Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dekuju jsi hodná. pořád ještě věřím, ale další den pryč a další test bez druhý čárky-ani náznak ![]()
Ahoj holky byla jsem tady ze začátku tak jen jdu oznámit že už v sobě od úterý mám dvě bublinky, ale bolí mě břicho, tak doufám že to je uhnizdování
bolí mě i bradavky na dotek ale to mě bolelo i po hormonech ![]()
Tak zitra jdu do caru jsem zvedava co mi po tom ohss rekne
Dam vedet mozna uz mi rekne neco ohledne ketu ![]()
Ahoj holky,
my byli v dubnu na 1.ivf a nic…jsem z toho opravdu hodne vyrizena a hledam silu se postavit opet na nohy. Je tady nekdo na tom stejne?
@strach ahoj jrestli tě to potěí tak já jsem ted na 3IVF po transferu, ale pořád věřím…věř že se to povedew, první ivf vyjde opravdu jenom málo komu :_) ![]()
Strach ja mela mit et v dubnu a bohuzel jsem 2dny po opu skoncila v nemocnici a vse se diky hyperstimulaku posunulo takze taky nic ale zkousim verit v kety neboj jednou to vyjde mate nejake mrazacky???
Máme 3, ale jsou ve vyssim stadiu vývoje a vypadá to, že se asi budou rozpadávat, ale uvidíme.
@strach transfer byl v úterý takže dneska druhý den :_)moc děkuji i já tobě držím pěsti v dalším boji ![]()
Jana 6 jsi doma a nebo chodiš do práce? Já šla hned druhý den do práce a teď mě to mrzí. Příště budu asi raději doma.
@strach jsem doma ale to už jsem dlouho z práce mě vyhodili jak se dozvěděli že jezdím do Gennetu
ale oni doporučují jen neležet i v carech, jen nedělat nic zátěžového ![]()
@strach příště se určitě zadaří. neztrácej naději a bojuj dál
miminko za to určitě stojí ![]()