Neschopenka zpětně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Může ti ji vystavit tři dny zpětně. Takže zavolej do práce, že nedorazíš a doktorku si vyřiď zítra…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakože dnes jsi měla jít na noc? Tak jsi měla hned zavolat do práce, ať ví. Neschopenku ti vystaví praktická v pondělí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Conniie píše:
Může ti ji vystavit tři dny zpětně. Takže zavolej do práce, že nedorazíš a doktorku si vyřiď zítra…
Neschopenku si vyridi az v pondeli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano dnes na noc. V pondeli tam budu hned volat. V praci to uz vi. Tak snad nebudou nejaky problemy. O vikendu tam lekar neni.
- Citovat
- Upravit
@Conniie píše:
zítra si těžko vyřídí doktorku. A sice může tři dny zpětně, ne vždy to ale dělají. Známý má ted zkušenost, že mu to odmítla. Přitom čekal doma na výsledek testu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka @vokishka Nedošlo mi, že je pátek
jen radím podle toho, jak postupují moji zaměstnanci. Já neschopenku nikdy nepotřebovala, tak vlastní zkušenost, bohužel, nemohu sdílet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Resim takovy problem. Pritel je nemocny, dnes si volal mudr. a ma jit pristi tyden na testy. Jelikoz na me rano take neco zacalo lezt tak sem volala mudr o neschopenku i kvuli tomu kdyby byl pritel nemocny. Jenze ja tam mela dr.do 11 a uz jsem ji nestihla. Ted jsem mela mit pa so a ne nocni. Takze co se da s tim udelat.