IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
6.5.13 17:37

@maraida to je paráda :-) at hezky všechny drží a v sobotu už je budeš mít u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.13 20:28

Jana6 prsa mám nateklá a bolí, břicho mě pobolívá někdy míň, někdy víc. Zítra udělám test jestli bude čárka silnější. Snad jo. Opatŕuj se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.13 20:28

Jana6 prsa mám nateklá a bolí, břicho mě pobolívá někdy míň, někdy víc. Zítra udělám test jestli bude čárka silnější. Snad jo. Opatŕuj se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.13 20:30

Maraida, držím pěsti, co nosí štěstí ať máš zítra samé dobré zprávy. Já udělám test zítra, snad bude silnější čárka. To víš, tak se mi ty srachy honí hlavou. Opatruj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
6.5.13 21:55

Holky drzim vam vsem palce a zavidim ze uz to mate za sebou a uz cekate i kdyz to je ta horsi cast me ceka jeste cast nervu z rozmrazovani a kultivace ale prvne ms a leky k stimulaci pred ketem a pak tech dlouhych tech dlouhych 14dni co vas ted a maraido neboj urco se oplodni a budes je mit v brise urco driv jak ja ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
6.5.13 22:13

@Baby1987 tak to jsme na tom stejně ;) Kdy ti má dorazit ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
7.5.13 07:20

Kolem 19.5.si jestte pockam na mimisky do briska :( az dojde ms tak 15dni tabletky pak kontroni utz pak se bude rizmrazovat a brat ultrogestan a co ty jak se citis a na kdy se vidi ket u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
7.5.13 08:30

@Marsí motýl jak starý ti aváděli embryjka? já si dělala test dneska a je tam dušík a jsem 7 den…tak taky nevím, zatím se neraduju ale opravdu opravdu opravdu doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.13 10:06

Jana6 dvoudenní čtyčbuněčná :). Dneska jsem dělala test znova a čárka je pořád stejná :nevim:. Doufám, že je to tím, že test dělám o 4 dny dřív než mám. Taky moc moc doufám. Snad se všechny dočkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
7.5.13 10:12

@Marsí motýl a je to stejný test? a kolikátku máš? já setestovala mamatestem10… zkus zase zítra, taky mi nicjiného nezbývá musíme holt čekat, ale strašně doufám že nám to vyjde :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.13 10:25

Jana6 v neděli jsem měla jiný test. Včera už ten Mamatest a dnes taky Mamatest. Zkusím to zítra a uvidím, stejně nemůžeme dělat nic, než jak píšeš, čekat. V pátek jdu na krev, tak tam se to asi rozsekne. Musíme věřit a pozitivně myslet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
7.5.13 10:35

@Marsí motýl já jduna krev až 14…to je pravda ale to čekání je fakt šílený :-) no stejně si neoddychneme minimálně do porodu :-D a pak už vůbec ne…vlastně se budeme bát pořád co :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.5.13 18:35

@Baby1987 Tak to budeme mít opravdu kousek od sebe ;)
já jsem před týdnem ve čtvrtek dostala injekci agolutinu tak bych snad do soboty měla dostat ms. Od druhého dne začnu zobat estrofem 3×1 a pak 12 den na kontrolu to se dozvím kdy mimi rozmrazí a na kdy se naplánuje KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
7.5.13 18:53

Tak to je u sebe budes mit driv jak ja a ja teprv mozna 19-20.5.ms od 1.dc divinu a15.dc utz a podle nej budem rozmrazovat uz vis kolik budou vymrazovat a kolik chcete zavadet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.5.13 19:01

@Baby1987 ono hlavně záleží kdy mrcha dorazí, kolikrát i po vyvolávačce nic. Kolik budou rozmražovat nevím. Chtěla bych si nechat zavést asi jedno, ale ještě nejsem úplně na 100% rozhodnutá. A jak u vás kolik mimísků probudí a kolik do bříška půjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí