Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@strach píše:
Ahoj holky,
my byli v dubnu na 1.ivf a nic…jsem z toho opravdu hodne vyrizena a hledam silu se postavit opet na nohy. Je tady nekdo na tom stejne?
Snazilka27 to je mi lito, tak budeme bojovat spolecne. Ty embryjka co jsi mela ti ani nezavedli? KOlik ti odebrali vajicek? Kam chodis do CAR?
@strach chodim do iscare, odebrali mi pouze 2 vajicka mela jsem menopur ale nejak jsem asi moc nereagovala a ET nakonec nebzl pry se zastavil vyvoj a asi to nemelo smysl je zavadet ale uplne tomu nerozumim musim se na to vse optat a v cervnu bzch chtela jit znovu teda jestli to pujde
@snažilka27 pokud se zastaví vývoj znamená to že odumřou, prosě se přeestanou vyvýjet ![]()
Tak jsem nevydržela a udělala si testík. Druhá čárečka úplně slaboučká, ale je tam. A to je to 8.den po ET, tak mám se radovat, nemám
.Zítra zkusím druhý test. Držze pěsti ![]()
@Marsí motýl to vypadá nadějně
Tak ať čárka pěkně sílí ![]()
Já mám dnes OPU, tak jsem tu už jak na trní, nemůžu spát…
@maraida držím pěstičky at je dobrá uroda, a hlavně důležitá je kvalita ne kvantita tak at jsou kvalitní
![]()
@Marsí motýl a jak ti je? já jsem 6tý den dneska a bolí mě prsa a břicho jako na ms pořád…
@Baby1987 děkuju…doufám v to
V minulém nepodařenem mě neboleli tak doufám že to je příznak ![]()
Verim ze jo doufam ze i u me ket dopadne dobre cekam na ms a mrazacci se pak rozmrazi v poradku a preziji do blastocysty jak rikal dr ![]()
@Jana6 @Baby1987 díky holky ![]()
Mám 5 zralých vajíček
Zítra mi budou volat kolik se jich oplodnilo a asi v sobotu bude ET.