Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holčiny moje moc děkuju, vám samozřejmně přeji mooooooooooooooc štěstíčka ať vše dopadne dobře…no a já se budu pomalu připravovat na dárkyni
@Baby1987 já jsem od soboty po ET, mám vložená 2 embrya a čekám…
Maraido drzim palce holky jak velka je sance u rozmrazeni prvojader jejich kultivace a nasledneho transferu???
Maraida tak odpočívej, nech se rozmazlovat a za 14 dní přeji // ![]()
@maraida přeju ti aby jsi tam našla za 14 dní ty // vytoužené ![]()
Ahoj holky, tak jsem se rozhodla že do toho půjdu, moc tomu věřím a doufám, že se zadaří
musí.
@Jana6 moc ti děkuji aspoň někdo mě podporuje
doma se nadšení moc nekoná ![]()
Medmenko u nas pritel i mi rodice v to veri ja nevim spis doufam ze to vyjde trochu me vydesilo ze prvojadra se spatne rozmrazuji a ze je jich malo vhodnych k transferu
kdy jdes do car a na ket uz vis? jani a vy jeste mate mrazacky???
@Baby1987 Do CARU jdu 23.5. tam by mi měla doktorka říct kdy zhruba bude KET. Já mám také z velké části prvojádra a dvě dávky blastocysty. Také mám velké obavy jak zvládnou rozmražení, ale musím jim věřit nic jiného asi nezbývá. Doufám že mě v tom nenechají.
@medmenka nenervuj se z toho zaltíčko, jde o to jak se cítíš ty, vysvětli doma at tě radši podpoří než aby tě nervoval…
![]()
@Baby1987 ne ne já mám špatnou genetiku tak nám zbyli jen dvě a to asi jen díky tomu že jsem to riskla bzez sond…tedy bez pgd… ![]()
@maraida
![]()
JInak holky za chvíli jedu na krev, do gennetu, a od včera od večera nekrámuju tak nevím ![]()
Jani budu drzet palce a medmenko to jdem do caru skoro stejne ja jsem do sveho objednana 24.5. A pokud budu utz ok bude se asi rozmrazovat my mame jen prvojadra tak musim verit v ne