IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
28.2.13 08:06

@Andrej29 jj mě taky doktorka říkala že záleží na kvalitě ne na kvantitěm, ale já jich potřebuju hodně aby bylo z čeho vybírat, ono je to s PGD špatný :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
28.2.13 11:37

Ach jo holky, proč je ta cesta k tomu mimiču tak dlouhá a těžká, když si ho tak moc přejeme, není to spravedlivý :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
28.2.13 15:24

@Header my měli taky málo vajíček, jen 7 a z toho jich použili 5 a na zavedení zbyly 2 morulky. Manžel má hoooodně špatný spermiogram, tak jsme zkusili picsi, AH, i PK, a stejně z toho nebylo nic. Tak nevím, co je špatně. Takže vám se narodila taková holčička bojovnice :lol: to je super. A co u vás vyzkouší teď navíc? Nebo spíš co vám doporučili jako další metodu, aby se zjistilo, proč se vždycky přestanou vyvíjet? :,( Doteď mě mrzí, že jsme si ty 2 nechali zavést, že jsme nepočkali ještě třeba 1 den, třeba by se přestaly vyvíjet už u nich ve zkumajdě a tudíž by se celý pokus stornoval. Ale když mi se tak těšili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
1.3.13 13:25

@Lenao To první IVF bylo asi nejlepší, protože člověk nevěděli do čeho jdeme…u prvního jsme měli ICSI (PICSI ještě nebylo v nabídce)a AH na PK nedošlo. U druhého IVF bylo PICSI, AH, PK a nic… Teď mám zase naplánovaný dlouhý protokol a začnu se Synarelem. Jinak mi po nevydařeném druhín IVF dělali laparo a vše vpořádku, takže chyba je bohužel jen u manžela. Máme to stejné jako vy…málo spermií. A vám doporučili jakou metodu? Známá se snažila s manželem šest let o miminko a měli za sebou inseminaci, ivf a nakonec se jim zadařilo miminko přirozenou cestou - což je také krásné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
1.3.13 14:20

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Za začátku ledna jsem prošla prvním IVF a i když se zadařilo, tak mi doktor v 9tt oznámil, že jde o zamlklé těhotenství. Minulý týden jsem měla jít na revizi, ale doktor mi dal možnost počkat, jestli se tělo nevyčistí samo. Už se to rozjelo a teď čekám až bude po všem, a pokud bude vše v pořádku, tak budem moct začít s přípravou na KET…máme dva mrazáčky. Pokud to půjde dobře, tak by to mohlo být asi nějak v dubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
1.3.13 14:20

@Header Ahoj,nám nedoporučili metodu žádnou, ani to nestihli, protože jsme přešli do jiného centra. Řekli mi, že by chtěli udělat hysteroskopii, mrknout dovnitř a s ledovým klidem nám řekli, že prostě 4.den je pro embrya nejvác kritický a že se asi přestali vyvíjet. Toť vše :( Teď chodím do reprofitu a když jsem ukázala doktorovi závěrečnou zprávu, tak se zděsil, že proč jsem měla dlouhý protokol, že to je v mém případě zbytečné a že ta hysteroskopie je úplně zbytečná. Takže teď budu mít protokol krátký a budu jim věřit, že dělají správně :) Jo, a taky ode dneška papám femibion. Kyselina listová je prý výborná na přípravu, tak to zkusím. U nás přirozená cesta nepřichází v úvahu a myslím, že i ty embryoložky se dost zapotí :lol: až to tam budou vytvářet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
1.3.13 14:24

@Camiben tak to mě opravdu mrzí :,( :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
1.3.13 14:30

@kaczule1 Děkuju moc! Pořád to bolí, ale snažím se na to nemyslet a soustředím se na ty dva zmražené bobíšky a doufám, že nám přinesou štěstí. Mám strach, aby to nedopadlo stejně, ale snad to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
1.3.13 14:34

@Camiben :mavam: vítej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
1.3.13 14:37

@Header moje řeč, já se na IVF strašně těšila (snad i na ty injekce :) ), teď už budu mít jen ze všeho strach :(, i když mě teprve čeká 1. KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
1.3.13 14:40

@Camiben čauky,a v jaké fázi byla embryjka, když se zamrazovala? Neboj, udělají pro to max, aby to vyšlo :) A nebuď smutná, je nás tu spousta, co ani žádný mrazáčky nemáme :( Ty z nás budeš nakonec těhulka první :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
1.3.13 14:40

@Andrej29 Jéé ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
1.3.13 14:44

@Lenao Měla jsem jedno osmibuněčné a tři sedmibuněčná. Dvě mi zavedli a v mrazáčku mám dvě sedmibuněčná. No jsem samozřejmě ráda, že mám nějaká v mrazáku, jen se bojím. Přítel má hodně špatné spermie a na oplodnění tam žádné dobré nebyly, tak museli vybírat z těch horších. Embryoložka říkala, že tam díky tomu bude riziko, že nevydrží do transferu. Přeci jenom se chci zeptat doktora, jestli to nemohlo mít vliv i na to zamlklé těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
1.3.13 14:45

@Camiben to věřím, taky budu mít šílený strach a nejen se ZT ale i s SP, které mám za sebou :,( Těhotenství si hold už asi neužiju :zed: Ale my všechny to dotáhnem do zdárného konce :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
1.3.13 14:47

@kaczule1 Musíme tomu věřit a budou z nás hrdé maminky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí