Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LuciTau jasne:) zatim se opatruj…chodis taky do Gennetu Letna ze? Ja az se vykuryruju, tak se budu chystat na 2.IVF, uz aby to bylo ![]()
Medmenko jakk se citis? ja furt stejne vubec zadne naznaky neceho ze by se neco delo
@Baby1987 hele nic závratného, jen mě trochu bolí v podbříšku a dneska se k tomu ještě přidali křeče do nohou tak si myslim že je to asi jasné.
A co ty kdy budeš testovat? Vydržíš to 14 dní nebo si uděláš testík dříve. Já bych ještě chtěla počkat ale už mám cukání si zajít koupit do lékárny testíky.
Medmenko ja test doma mam nutkani zatim ho udelat nemam zkusim vydrzet me nic neboli jsem jen unavena ale to furt vzdyt taky tech prasku beru dost a urco musi s telem neco malo udelat ![]()
Medmenka Baby1987 neztrácejte hlavu, mě bolelo pořád hrozně břicho, jak kdyby každou chvíli měla přijít menstruace a podívejte, máme dvě fazolky
. Opatrujte se, držím pěsti a dej vědět ![]()
@Baby1987 co všechno baštíš za prášky? A jsi doma na neschopence nebo chodíš do práce? A šetříš se nějak?
Jsem doma v praci mi neprodlouzily smlouvu ze chcu mimi takze na PN a beru divinu, prednison, ultros, tehu vitamin, horcik no 12tab denne mazec a setrit nevim no urco furt jen nesedim to neumim a venku toho moc delat nejde
@Baby1987 tak to jsi teda taky feťula
Já baštim 6 utrošů denně a 3×1 estrofem a kyselinu listovou. Stále si musim píchat flexiparin. Také nesedim na zadku, dneska jsme jeli stěhovat švagrovou do večera bude mít barák pod vodou. Úplně nový barák
je to hnus.
Ahoj holky, děkujeme za držení palečků. Máme 1,5 cm a srdíčka miminkům bijou jak o závod. Tak ještě dva týdna a můžu si oddechnout, teda aspoň z části.
Pro jistotu mě začalo bolet v krku, tak doufám, že to vyležím ![]()
@popina ahojky tak my byli včera na konzultaci na imunologii, a máme vše v naporstém pořádku jen já malinko štítnou žlázu
takže proč se nepovedli 2 IVF nevíme ![]()