21.5.13 17:16

@popina já to měla rozhozené o týden déle :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
21.5.13 19:34

Popi ja to dostala asi o 9dni driv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
21.5.13 19:45

@popina já jsem to dostala cca o týden později a bylo to takové nijaké. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
21.5.13 21:23

Tak to se mám na co těšit. První MS po ivf jsem měla naprosto presnou, tak uvidim jak teď to bude

• Citovat
  • Upravit
1358
21.5.13 21:55

@popina ja prvni MS presnou na hodinu, druhou o 9 dni pozdeji, treti o pet dni pozdeji a misto obvyklych 3-4dni trva 7 :? Samozrejme ze pokazde ve me byla nadeje, ze se stal zazrak a jsem tehu, takze zase nervy jako prase :? testy samozrejme neukazaly nic…zitra se chci objednat na 2.IVF, takze to vyjde na prelom cervna-cervence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
22.5.13 08:25

@majorka děkuji moc za rady. včera se mi zdálo, že jsem víc podrážděná než obvykle. Źe by přicházel PMS??

• Citovat
  • Upravit
728
22.5.13 08:43

@majorka

je tak to jsme na tom podobně též jdu na 2 IVF přelom 06/07 ted čekám na výsledky genetiky kajm mě raději dr poslal protože při 1 ivf nedošlo k ET - zastava vývoje embryi tak snad ted už nam to vyjde:-)kam chodiš? já do Iscare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
22.5.13 16:02

@snažilka27 mě na genetiku vůbec neposlali :( a to u nás také k ET nedošlo :((( ze 7 vajíček oplodněny jen 2, jedno zastavilo vývoj po pár hodinách, druhé se přestalo vyvíjet 2 den. S tím oplodněním si hlavu nedělám, tentokráte budeme chtít ICSI, ale s tím vývojem…přemýšlím, jestli si tu genetiku ještě nevyžádám nebo se prostě alespoň zeptám, PROČ mě tam neposlali…já chodím k Apolináři. Je to tam fajn, ale právě o co si neřekneš, to sami moc nenabízejí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
22.5.13 19:59

@majorka to se divím, že tě tam neposlali. Mě to říkal už před 1.IVF, že kdyby se to nepovedlo, tak uděláme další testy.

JInak jsem dnes 1.DC. Tak alespoň mrcha přišla na den přesně. Hezky po 28 dnech. Jo a 18.6. jdeme na imunologii a genetiku k profesorce Ulčové- Gallové. huráá

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
23.5.13 07:27

@popina tak já už jsem 41 DC a MS nikde tak ti to docela závidím :-)
Jinak 6.6. jdeme konzultovat výsledky na imuno, a moc se těím a doufám že něco najdou :-)

• Citovat
  • Upravit
728
23.5.13 07:45

@majorka
no mě taky dr puvodne ted na genetiku nechtěl poslat ale ja se ho nenapadne zeptala kdy se dela genetika a on mi rekl ye vetsinou až po min 2 neuspeších ale řekl že me tam pošle že je to dobrý nápad mi ISCI měli už ted sice manžel dobre spermio ale řekl pro jistotu když už do toho jdeme ted mi navrhuje to druhe PSCI teda nevim jestli píšu dobře:-)a řekli ti možný důvod zástavy vývoje embrii? mě moc ne jen mi sr. řekl že to muže být chyba bud vajička nebo embrya nebo prostě jen jen „smula“ tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí