IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
popina
23.5.13 08:12
@LuciTau píše:
@popina tak já už jsem 41 DC a MS nikde tak ti to docela závidím :-)
Jinak 6.6. jdeme konzultovat výsledky na imuno, a moc se těím a doufám že něco najdou :-)

tybláho. to je doba. To mě moc mrzí. Pořád si tak říkám, že když mi to takhle přesně funguje, tak snad nebude nikde chyba :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1358
23.5.13 09:09

@snažilka27 přítel má taky dobré spermio, takže jsme ICSI neměli, ale příště už ho prý udělají. Důvod proč se vývoj zastavil mi neřekli, stejně jako tobě - buď chyba vajíčka nebo jen „smůla“ :nevim: No já tam dneska raději ještě zavolám, proč mě na tu genetiku taky už nepošlou teď…to bych raději IVF ještě o měsíc odložila než do toho jít s pocitem, že se pro úspěch neudělalo všechno! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
23.5.13 09:25

@majorka taky bych tam raději zavolala a zeptala se. Jak říkáš, lepší mít všechny testy hotové než se půjde na další IVF

• Citovat
  • Upravit
1116
23.5.13 09:31

Majorko kolik jsi mela vajicek a cim si stimulovala? my mame spermiogram pry super dr byl nadsen a zbytek vysledku je pry taky ok a i tak jsme sly do ivf s icsi :) tak snad z nich neco i bude protoze k et nedoslo diky ohss takze me ceka ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
23.5.13 09:33

@Baby1987 ahojky, kdy jdeš na KET? Už teď někdy ne?

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
23.5.13 10:47

@popina ona může být chyba ve vás dohromady, a myslím že je lepší, kdž se neco najde než když se nic nenajde a stále se nedaří :-)

• Citovat
  • Upravit
popina
23.5.13 12:10
@LuciTau píše:
@popina ona může být chyba ve vás dohromady, a myslím že je lepší, kdž se neco najde než když se nic nenajde a stále se nedaří :-)

já bych raději, aby nic nenašli. Pak to léčení trvá další čas…Třeba není problém nikde a jen prostě nenastal ještě ten správný čas. Přírodu někdy prostě nepřečůráš :-)

• Citovat
  • Upravit
728
23.5.13 12:32

Jo majorko ta genetika trvá asi 3 týdny což není moc jinak tky mi dr řikal že mohlo být třeba spatná reakce na stimulaci měla jsem menopur a pouze 2 vajíčka a ted nevim co mi dá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
23.5.13 13:07

@popina mám známou která je i s amnželem v pořádku a mají za sebou 8 IVF a ani jednou se to nepovedlo, proto raději at mi nasadí prednison gum sex a pak at se dočkám, než bez příčiny nebýt těhotná, taky nemusí nastat správný čas nikdy :roll:

• Citovat
  • Upravit
1358
23.5.13 14:43
@snažilka27 píše:
Jo majorko ta genetika trvá asi 3 týdny což není moc jinak tky mi dr řikal že mohlo být třeba spatná reakce na stimulaci měla jsem menopur a pouze 2 vajíčka a ted nevim co mi dá…

Já si vždycky říkala, že si budu pamatovat do konce života, čím jsem stimulovala, ale světe div se, po dvou měsících nemám tucha :mrgreen: nicméně byl to dlouhý protokol, reagovala jsem prý dle učebnice. Tak říkala MuDr., že teď mi dají krátký protokol a jiné hormony, aby ze mě vytlačili víc těch vajíček a byla větší šance, že se chytí a k tomu ICSI, ikdyž partner ho při IVF měl nejlepší ze všech dosavadních testů.
Já byla na všech testech kromě té genetiky, imuno taky bylo v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
23.5.13 14:50

Tak příští týden jdu do CARu a poradit se jestli bude genetika nebo ne. Nicméně, když bychom se na ní domluvili, tak zas nestihneme do prázdnin 2.IVF, jelikož náš CAR od poloviny července do konce srpna nestimuluje a neodebírá vajíčka :( Chápete to???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
23.5.13 15:38

Teda to je zvláštní že přes prázdniny nestimuluji tak se zkus s nima poradit a třeba by stálo za to ještěš ted v červnu další pokus zkusit bez genetiky protože dr. mi říkal že to že k ET nedošlo neznamená hned že bych měla gen. problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
23.5.13 22:13

Objednala jsem se na pristi tyden na konzultaci, proberu to s Mudr a uvidime. Bohuzel kdyz to nestihneme se stimulkou do prazdnin, tak netusim kdy by to slo priste, protoze na podzim kvuli praci nebudu moc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
24.5.13 07:39

@majorka
tak uvidíš..jo to chápu ja to taky kvuli praci moc nrzvládám a musim si furt neco vymyslet praci o tom nevi ted v cervnu mám shodou okolnosti dovcu takže to bude snad dobrý.. já budu 4.6. mít výsledky tak jdem s manželem tam a hned 6.6. jdu kvuli stimulaxi teda pokud bude vse ok teda doufam snad nebudu mit takovou smulu stačí tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.13 09:50

Ahoj všem, tak jsem byla včera na prvním ultrazvuku. Měla jsem strach po minulých zkušenostech, ale zatím dobrý :) už máme i :srdce: tedy dvě, oni se chytly obě miminka, tak to bude mazec :D. Držte nám pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí