Neschopenka - psychické důvody
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Mám pocit, že už nezvládám svoje úzkostné stavy a jsem na pokraji sil, psychicky i fyzicky..unavená, bez radosti, bez energie, ve strachu, co se bude dít..
Momentálně jsem ve stavu, kdy nevím, jestli zvládnu jít do práce a nevím, jak tohle řešit..
Přemýšlím o návštěvě obvodní lékařky, ale bojím se, že budu vypadat jako idiot, který chce neschopenku jen tak..a hlavně, co pak říct v práci, nechci vypadat jako cvok, nebo jako simulant
Psychiatrie..tam dostaneš neschopenku bez problémů, pokud je potřeba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Klidně začni u obvodní. I psychiatrická diagnóza je nemoc tak proč jak cvok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mne obvodní zachránila. Napsala antidepresiva, dala na měsíc neschopenku. Týden co týden jsem tam chodila na kontrolu. Než mi zabraly, byla jsem doma. Vrátila jsem se do práce jako úplně jiný člověk. Zachránila mě.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Ahoj, pokud chceš napiš mi sz… resim podobnou situaci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
V praci jim nemusis rikat nic, jen jim sdel, ze budes treba mesic v PN.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jak se dát psychický do pohody a začít žít ?
- Cítím se špatně, psychicky
- Psychické problémy už neviem ako daľej
- Císař z psychických důvodů- KDE?
- Neschopenka- ÚP
- Vystavení neschopenky zpětně
- Napsání neschopenky
Mám pocit, že už nezvládám svoje úzkostné stavy a jsem na pokraji sil, psychicky i fyzicky..unavená, bez radosti, bez energie, ve strachu, co se bude dít..
Momentálně jsem ve stavu, kdy nevím, jestli zvládnu jít do práce a nevím, jak tohle řešit..
Přemýšlím o návštěvě obvodní lékařky, ale bojím se, že budu vypadat jako idiot, který chce neschopenku jen tak..a hlavně, co pak říct v práci, nechci vypadat jako cvok, nebo jako simulant