Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@snažilka27 přítel má taky dobré spermio, takže jsme ICSI neměli, ale příště už ho prý udělají. Důvod proč se vývoj zastavil mi neřekli, stejně jako tobě - buď chyba vajíčka nebo jen „smůla“
No já tam dneska raději ještě zavolám, proč mě na tu genetiku taky už nepošlou teď…to bych raději IVF ještě o měsíc odložila než do toho jít s pocitem, že se pro úspěch neudělalo všechno! ![]()
@majorka taky bych tam raději zavolala a zeptala se. Jak říkáš, lepší mít všechny testy hotové než se půjde na další IVF
Majorko kolik jsi mela vajicek a cim si stimulovala? my mame spermiogram pry super dr byl nadsen a zbytek vysledku je pry taky ok a i tak jsme sly do ivf s icsi
tak snad z nich neco i bude protoze k et nedoslo diky ohss takze me ceka ket
@popina ona může být chyba ve vás dohromady, a myslím že je lepší, kdž se neco najde než když se nic nenajde a stále se nedaří ![]()
@LuciTau píše:
@popina ona může být chyba ve vás dohromady, a myslím že je lepší, kdž se neco najde než když se nic nenajde a stále se nedaří
já bych raději, aby nic nenašli. Pak to léčení trvá další čas…Třeba není problém nikde a jen prostě nenastal ještě ten správný čas. Přírodu někdy prostě nepřečůráš ![]()
Jo majorko ta genetika trvá asi 3 týdny což není moc jinak tky mi dr řikal že mohlo být třeba spatná reakce na stimulaci měla jsem menopur a pouze 2 vajíčka a ted nevim co mi dá…
@popina mám známou která je i s amnželem v pořádku a mají za sebou 8 IVF a ani jednou se to nepovedlo, proto raději at mi nasadí prednison gum sex a pak at se dočkám, než bez příčiny nebýt těhotná, taky nemusí nastat správný čas nikdy ![]()
@snažilka27 píše:
Jo majorko ta genetika trvá asi 3 týdny což není moc jinak tky mi dr řikal že mohlo být třeba spatná reakce na stimulaci měla jsem menopur a pouze 2 vajíčka a ted nevim co mi dá…
Já si vždycky říkala, že si budu pamatovat do konce života, čím jsem stimulovala, ale světe div se, po dvou měsících nemám tucha
nicméně byl to dlouhý protokol, reagovala jsem prý dle učebnice. Tak říkala MuDr., že teď mi dají krátký protokol a jiné hormony, aby ze mě vytlačili víc těch vajíček a byla větší šance, že se chytí a k tomu ICSI, ikdyž partner ho při IVF měl nejlepší ze všech dosavadních testů.
Já byla na všech testech kromě té genetiky, imuno taky bylo v poho.
Tak příští týden jdu do CARu a poradit se jestli bude genetika nebo ne. Nicméně, když bychom se na ní domluvili, tak zas nestihneme do prázdnin 2.IVF, jelikož náš CAR od poloviny července do konce srpna nestimuluje a neodebírá vajíčka
Chápete to???
Teda to je zvláštní že přes prázdniny nestimuluji tak se zkus s nima poradit a třeba by stálo za to ještěš ted v červnu další pokus zkusit bez genetiky protože dr. mi říkal že to že k ET nedošlo neznamená hned že bych měla gen. problém
Objednala jsem se na pristi tyden na konzultaci, proberu to s Mudr a uvidime. Bohuzel kdyz to nestihneme se stimulkou do prazdnin, tak netusim kdy by to slo priste, protoze na podzim kvuli praci nebudu moc ![]()
@majorka
tak uvidíš..jo to chápu ja to taky kvuli praci moc nrzvládám a musim si furt neco vymyslet praci o tom nevi ted v cervnu mám shodou okolnosti dovcu takže to bude snad dobrý.. já budu 4.6. mít výsledky tak jdem s manželem tam a hned 6.6. jdu kvuli stimulaxi teda pokud bude vse ok teda doufam snad nebudu mit takovou smulu stačí tohle…
Ahoj všem, tak jsem byla včera na prvním ultrazvuku. Měla jsem strach po minulých zkušenostech, ale zatím dobrý
už máme i
tedy dvě, oni se chytly obě miminka, tak to bude mazec
. Držte nám pěsti.
tybláho. to je doba. To mě moc mrzí. Pořád si tak říkám, že když mi to takhle přesně funguje, tak snad nebude nikde chyba