IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
166
1.3.13 14:47

@Andrej29 tak tak i u mě prvotní nadšení opadlo a teď převládá strach a takový pocit, že už nikomu nevěřím. Nevím, nemám do toho 2.pokusu ten stejný elán jako poprvé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
1.3.13 15:04

@Camiben ach jo, je to trápení, ale 7 buněčné jsou už hezké, to byvyjít mohlo, když to vyšlo poprvé. Doktora bych se ale zeptala, třeba ať ti navíší dávky utrogestanu aspoň do toho 12.týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
1.3.13 15:33

@Lenao No snad s doktorem něco vymyslíme. On byl z toho sám takový špatný. Musím věřit, že to dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
1.3.13 16:22

@Camiben I můj doktor z CARU z toho byl špatný, když jsem mu volala, co se stalo :(. Měli jste PICSI, když máte špatné spermie? My jsme na tom taky bídně, tak když nám to doporučili, neváhali jsme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
1.3.13 16:34

@Andrej29 Měli jsme jen ICSI. Ale embryoložka nám řekla, že se z těch špatných pokusí vybrat ty nejlepší…tak nevím, jakým způsobem je vybírala. Byli jsme moc překvapený, že má přítel spermiogram ještě horší než měl dva měsíce před tím…a to byl po operaci slepáku a jel tam ještě se stehama v břiše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
1.3.13 17:20

@Camiben Tak příště bych PICSI určitě zvolila… Ale doufám, že žádný příště nebude, když máte mrazáčky a dopadne to s nima :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
1.3.13 17:25

@Andrej29 Pravda…snad příště už nebude, ale kdyby náhodou, tak to riziko budu chtít co nejvíc zmenšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
1.3.13 20:39

@Camiben to je mi moc líto, co se stalo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
1.3.13 20:43

@Andrej29 koukám,že jsi měla PGD? Můžu se zeptat kolik jste za něj dopláceli? A bylo IVF s ním úspěšné?

Holky, já se posledního pokusu vyloženě bojím :oops: Bojím se toho, že to nevyjde a budu v háji. Taky přemýšlím jestli třeba nemám změnit CAR, ale tady mě už zase znají…Dobrá centra jsou prý v Brně, ale dojíždět tam přes 200km :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
1.3.13 21:42

@maraida Nedopláceli jsme nic, protože to v prosinci měla VZP v akci, tak nám nabídli, aniž bychom měli špatnou genetiku, jestli to nechceme udělat.. Proč toho nevyužít.. No a jestli bylo úspěšné? Jak se to vezme, těhotná jsem byla, ale jen 8 týdnů :,( Takže revize a teď snad v dubnu KET našeho jediného mrazáčka, ale je taky vyšetřený, tak snad to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
1.3.13 21:43

@maraida já jezdím do Brna, ale nemáme to daleko, nějakejch cca 65 km, takže se to dá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
1.3.13 21:44

@maraida Děkuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.3.13 16:09

@maraida také jsem se pustila do posledního pokusu. Druhé IVF nám s morulkou nevyšlo a ani následné KET. Doktorka v Caru mi dala zase dlouhý protokol. Teď si začnu stříkat do nosu Synarel. Je fakt, že jsme také uvažovali nad jiným Carem, ale také se mi nechtělo dojíždět na zákroky tak daleko. Poprvé nám to vyšlo a podruhé né a také si říkám, že nás tady už znají a proto to nechceme měnit. Uvidíme, no… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.3.13 16:11

@Lenao mě doktorka na kontrole řekla, že když nevyjde IVF tak pro lepší pocit posílají pacientky na laparo…takže to mám za sebou a u toho prý dělají i hysteroskopii a tam bylo naštěstí vše v pořádku. Nevím, mě vždycky nabídli jen dlouhý protokol…tak si říkám, že aspoň budu mít víc vajíček než-li u krátkého protokolu. Uvidíme…zatím jsem vyfasovala Synarel a zachvilku vyfasuju injekce… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
2.3.13 16:21

@Header a do jakého CARu chodíš?
Ono s těmi vajíčky u dlouhého protokolu to taky není tak jasné. Já měla dlouhý a vajíčka jen 2 :( Teď mi ho změní na krátký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí