Neschopenka zpětně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.11.21 17:09

Neschopenka zpetne

Resim takovy problem. Pritel je nemocny, dnes si volal mudr. a ma jit pristi tyden na testy. Jelikoz na me rano take neco zacalo lezt tak sem volala mudr o neschopenku i kvuli tomu kdyby byl pritel nemocny. Jenze ja tam mela dr.do 11 a uz jsem ji nestihla. Ted jsem mela mit pa so a ne nocni. Takze co se da s tim udelat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21499
26.11.21 17:10

Vzít si dovolenou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.21 17:12

@nozu to uz nemam

• Citovat
  • Upravit
168
26.11.21 17:14

Může ti ji vystavit tři dny zpětně. Takže zavolej do práce, že nedorazíš a doktorku si vyřiď zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
26.11.21 17:18

Jakože dnes jsi měla jít na noc? Tak jsi měla hned zavolat do práce, ať ví. Neschopenku ti vystaví praktická v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
26.11.21 17:18
@Conniie píše:
Může ti ji vystavit tři dny zpětně. Takže zavolej do práce, že nedorazíš a doktorku si vyřiď zítra…

Neschopenku si vyridi az v pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.21 17:24

Ano dnes na noc. V pondeli tam budu hned volat. V praci to uz vi. Tak snad nebudou nejaky problemy. O vikendu tam lekar neni.

• Citovat
  • Upravit
64943
26.11.21 17:25
@Conniie píše:
Může ti ji vystavit tři dny zpětně. Takže zavolej do práce, že nedorazíš a doktorku si vyřiď zítra…

zítra si těžko vyřídí doktorku. A sice může tři dny zpětně, ne vždy to ale dělají. Známý má ted zkušenost, že mu to odmítla. Přitom čekal doma na výsledek testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.21 17:32

@vokishka tak ja mam lekarku v pohode, nikdy jsem nemela problem.

• Citovat
  • Upravit
168
26.11.21 21:27

@cecetka @vokishka Nedošlo mi, že je pátek :lol: jen radím podle toho, jak postupují moji zaměstnanci. Já neschopenku nikdy nepotřebovala, tak vlastní zkušenost, bohužel, nemohu sdílet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat